suareshampion написа:LIMASSOL написа:Rodgers: We learned from Oldham shock
Което за мен означава че няма да има генерални промени и експерименти както миналата година.
Миньоле - Кели, Коло, Агер, Сисоко - Лукас, Стиви - Моузес, Алберто, Аспас - Суарес
Второто да пуска Роситър и бенефис на Брад Джоунс
[offtopic]Брендън с младата надежда на Олдъм![]()
[/offtopic]
За мен също това означава. Още вчера Паскоу каза ,че ще се излезе със силен състав. Ливърпул беше унижен от това отборче преди една година ,така ,че трябва да излезем с добър състав и да ги смачкаме . Суарес трябва да играе за да не губи формаДостатъчно си почина с тия 10 мача . Как ли се е чуствал ,като не е играл ,направо не ми се мисли
Спокойно ,за тези които се притесняват,той е железен ,трудно се контузва .Жаден е за игра и за голове . Ще вкара поне 2 на тия паляци.
Да ,време е за бенефиса на Джоунс хаха Как стоят тия вратари бе братче ? Това да играеш по 3 мача на сезон и да стоиш ,като мишка и да не мрънкаш през цялото време ,не е работа. Винаги съм се чудил ,на подобен тип примирени играчи.
Ми като никой друг няма да му дава 20 000 паунда на седмица, ще седи. А и го гледам, че в цялата си кариера няма и 100 мача. Свикнал е. А Суарес като не му даваха да играе, искаше да напусне и със сигурност не му е било приятно. Толкова много му се играе, че даже не е нормално. Най-вероятно ще играе и срещу Олдъм утре и ще вкара и на тях.
[/offtopic]