Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво. 

germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво.
За да има повече шансове за изява доведения син на Гуариола Алкантара.
Според мен ни трябва централен защитник,а дефанзивен халф си имаме в лицето на Хави Мартинес,а и цената на Луиз няма да е по-малко от 40 милиона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво.
От Давид Луиз нямам никакви впечатления, но феновете на Челси много го хвалят.
Ясно е, че Густаво не трябваше да го продаваме, но просто опорните ни халфове ставаха твърде много и то при схема с 1: Швайнщайгер, Мартинез, Алкантара, Лам често беше ползван за такъв, и Кирхоф потенциално можеше да бъде ползван, (по лично мое мнение и Тони Кроос добре би се справил и лично аз при схема 4-2-3-1 бих го сложил като втория в халфовата линия с оглед на наличния ни ресурс в предни позиции, при положение че единият от Басти и Хави не може да играе

Проблемът обаче с този пост е че от всички тези изброени от мен в момента здрави са само Алкантара и Хави, Кирхоф го няма, а всички ние бихме предпочели да гледаме Лам и Алаба като бекове.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- ChelseaFUN
- Контакти:
Честит да ви е Левандовски, много добро попълнение със сигурност за години напред той ще ви е един от лидерите. 

doktora25 написа:germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво.
Ясно е, че Густаво не трябваше да го продаваме, но просто опорните ни халфове ставаха твърде много и то при схема с 1: Швайнщайгер, Мартинез, Алкантара, Лам често беше ползван за такъв, и Кирхоф потенциално можеше да бъде ползван, (по лично мое мнение и Тони Кроос добре би се справил и лично аз при схема 4-2-3-1 бих го сложил като втория в халфовата линия с оглед на наличния ни ресурс в предни позиции, при положение че единият от Басти и Хави не може да играе). И още една възможност имаме в лицето на Алаба. Да не забравяме, че в националния си отбор играе именно като такъв и дори завърши на второ място като голмайстор на квалификационната си група след Марко Ройс, вкарвайки повече от Златан.
![]()
Проблемът обаче с този пост е че от всички тези изброени от мен в момента здрави са само Алкантара и Хави, Кирхоф го няма, а всички ние бихме предпочели да гледаме Лам и Алаба като бекове.
Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.
- Der Führer
- Контакти:
Neron написа:Левандовски минава прегледи в Мюнхен. Интересно защо ги минава сега тия прегледи като ще идва лятото? Той че и тогава ще мине прегледи е ясно ама е странно.
Защото договора се подписва сега ... иначе до лятото може да размисли

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
germibobi написа:Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.

Само че треньорът разсъждава по коренно различен начин. Схема 4-1-4-1. И за "1-цата" фаворити са Швайнщайгер, Лам, Алкантара и като 4-ти вариант Мартинез. Така че нищо чудно взимане на опорен халф да не влиза в плановете му в скоро време.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:germibobi написа:Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.
То всички това си го представяме. Всички си представяме 4-2-3-1 и титулярна двойка в средата Швайнщайгер-Мартинез, първа резерва някой нов или Густаво да се върне и като втора резерва всички останали варианти (Кроос, Алаба, Хьойберг и т.н.).
Само че треньорът разсъждава по коренно различен начин. Схема 4-1-4-1. И за "1-цата" фаворити са Швайнщайгер, Лам, Алкантара и като 4-ти вариант Мартинез. Така че нищо чудно взимане на опорен халф да не влиза в плановете му в скоро време.
Аз имам предвид, при 4-1-4-1 на 1-цата Maртинез и пред него Швайнщайгер. Швайншайгер при Гуардиола почна на 1-цата, но после се измести като по-назад дръпнат офанзивен халф. А Лам ще си играе в дясно. Остава Алкантара само за резерва и Хойберг, което всъщност не е толкова зле. Ако излезе примерно Мартинез за Алкантара, Швайни ще играе по-назад и така.
- Der Führer
- Контакти:
germibobi написа:doktora25 написа:germibobi написа:Луиз е добър вариант, всъщност, защото сега ни трябва и централен защитник и дефанзивен халф. Давид Луиз играе и на двете позиции. Аз още не разбирам защото продадохме Густаво.
Ясно е, че Густаво не трябваше да го продаваме, но просто опорните ни халфове ставаха твърде много и то при схема с 1: Швайнщайгер, Мартинез, Алкантара, Лам често беше ползван за такъв, и Кирхоф потенциално можеше да бъде ползван, (по лично мое мнение и Тони Кроос добре би се справил и лично аз при схема 4-2-3-1 бих го сложил като втория в халфовата линия с оглед на наличния ни ресурс в предни позиции, при положение че единият от Басти и Хави не може да играе). И още една възможност имаме в лицето на Алаба. Да не забравяме, че в националния си отбор играе именно като такъв и дори завърши на второ място като голмайстор на квалификационната си група след Марко Ройс, вкарвайки повече от Златан.
![]()
Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.
В схемата на Гуардиола няма типичен дефанзивен халф тип разбивач . По-скоро някой с функциите като на Пирло в Юве . Лошото е , че Алкантара и там го няма никакъв . Другото лошо ( за Гуардиола ) е , че Меси е само един и е в Барса

Кирхоф няма да играе повече в Байерн .. поне докато треньор е Гуардиола . Най-вероятно лятото ще дойде един измежду Давид Луис ( около 35 млн евро ) или Иниго Мартинез от Сосиедад ( 30 млн евро ) . Кактои някой от по-евтините Диего Годин и Алберто Ботиа ( юноша на Барса с който Пеп е работил ) . И четеримата са централни защитници . По всяка вероятност след Кирхов , лятото си тръгват и Ван Буйтен , Данте и Манджукич ... не е сигурно какво ще стане с Бадщубер ( дано се възстанови напълно ) . А Хави Мартинез едва ли ще иска да остане в отбора , ако стои основно на пейката , както до момента .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
germibobi написа:doktora25 написа:germibobi написа:Алкантара не е дефанзивен халф и никога не е бил. Видяхте какво стана в мачовете с Дортмунд и Сити, когато той игра там. Когато Швайнщайгер и Мартинез са здрави си ги представям да играят заедно и тогава кой ще влиза като резервен дефанзивен халф, защото тази позиция изисква много енергия. Може би Хойберг, но не съм сигурен дали Пеп ще му се доверява. Другия вариант е Пеп да исак Швайнщайгер да играе там и Мартинез да влиза като резерва, което не одобрявам въобще.
То всички това си го представяме. Всички си представяме 4-2-3-1 и титулярна двойка в средата Швайнщайгер-Мартинез, първа резерва някой нов или Густаво да се върне и като втора резерва всички останали варианти (Кроос, Алаба, Хьойберг и т.н.).
Аз имам предвид, при 4-1-4-1 на 1-цата Maртинез и пред него Швайнщайгер. Швайншайгер при Гуардиола почна на 1-цата, но после се измести като по-назад дръпнат офанзивен халф. А Лам ще си играе в дясно. Остава Алкантара само за резерва и Хойберг, което всъщност не е толкова зле. Ако излезе примерно Мартинез за Алкантара, Швайни ще играе по-назад и така.
Прав си, но със сигурност според Гуардиола Лам ще е фаворитът. А и като Швайнщайгер се върне и той може да се намеси в битката за този пост, защото ако той е един от двамата атакуващи халфа, то фаворити за другото място са цели трима, които трудно биха могли да бъдат държани резерви: Кроос, Мюлер и Гьотце. Вярно, че единият може да играе като нападател, а другият да замества Робен, а някой може и да е контузен, но все пак би било проблем. Хубаво е проблемите ни да са от такова естество (от излишък на качествени играчи), но действително в дефанзивен план имаме лек недостиг и не стоим по най-добрия начин, поне не при Гуардиола.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!