проблема и на Левски и на ЦСКА е, че са свикнали, като се осерат и други да им изтрият задниците и това ги разглези, но тези времена безвъзвратно си отидоха и сега клубовете трябва да се менажират професионално, но ръководителите им не го умеят.
И двата клуба ще се оправят, като минат през чистилището, но за сега не искат да го сторят, защо и аз не зная.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Един мъдър човек с лош словоред по подобие на Пенев още през пролетта ви каза ,че е грешка събарянето на сектора.Човекът се казва Иван Вуцов.Старите никой не ги слуша и ето докъде я докархте.Както и да е вие отивате натам откъдето ние се връщаме само ,че вие си нямате " ЦСКА завинаги" вашия тръст я стане я не .Оня програмист и братята Колеви не са Сашо Чакмаков докато съберат някакви пари вие вече може да сте се поминали.Имам съмнения,че адвоката по подобие на Титан ще гепи парите от продажбите и ще ви хвърли на вълците.Продажбата на Вутов е знакова,така продаваха и в Звезда юноши след това банкрут , а парите ги няма.
Санти ,
относно тара : тези въпроси ги задавам вече 6 години
относно мазния косъм : тези въпроси ги задавам вече 2 години .
Някои ме изкарваха чорбар , хейтър , провокатор и т.н. ....сега кво стана ? ...май някои хора най-накрая прогледнаха. (изключвам тебе , ти винаги си ме подкрепял)
ПС: Има ли някой още , които да си мисли, че съм плюл Тара , гонзо (машата на тара и първия гробокопач) , тоньо и цялата некадърна сган в Левски ?
...ако има нека да го каже . И...между другото ...още съм с бан във форума на официалния сайт , затва че съм "плюл" по Гн. Тонев
))
относно тара : тези въпроси ги задавам вече 6 години
относно мазния косъм : тези въпроси ги задавам вече 2 години .
Някои ме изкарваха чорбар , хейтър , провокатор и т.н. ....сега кво стана ? ...май някои хора най-накрая прогледнаха. (изключвам тебе , ти винаги си ме подкрепял)
ПС: Има ли някой още , които да си мисли, че съм плюл Тара , гонзо (машата на тара и първия гробокопач) , тоньо и цялата некадърна сган в Левски ?
...ако има нека да го каже . И...между другото ...още съм с бан във форума на официалния сайт , затва че съм "плюл" по Гн. Тонев
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- milen.hristov
- Контакти:
Laetitia написа:Лупи - новият Иисус. Да видим кога ще бъде извървян отново пътят между "Осанна" и "Разпни го".![]()
А след като в Левски колят и бесят герберски кадър и агент на ДС, не се очаква нищо хубаво.
Миме, те са поели вече отново по същият този път. Онзи треньора със седемте гола лятото/есента взимаше едни играчи(докато наще пасуваха от немотия ли от глупост ли), и сега същият треньор се чуди как да се отърве от перлите си за да докара нови такива.
Левски с цялата си аматьорщина в клуба е по-добре от ЦСКА, понеже го има Стойчо.
п.с. Да ме извиняват феновете на ЦСКА, с голяма част от които се разбираме добре, но това в техният клуб си е пране на пари. Разбира се Левски е тръгнал също на там, но просто е с няколко обиколки по-назад.
milen.hristov написа:Laetitia написа:Лупи - новият Иисус. Да видим кога ще бъде извървян отново пътят между "Осанна" и "Разпни го".![]()
А след като в Левски колят и бесят герберски кадър и агент на ДС, не се очаква нищо хубаво.
Миме, те са поели вече отново по същият този път. Онзи треньора със седемте гола лятото/есента взимаше едни играчи(докато наще пасуваха от немотия ли от глупост ли), и сега същият треньор се чуди как да се отърве от перлите си за да докара нови такива.
Левски с цялата си аматьорщина в клуба е по-добре от ЦСКА, понеже го има Стойчо.
п.с. Да ме извиняват феновете на ЦСКА, с голяма част от които се разбираме добре, но това в техният клуб си е пране на пари. Разбира се Левски е тръгнал също на там, но просто е с няколко обиколки по-назад.
Милене , в България няма клуб който през годината да е изкарал повече пари , от колкото е изхарчил за издръжка . Нашия футбол е скъпо струваща мъжка играчка или пране на нари . Няма какво да делиш отборите . Всички са в тая схема .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Кировец написа:Stahlgewitter написа:Кировец написа:milen.hristov написа:Laetitia написа:Лупи - новият Иисус. Да видим кога ще бъде извървян отново пътят между "Осанна" и "Разпни го".![]()
1.Онзи треньор вкара общо 9 гола, Левски вкара 7.
2.Въобще не е пране на пари, а ефект от привличането на няколко свободни агента, за да се скалъпи някакво подобие на отбор. Освен това треньора на ЦСКА въобще не се чуди как да се отърве от тях.
Поне веднъж свали червените очила.
И само вие да гледате с очила ли? Кога ще свалите сините?
Ние сме наясно какво се случва и затова реагираме.Далече съм от очилата отдавна.Това,че съм оптимист не значи,че гледам със сини очила нали?

- Stahlgewitter
- Контакти:
Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.

Stahlgewitter написа:Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.
Ама идеалнооо - за Тодор и Иво.
Така разсъждаваше голям процент от феновете на ЦСКА при Титан, та видяхме докъде я докараха двамата пернишки красавци.
Трябва да си оптимист, когато има основите за нещо, което да лъха на потенциал.
- blue avalanche
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Е дай да ревна,да спра да ходя на мачове и да гледам фигурно пързаляне.Аз си обичам отбора.Добър,лош,в криза ЛЕВСКИ е моят отбор и аз винаги ще съм оптимист.
Правилно.Запалянковците(по ми харесва от "фенове") са обречени да бъдат вечни оптимисти.Защото,в противен случай,всичко губи смисъл!Ако някой почувства в даден момент колебания,по-добре да се отказва веднъж и завинаги.
Не може:"Днес съм песимист,ама утре-пак оптимист!"
Не става!
Интересно защо не допускаш реалиста в цялата схема?