ЕМИЛ написа:we are the champions написа:Емиле ,това не е фото спри се с тия снимки
То много работи в тоя живот не са това което трябва да бъдат .
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Пфууууу, днес ми е първия почивен ден от един месец насам и съм като парцал
Пък какъв мързел ме е налегнал... 
- Red_Girl
- Контакти:
CTAHKO написа:Пфууууу, днес ми е първия почивен ден от един месец насам и съм като парцалПък какъв мързел ме е налегнал...
Лежи си и си почивай. Ако не, веднага ши намеря работа.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- barca4ever
- Контакти:
я като за последно си полежах до 12, живи и здрави чак след матурите в края на май ще мога да си лежа толкова поредни дни до обяд

[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Red_Girl написа:CTAHKO написа:Пфууууу, днес ми е първия почивен ден от един месец насам и съм като парцалПък какъв мързел ме е налегнал...
Лежи си и си почивай. Ако не, веднага ши намеря работа.
С кирка и лопата на Армията, нали
- Red_Girl
- Контакти:
CTAHKO написа:С кирка и лопата на Армията, налиИма гробове за прекопаване, греди за рязане
Ooo, не.. Нашия стадион ше се оправи. Ходи издигай сектора, че така нахлуват въздушни маси свободно и може да настинете.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:CTAHKO написа:С кирка и лопата на Армията, налиИма гробове за прекопаване, греди за рязане
Ooo, не.. Нашия стадион ше се оправи. Ходи издигай сектора, че така нахлуват въздушни маси свободно и може да настинете.:lol Но аз съм добра и чак такава не.. Едно мискче ми се въртеше в главата.
Утре, че днес съм се отдал на мързел
Еузебио починал... Голям голмайстор, легенда във футбола!
- Red_Girl
- Контакти:
CTAHKO написа:Red_Girl написа:CTAHKO написа:С кирка и лопата на Армията, налиИма гробове за прекопаване, греди за рязане
Ooo, не.. Нашия стадион ше се оправи. Ходи издигай сектора, че така нахлуват въздушни маси свободно и може да настинете.:lol Но аз съм добра и чак такава не.. Едно мискче ми се въртеше в главата.
Утре, че днес съм се отдал на мързелМиналата вечер се записвах, ама още не съм чул да видя какво е станало
Като го кача в нета, ще ти го пратя.
Добре, ще ми бъде като фон за четенето.
Офтопик:

Groucho написа:Еузебио починал... Голям голмайстор, легенда във футбола!
Днес мачовете сигурно ще започнат с едноминутно мълчание в негова памет