Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Ако “Ботев” плащаше много...

Мнениеот sky1 » 04 яну 2014 21:50

Ако ще и Шампионска Лига да спечелите си оставате селски отбор- Факт. За какво спорим, когато дядо ми и баща ми са ходели на мачове и са викали "Ботев", твоите са пасли козите и не са чували за футбол. От кога фенове на малки отборчета ще дават оценка на Ботев и ще ми обясняват на мен за публика, посещаемост и фенове.Кой имал жълто по човката и тн. хуморески тип Къци Вапцаров.
ПС: Аз съм си мъж и такива детски приказки "ако си мъж" си ги разказвахме в 1 клас :)
Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2014 22:07

sky1 написа:Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.

:lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 яну 2014 22:16

Кашчей написа:Вие сте широко скроени... Знам, че сте `ора естете... Амин!

Да, широко скроени и хора естети сме 8-) А ти защо реши, че със шопския диалект ще блеснеш?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 яну 2014 22:21

sky1 написа:Ако ще и Шампионска Лига да спечелите си оставате селски отбор- Факт. За какво спорим, когато дядо ми и баща ми са ходели на мачове и са викали "Ботев", твоите са пасли козите и не са чували за футбол. От кога фенове на малки отборчета ще дават оценка на Ботев и ще ми обясняват на мен за публика, посещаемост и фенове.Кой имал жълто по човката и тн. хуморески тип Къци Вапцаров.
ПС: Аз съм си мъж и такива детски приказки "ако си мъж" си ги разказвахме в 1 клас :)
Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.

Ние ходим на стадиона за да гледаме стойностен футбол, ( и ни се получава ) а не да се снимаме и преброяваме от комплексарщина. Аз като жител на друг град в който футболът не струва, както и при Вас, се задоволявам с гледане на Лудогорец пред телевизора, но определено могат да ме броят като техен фен.
Измежду многото фенове на Ботев има и съвсем нормални и не комплексирани, но те едва ли ще пригласят в тази тема.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 04 яну 2014 22:30

volf щом си избираш отбор по телевизията си ми ясен. Просто няма как да говорим за фенщина след като стъпваш на мач на живо само на високосна година. Такива като теб след като отбора на Лудогорец западне (дори и най-великите отбори имат такива периоди) бързо ще го забравиш. Това не е фенщина,а все едно да си пуснеш Диемата и гледаш Ман Сити и после да ми разясниш, колко са велики и какъв фен си им.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 яну 2014 22:32

tsonpen написа:Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите... "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер.... Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е)....

Цонпен, изхарчените пари може да са повече, но те отидоха за детско-юношеската школа и база, а сега и за новия стадион. За "прибирането на всякакви играчи", мога да кажа само, че нашите чужденци май са най-добрите в България, след вашите, но нашите са почти без пари. Това, което пишем за публиката, е вярно, а с това за "жълтото около човката" малко ми падна в очите. Никой не отрича успехите ви, просто прави впечатление, че г-н Домусчиев купува публика с пари. Ако играехте в Пловдив, щях да идвам да ви гледам без да ми плащат билета, ако бях софиянец - също. Нас никой не трябва да ни плаща, за да ходим да гледаме отбора.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 яну 2014 22:51

sky1 написа:volf щом си избираш отбор по телевизията си ми ясен. Просто няма как да говорим за фенщина след като стъпваш на мач на живо само на високосна година. Такива като теб след като отбора на Лудогорец западне (дори и най-великите отбори имат такива периоди) бързо ще го забравиш. Това не е фенщина,а все едно да си пуснеш Диемата и гледаш Ман Сити и после да ми разясниш, колко са велики и какъв фен си им.

Ами аз съм бил на стадиона почти на всички ония емблематични за българския клубен футбол двубои, като ЦСКА- Баерн, Баерн-ЦСКА, ЦСКА-Ливърпул, Левски - Щутгарт, Левски - Глазгоу и тн.к.
Бил съм на стадиона на няколко дербита м/у Барселона и Реал, Манчестър и Ливърпул , на дестина+ мача на Баерн, на няколко финала на КЕШ и шампионска лига. Гледал съм и няколко дербита в Бразилия, така че не съм се лишил от стойностен футбол на стадиона.
Може би си заслужава да уточня, че дори и най-слабо посетеният от тези гореспоменатите двубои беше посетен от мнпгократно повече публика от тази на най-посетеният двубой на Ботев.
Не се обиждай - такива са фактите!!!
Живеем във малка прашна и бедна държава с малки, мръсни и неуютни стадиони. Не малка част от публиката е мракобесна, мръсна и инфантилна, умело манипулирана от непълноценни хора с финансов ресурс на една или друга политическа или икономическа сила. Футболът е слаб или посредствен (изключая Лудогорец), заради което не желая да прекарвам свободното си време в такава среда.
Живея в Бургас, където стадиона за сега е в по-прилично състояние от Вашия, но и тук не се играе футбол, а както и при Вас се рита топка. Защо да ходя на стадиона? Аз съм човек, който уважава и себе си. Не биха го направили и много други хора, които с удоволствие гледат футбол.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 04 яну 2014 23:00

Volf аз от Пловдив не съм излизал :geek: .Ако искаш да кажа - "Голям си" ще ти го кажа :lol: .
Този форум се напълни с изтъквачи и после такива сульовци ми говорят за комплекси.
ПС: Гледайте си големия Лудогорец и не давайте оценка на Ботев, защото за разлика от първия (Лудогорец) Ботев винаги ще го има.
ПС: Хубаво е като си гледал даден отбор поне да му научиш името ;)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 04 яну 2014 23:08

Ботевъ Пловдивски написа:
tsonpen написа:Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите... "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер.... Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е)....

Цонпен, изхарчените пари може да са повече, но те отидоха за детско-юношеската школа и база, а сега и за новия стадион. За "прибирането на всякакви играчи", мога да кажа само, че нашите чужденци май са най-добрите в България, след вашите, но нашите са почти без пари. Това, което пишем за публиката, е вярно, а с това за "жълтото около човката" малко ми падна в очите. Никой не отрича успехите ви, просто прави впечатление, че г-н Домусчиев купува публика с пари. Ако играехте в Пловдив, щях да идвам да ви гледам без да ми плащат билета, ако бях софиянец - също. Нас никой не трябва да ни плаща, за да ходим да гледаме отбора.

Това е направо нелепо! Знаеш ли колко струва един билет за мач на Манчестър и то за не особено важен и за не особено добро място? На всякъде по света, където се играе стойностен футбол цената е висока. Доколкото ми е известно в България най-високи са цените на билетите в Разград. Явно и тук зависимоста съществува!
На Ваше място бих се пробвал дапоискам от "благодетеля" да ми плаща за да посещавам двубоите, защото ако Домусчиев прави нещата от егоцентризъм, то за Вашия "бащица" по-важни сте Вие (електората) от колкото Вашият Ботев.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2014 23:11

на тия шалвари днес домуса им платил утре ги няма :arrow: кво им се обясняваш
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Ботев”