Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Къде сме ние?А къде са те?Левски vs Борусия Дортмунд

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2014 07:35

По този начин Борусия тотално абдикира от борбата за титлата . Байерн вече става абсолютен фаворит във всички турнири които участва .

Точно това не искаме ние сините феновете . Да се предадем без борба . В една популярна :mrgreen: песен е казано :

Дори в мизерия и крайна нищета

левскар завинаги оставам ,

левскар дори и след смъртта

8-)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2014 08:50

Договорът на Левандовски изтича през лятото и той подписва като свободен агент. Гьотце имаше освобождаваща клауза и Байерн заплатиха сумата по нея. Няма нищо общо между тези два трансфера и евентуалния на Родригес. Феновете на Борусия не приеха трансфера на Гьотце, предполагам сега ще освиркат и Левандовски. Тодор Батков е собственик на Левски и една от основните му задачи е осигиряване на финансирането. Поне така е със собствениците на всяка една друга фирма. Не е работа на феновете да набират средства чрез SMS и подобни. Има огромна разлика между собственик и фенове.

konvoec
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот konvoec » 05 яну 2014 09:03

Stahlgewitter написа:
molteni написа:
Stahlgewitter написа:Кое точно е зле?Ако продадат Гари и Антонио/което най-вероятно е факт/ ще се видят в пари.Най-вероятно ще вземем Гара и ще си върнем Мони и така.Кое е лошото?

Мечтател. :lol: Най-много да вземем...Веско Марчев, Венци Христов, Аймен Белаид.....и още 1-2 подобни рендета.Райков пък е неземна класа. :lol:

Аз вярвам в Левски,защото това е моят отбор.Плюенето по фенове и ръководство няма да доведе до положителни неща.Точно вие,които по цял ден плюете по всички ,а един път не сте дошли на мач вредите най-много.Трябва да сме единни,защото ако продължаваме така нищо добро не ни чака.Постарайте се през тази година поне веднъж да идете на стадиона не е трудно.Знам,че на всеки му е тежко от това,което се случва,всеки е готов да обвини кой ли не за ситуацията,но само с празни приказки в нета няма да промените нищо.2014 е годината на Левски и трябва да сме по-единни отвсякога.Пък дали нещата ще се променят историята ще покаже.

Много ясно, че няма да идат и все повече хора, с които говоря, са погнусени и НЯМА ДА ОТИДАТ. Перчема направи стотици простотии, обаче ФЕНОВЕТЕ били зад него.. МОЛЯ?!??!? ФЕНОВЕТЕ??!?! ХАХАХАХАХ ... Айде да се еб*ват майката такива, дето говорят от името на стотици хиляди души. За кое да сме единни? Бойкотирайте Борат и сме единни, бойкотирайте перчема и сме единни.
За Родригез и Вутов окей, но поне тия пари да ги инвестират в играчи, стадион... От това което чувам, най-вероятно ще се дадат за стари задължения. И кой е виновен, бе?!??! Кой ги натрупа тия задължения, аз ли?! Слушах го тая сутрин интервюто на БОРАТ, не мога място да си намеря, бесен съм!!! И ако мислят да ми правят селекция с Белаид и Марчев, моите уважения, но аз няма да стъпя. И не искам някой да ми казва прав ли съм или не, защото допреди година на всички възможни домакинства ходех, дори когато е имало и по 400 човека. Обаче някак си продължаваме да затъваме, а "оставка" и всякакви други неща по адрес на виновниците, не се чуват. Еми, подкрепяйте си ДО КРАЙ, обаче да знаете, че подкрепяте Батков и Тонев, не Левски. Подпрепата за Левски в тоя момент е равносилна на подкрепа на тия двамата, колкото и да съжалявам да го кажа. Обещания колкото щеш и нищо, ама нищо не се изпълни. Батков само говори колко много бил дал. Съжалявам, но аз толкова тъп човек с пари не съм виждал, или се прави само, лисицата. Ако беше толкова тъп, грам пара нямаше да му остане. Те го лъжат разни менаджери от 10 години, че даден играч става, а той горкия само им се връзва и харчи пари. Леле, да го оплачеш.... Обеща силен европейски отбор. Продаде играчите от онзи ни добър отбор за БЕЗ ПАРИ. Продаде всички добри играчи, парите от които отидоха ЗА РАЗПЛАЩАНИЯ, а на всичкото отгоре, парите които дава, ги дава като задължения към себе си, тоест, един ден, ако някой реши да купува отбора, ще трябва всичко да му го върне. ФАКТ, факт!!! И още колко безумия извърши тоя скапаняк, в последно време заедно с перчема. И аз да ходя да ги подкрепям тия и най-вече безумията им? НЕ! НЕ! НЕ! НЯМА ДА СТАНЕ!
Ако сменят курса, може, но аз не им вярвам. Да сложат нормален треньор, с нормална заплата, поне на него да му я дават. Да се разберат с него за повече юноши, освен това да купуват или взимат играчи само след дълго следене(и тук идва моментът, в който ДОНЧО ДОНЕВ ДА СЕ МАХААААА!!!), а не постоянно някакви свободни агенти, не играли по една година. Ами то трябва да са топ ниво играчи и пак не е гаранция, че ако не са играли толкова време, ще влязат в някаква форма в близкия сезон(особено с нашите треньори специалисти). Та, дори да няма пари, ако се прави правилната политика според възможностите, тогава си заслужава на всеки мач да сме, защото се прави всичко възможно Левски да върви нагоре, с наличното. Но до сега само гаф след гаф.
Ами Родригез? Много ясно, че на който даде повече пари ще го продадат, та нали 100 хиляди са ни заплатата на едно ново попълнение? Ама да не го продълажвам това, че ще бъда брутално нападнат...
И това че се нервя, не е насочено към теб, да не се засегнеш. Просто му чух интервюто на мустакатия и ме вбеси.........

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 яну 2014 09:21

Левски е близо до няколко нови попълнения, като футболистите са все от изпадащи отбори. Сините са на финалната права в преговорите с двама играчи - нападателя на Пирин Гоце Делчев Веселин Марчев и халфа на бургаския Черноморец Яни Пехливанов.

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 05 яну 2014 09:37

stoyankd написа:Договорът на Левандовски изтича през лятото и той подписва като свободен агент. Гьотце имаше освобождаваща клауза и Байерн заплатиха сумата по нея. Няма нищо общо между тези два трансфера и евентуалния на Родригес. Феновете на Борусия не приеха трансфера на Гьотце, предполагам сега ще освиркат и Левандовски. Тодор Батков е собственик на Левски и една от основните му задачи е осигиряване на финансирането. Поне така е със собствениците на всяка една друга фирма. Не е работа на феновете да набират средства чрез SMS и подобни. Има огромна разлика между собственик и фенове.

[center]+1914[/center]
Борусия надали се нуждае от продажба на футболистите си, за да си осигури нормалното функциониране !
Левски това е България

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 яну 2014 10:01

ЕМИЛ написа:По този начин Борусия тотално абдикира от борбата за титлата . Байерн вече става абсолютен фаворит във всички турнири които участва .

Точно това не искаме ние сините феновете . Да се предадем без борба . В една популярна :mrgreen: песен е казано :

Дори в мизерия и крайна нищета

левскар завинаги оставам ,

левскар дори и след смъртта

8-)

Нека не си позволяваме подобни сравнения. Особено в настоящия момент. Макр че е и смешно.
Подкрепа за цитата от песента!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 10:12

milen.hristov написа:Левски е близо до няколко нови попълнения, като футболистите са все от изпадащи отбори. Сините са на финалната права в преговорите с двама играчи - нападателя на Пирин Гоце Делчев Веселин Марчев и халфа на бургаския Черноморец Яни Пехливанов.

Новите илиян йорданов и стефан велев пристигат .

ПС: Съмнявам се че и в тройката ще влезем с тия .Амин
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 10:15

Нямат пари , а бутат трибуна. Ех Тоньо , не случайно те мразя от първия ден в който дойде на Герена.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 яну 2014 10:18

хаха. продавайте тоя Гари, че след още някой и друг месец и половината от сегашната му цена няма да можете да вземете. Не виждате ли, че всеки мач формата му е надолу. Голяма лакомия, един точен пас не може да даде. Той и затова е в БГ, защото добрите момчета в Холандия ги вземат по белите страни.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 05 яну 2014 10:19

Ти си много смешен бе автора. 1-во конкретно за този трансфер той става след изтичането на договора на Левандовски, 2-ро не може да сравняваш и правиш аналог с трансферите, защото Левски София е клуб със сто годишна история, Лудогорец е някаква прищявка на бизнесмен, който утре може и да го няма, ако той реши така. Дали случаят в Германия е същия, дали Байерн е отбор с 3-4 годишна история ? Аре мислете малко бе да му еба майката, имам чувството, че само олигофрени има тук... Като ти харесва Батков си го взимай у дома, Батков е спечелил милиони от Левски, това съм убеден, никой не е толкова глупав да стой на място, където само ще дава без никаква печалба, особено комунистически каскет като него.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Върни се в “Архив”