Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kev1n написа:официално - без гари в разградса да видим кой ще дойде на негово место
Parmalat написа:Руски клуб проявява интерес към крилото на Лудогорец Михаил Александров. Ръководството на клуба от Разград пази името на отбора в тайна, пише “Меридиан Мач”.
Любопитното е, че в момента Александров може да преговаря с други отбори без знанието на шампионите, тъй като договорът му изтича през лятото. От Лудогорец обявиха, че ще предложат нов контракт на фланговия футболист. Самият Михаил Александров има желание да продължи кариерата си в чужбина.
D.Georgiev написа:Parmalat написа:Руски клуб проявява интерес към крилото на Лудогорец Михаил Александров. Ръководството на клуба от Разград пази името на отбора в тайна, пише “Меридиан Мач”.
Любопитното е, че в момента Александров може да преговаря с други отбори без знанието на шампионите, тъй като договорът му изтича през лятото. От Лудогорец обявиха, че ще предложат нов контракт на фланговия футболист. Самият Михаил Александров има желание да продължи кариерата си в чужбина.
Поправете ме ако греша, но Мишо Александров преподписа преди месец. Някой журналист да не би да го е пропуснал?
Германският Вердер (Бремен) проявява сериозен интерес към голмайстора на Лудогорец Роман Безяк, съобщава "7 дни спорт". Словенецът направи силна есен с екипа на шампионите в "А" група и Лига Европа и привлече вниманието на редица отбори. Интерес към него има още от Испания, Холандия и Украйна. Тимът от Бремен има сериозен проблем с реализирането на попадения през този сезон, което рефлектира върху представянето на отбора. Именно затова на "Везерщадион" са се спрели на Безяк. Според изданието интерес към Роман Безяк има още един отбор от Бундеслигата. Както е известно, от Лудогорец определиха на нападателя цена от 5 милиона евро.
http://www.sportal.bg/news.php?news=465527
Parmalat написа:Националът Александър Драгомиров Александров е първото ново попълнение на Лудогорец за 2014 година. Железният защитник, който доскоро играеше в Черно море, подписа договор с шампионите и започва подготовка на 6 януари (понеделник). "Щастлив съм от този трансфер. Той е сериозна крачка напред в моята кариера. Лудогорец е най-добрият отбор в България и аз съм горд, че занапред ще нося неговата фланелка", заяви Александров пред клубния сайт.
Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в "А" група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на "Тича". За девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола.
Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и два срещи за представителния тим под ръководството на селекционера Любослав Пенев - контролите с Холандия и Турция през 2012 г.
Изненадан съм много от този трансфер.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 62722.html
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта