Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Много се радвам за Шерифа!Дано да играе срещу нас,за да усети колко лошо бие Черно море!!!
BS1913 написа:Благодаря все пак за това което си направил за отбора, но мисля че след "Шабленския" ти ще си другата персона нон-грата на "Тича".
Защо? Не мисля, че го прави за пари, защото надали ще взима повече от парите, които щяха да му дадат в Казахстан. Според мен си е направил простата сметка:
1) Сигурни мачове в Европа всяка година.
2) По-добра перспектива за повиквателни в националния. Ако се забие в Казахстан, надали ще може да бъде наблюдаван често.
3) Много по-добра възможност за спечелване на трофеи.
4) По-добри шансове за трансфер в чужбина след година или две, в по-класен отбор от Урал или Спартак Семей.
Прав е, че е стъпка напред в кариерата му. Дано направят добра централна двойка с Барт, а не да бъде забит на пейката за сметка на мамалигарския стругар Моци -- ето тогава би било стъпка назад.
Достатъчно е дал за нашия клуб, няма причина да му се сърдим. Да, не ни е приятно, но трябва да погледнем и от неговата гледна точка.
yavorescu написа:BS1913 написа:Благодаря все пак за това което си направил за отбора, но мисля че след "Шабленския" ти ще си другата персона нон-грата на "Тича".Защо? Не мисля, че го прави за пари, защото надали ще взима повече от парите, които щяха да му дадат в Казахстан. Според мен си е направил простата сметка:
1) Сигурни мачове в Европа всяка година.
2) По-добра перспектива за повиквателни в националния. Ако се забие в Казахстан, надали ще може да бъде наблюдаван често.
3) Много по-добра възможност за спечелване на трофеи.
4) По-добри шансове за трансфер в чужбина след година или две, в по-класен отбор от Урал или Спартак Семей.
Прав е, че е стъпка напред в кариерата му. Дано направят добра централна двойка с Барт, а не да бъде забит на пейката за сметка на мамалигарския стругар Моци -- ето тогава би било стъпка назад.
Достатъчно е дал за нашия клуб, няма причина да му се сърдим. Да, не ни е приятно, но трябва да погледнем и от неговата гледна точка.
Едва ли ще измести Моци и Барт като централна двойка.Вземат го по-скоро за мачовете от А група и евентуално да запълва дупка.Отделно и Терзиев е там също.
Грешно си е направил сметката, но това не ме касае.
Когато 3 дена по рано заявиш, че в България ще играеш само за Черно Море и отидеш в отбор от А група е меко казано некоректно.
А феновете му готвеха и изпращане като на Жоро.
Последна промяна от BS1913 на 05 яну 2014 12:55, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
yavorescu" забравяш ,че в Лудогорец играят още Терзиев и Мантула.Двама не по-малко силни централни защитници от Барт и Моци.Ще му е адски трудно и ако иска да се наложи в Лудогорец ще трябва да израстне като футболист.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Може трансфера в Лудогорец да е станал в последната минута дето се вика,не трябва да му се сърдим и да изпадаме чак в крайности,какво толкова е станало 2-4 мача срещу нас,аз пък съм доволен че ще мога да го гледам повече мачове и да следя развитието му,както писаха колеги в европа ще играе,в национала също ще му се отвори място

HASTA DE LA VICTORIA
Да, вярно, че централните им защитници стават петима. Несъмнено ще му е трудно да се превърне в неизменен титуляр, но не и невъзможно. Моци има проблем с дисциплината на терена, а Барт с алкохола извън него. Мантула не е нещо особено, а Терзиев няма опита на Сашо. Ще видим.
По това което се пише, отбора няма да вземе никаква трансферна сума.
А всеки лев в касата на клуба си е нещо.

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Parmalat написа:yavorescu" забравяш ,че в Лудогорец играят още Терзиев и Мантула.Двама не по-малко силни централни защитници от Барт и Моци.Ще му е адски трудно и ако иска да се наложи в Лудогорец ще трябва да израстне като футболист.
Стойчо Стоев добре си е направил сметката,с толкова много мачове на сезон,декември си пролича че им натежаха на Лудогорец колкото и да са добри
HASTA DE LA VICTORIA
- ralimavridov
- Контакти:
BS1913 написа:По това което се пише, отбора няма да вземе никаква трансферна сума.
Мисля,че не е съвсем без пари.Нещо около 30000лв плащат за правата му.
ralimavridov написа:BS1913 написа:По това което се пише, отбора няма да вземе никаква трансферна сума.
Мисля,че не е съвсем без пари.Нещо около 30000лв плащат за правата му.
Че те 30хил.лв дават за юноши !!!
За Терзиев "Черноморец" взеха повече даже.
Майната му на всичко.
Щели сме да вземем Виктор Генев от Славия.
Някой има ли впечатления от него, защото мойте са от преди доста време, когато играеше за Левски.