Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 12:09

bojo0o0o94 написа:Ударихте десятката с този трансфер. Обаче това ме кара да се замислям кой от футболистите ви ще ви напусне. Станаха 5 човека за две места - Барт, Моци, Терзиев, Мантула и сега Сашо.

Ако ще напуска някой ще е Барт или Моци.Иначе Александрър Александров преминава като свободен агент в Лудогорец и за него няма да се платят никакви пари на Черно Море.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 яну 2014 12:11

bojo0o0o94 написа:Ударихте десятката с този трансфер. Обаче това ме кара да се замислям кой от футболистите ви ще ви напусне. Станаха 5 човека за две места - Барт, Моци, Терзиев, Мантула и сега Сашо.

Ако следваме логиката, че отборът трябва да се подмлади из основи и всички последни транфери, то напускащият вероятно ще е най-възрастният - Моци.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 12:13

D.Georgiev написа:

Ако следваме логиката, че отборът трябва да се подмлади из основи и всички последни транфери, то напускащият вероятно ще е най-възрастният - Моци.

Барт и Терзиев повече ми харесаха от Барт и Моци като централна двойка защитници.Иначе Александър Александров е най-добрия им защитник на Черно Море.Отдавна е част от националния отбор на България макар и да не играе за сметка на Бодуров и Иван Иванов.Да видим дали ще израстне в конкуренцията на отбора както много българи.
[center]R.I.P[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 05 яну 2014 12:27

МЕГА силен трансфер - на Александров в Разград. Миналия сезон те с Терзиев бяха най-добрите във България. Тази година ги събрахме заедно. Вероятно ще се разделим със Моци или Барт още сега зимата. Още от миналата зима се говори за интерес към Барт. Нищо чудно да сме го шитнали некаде :)

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 05 яну 2014 12:31

Добре де, Сашо Сашов :mrgreen: наистина не е лош защитник , но не е и в първа младост - 27 год.
Не бееше ли по-логично да привлечете Росен Колев, който наистина е млад и обещаващ ззащитник и пак щеше да е със свободен трансфер..?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 яну 2014 12:38

Марем също ще се завърне през лятото. Явно ще има подмладяване в защитата и ще разчитаме на повече българи. Възможно е също така някой да е проявил интерес към настоящите централни защитници. Въпреки безспорните им качества, и Барт и Моци са до време в отбора. Барт е разсеян в някои мачове, Моци често играе отвъд позволеното. Дано се получат продажби за някой от тези двамата, сега или през лятото, за да си продължат успешно кариерата.
Аз мисля, че Моци е по-ценният от двамата. Нивото му ми се струва по-постоянно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 яну 2014 12:42

ЗАПАЛЯНКОТО написа:Добре де, Сашо Сашов :mrgreen: наистина не е лош защитник , но не е и в първа младост - 27 год.
Не бееше ли по-логично да привлечете Росен Колев, който наистина е млад и обещаващ ззащитник и пак щеше да е със свободен трансфер..?

Къде си тръгнал сравнение да правиш между двамата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по темата-честито,много добър трансфер направихте,и в национала ще го викат повече,и в европа ще играе
HASTA DE LA VICTORIA

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 12:44

tsonpen написа:Марем също ще се завърне през лятото. Явно ще има подмладяване в защитата и ще разчитаме на повече българи. Възможно е също така някой да е проявил интерес към настоящите централни защитници. Въпреки безспорните им качества, и Барт и Моци са до време в отбора. Барт е разсеян в някои мачове, Моци често играе отвъд позволеното. Дано се получат продажби за някой от тези двамата, сега или през лятото, за да си продължат успешно кариерата.
Аз мисля, че Моци е по-ценният от двамата. Нивото му ми се струва по-постоянно.

Моци е по-твърд и рисков играч,а Барт по-техничен.Моци доста често си изкарва картони,а Барт няма нито един картон в 9 мача в Европа.Освен това е по-млад с 2 години и доста по-добре пипа топката от двамата и умее да се пласира.Определено за мен Барт е по-добрият макар и да бе позагубил форма в началото на сезона.
[center]R.I.P[/center]

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 05 яну 2014 12:45

Още 1 въпрос към феновете на Лудогорец
Не ви ли е малко яд, че Черното Море се разпадна точно сега, а не преди началото на първенството , а :)
От тях зехте дотук само 1 точка от 2 мача, Литекс-основният ви съперник имат гостуване във Варна, което много вероятно ще вземат и ще имат 6т. от тях.
Тоест само от мачовете с Мурето сте на -5т. спрямо Литекс..и титлата съвсем не е ясна 8-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 12:46

thebully написа:
ЗАПАЛЯНКОТО написа:Добре де, Сашо Сашов :mrgreen: наистина не е лош защитник , но не е и в първа младост - 27 год.

Къде си тръгнал сравнение да правиш между двамата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по темата-честито,много добър трансфер направихте,и в национала ще го викат повече,и в европа ще играе

По-скоро ще е резрва в Лудогорец поне в началото.Не виждам как ще се пребори за титулярно място с някого от Терзиев,Мантула,Барт или Моци.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Лудогорец”