Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот kev1n » 04 яну 2014 22:08

официално - без гари в разград :) са да видим кой ще дойде на негово место :)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 04 яну 2014 23:24

Идеално :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

мили

Мнениеот мили » 05 яну 2014 09:20

kev1n написа:официално - без гари в разград :) са да видим кой ще дойде на негово место :)

Не вярвам да е по-лош от него. Редки са тези, които играят за себе си и мнооого рядко за отбора.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 10:44

Руски клуб проявява интерес към крилото на Лудогорец Михаил Александров. Ръководството на клуба от Разград пази името на отбора в тайна, пише “Меридиан Мач”.

Любопитното е, че в момента Александров може да преговаря с други отбори без знанието на шампионите, тъй като договорът му изтича през лятото. От Лудогорец обявиха, че ще предложат нов контракт на фланговия футболист. Самият Михаил Александров има желание да продължи кариерата си в чужбина.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 10:46

Няма аз да реша дали Иван Стоянов и Йордан Минев да останат. Този казус е в ръцете на ръководството. Не знам как ще се процедира. Работим сериозно по зимната селекция, която трябва да бъде готова съвсем скоро. Другата седмица ще обявим имената на новите футболисти. В момента съм на почивка в чужбина и няма какво повече да кажа за селекцията", заяви Кирил Домусчиев пред "Тема Спорт". Благодетелят отказа да коментира дали едно от новите попълнения през зимата ще е звездата на Левски Гари Родригес .

Освен холандеца в плановете за селекция на Лудогорец е още и бранителят на Сарагоса Алваро Гонсалес. Шампионите водят преговори за испанеца, които са в начален стадий. Очаква се най-рано в понеделник да стане ясно дали той ще акостира в Разград. 23-годиш-ният футболист, който има над 70 мача в Примера, е гласен днес да бъде титуляр при гостуването на втория в Сегунда Спортинг Хихон.

Много е вероятно шампионите да не бъдат напълно готови със селекцията си за старта на подготовката на 7 януари.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 яну 2014 10:50

Parmalat написа:Руски клуб проявява интерес към крилото на Лудогорец Михаил Александров. Ръководството на клуба от Разград пази името на отбора в тайна, пише “Меридиан Мач”.

Любопитното е, че в момента Александров може да преговаря с други отбори без знанието на шампионите, тъй като договорът му изтича през лятото. От Лудогорец обявиха, че ще предложат нов контракт на фланговия футболист. Самият Михаил Александров има желание да продължи кариерата си в чужбина.

Поправете ме ако греша, но Мишо Александров преподписа преди месец. Някой журналист да не би да го е пропуснал?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 10:59

D.Georgiev написа:
Parmalat написа:Руски клуб проявява интерес към крилото на Лудогорец Михаил Александров. Ръководството на клуба от Разград пази името на отбора в тайна, пише “Меридиан Мач”.

Поправете ме ако греша, но Мишо Александров преподписа преди месец. Някой журналист да не би да го е пропуснал?

Знам че Барт,Шоко и Мантула са подписали нови договори до 2015.За Мишо Александров не съм чел.

Германският Вердер (Бремен) проявява сериозен интерес към голмайстора на Лудогорец Роман Безяк, съобщава "7 дни спорт". Словенецът направи силна есен с екипа на шампионите в "А" група и Лига Европа и привлече вниманието на редица отбори. Интерес към него има още от Испания, Холандия и Украйна. Тимът от Бремен има сериозен проблем с реализирането на попадения през този сезон, което рефлектира върху представянето на отбора. Именно затова на "Везерщадион" са се спрели на Безяк. Според изданието интерес към Роман Безяк има още един отбор от Бундеслигата. Както е известно, от Лудогорец определиха на нападателя цена от 5 милиона евро.
http://www.sportal.bg/news.php?news=465527
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 яну 2014 11:55

Националът Александър Драгомиров Александров е първото ново попълнение на Лудогорец за 2014 година. Железният защитник, който доскоро играеше в Черно море, подписа договор с шампионите и започва подготовка на 6 януари (понеделник). "Щастлив съм от този трансфер. Той е сериозна крачка напред в моята кариера. Лудогорец е най-добрият отбор в България и аз съм горд, че занапред ще нося неговата фланелка", заяви Александров пред клубния сайт.

Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в "А" група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на "Тича". За девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола.

Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и два срещи за представителния тим под ръководството на селекционера Любослав Пенев - контролите с Холандия и Турция през 2012 г.

:o Изненадан съм много от този трансфер.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 62722.html
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 яну 2014 12:01

Parmalat написа:Националът Александър Драгомиров Александров е първото ново попълнение на Лудогорец за 2014 година. Железният защитник, който доскоро играеше в Черно море, подписа договор с шампионите и започва подготовка на 6 януари (понеделник). "Щастлив съм от този трансфер. Той е сериозна крачка напред в моята кариера. Лудогорец е най-добрият отбор в България и аз съм горд, че занапред ще нося неговата фланелка", заяви Александров пред клубния сайт.

Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в "А" група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на "Тича". За девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола.

Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и два срещи за представителния тим под ръководството на селекционера Любослав Пенев - контролите с Холандия и Турция през 2012 г.

:o Изненадан съм много от този трансфер.
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 62722.html

Аз също, но според мен този трансфер не е бил планиран, а по-скоро възползване от ситуацията в "Черно море". Най-вероятно сме го взели почти за без пари. И все пак пред алтернативата да вземем онзи испанец, лично аз мисля, че това е по-добър транфер - българин, с много натрупани мачове може да е по-добре от скъп чужденец, с голяма заплата, за когото няма гаранция че ще успее да се адаптира. По-скоро ме интересува защо толкова търсехме централен защитник? Като видях как се отказахме от Гултан миналата година, си мисля, че лятото може да се разделим и с Моци.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 05 яну 2014 12:07

Ударихте десятката с този трансфер. Обаче това ме кара да се замислям кой от футболистите ви ще ви напусне. Станаха 5 човека за две места - Барт, Моци, Терзиев, Мантула и сега Сашо.

Върни се в “Лудогорец”