ПС: Аз съм си мъж и такива детски приказки "ако си мъж" си ги разказвахме в 1 клас

Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sky1 написа:Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.
Кашчей написа:Вие сте широко скроени... Знам, че сте `ора естете... Амин!
sky1 написа:Ако ще и Шампионска Лига да спечелите си оставате селски отбор- Факт. За какво спорим, когато дядо ми и баща ми са ходели на мачове и са викали "Ботев", твоите са пасли козите и не са чували за футбол. От кога фенове на малки отборчета ще дават оценка на Ботев и ще ми обясняват на мен за публика, посещаемост и фенове.Кой имал жълто по човката и тн. хуморески тип Къци Вапцаров.
ПС: Аз съм си мъж и такива детски приказки "ако си мъж" си ги разказвахме в 1 клас
Дай да видим снимките на "Великите" фенове от Разград преди ерата Домусчиев.
tsonpen написа:Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите... "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер.... Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е)....
sky1 написа:volf щом си избираш отбор по телевизията си ми ясен. Просто няма как да говорим за фенщина след като стъпваш на мач на живо само на високосна година. Такива като теб след като отбора на Лудогорец западне (дори и най-великите отбори имат такива периоди) бързо ще го забравиш. Това не е фенщина,а все едно да си пуснеш Диемата и гледаш Ман Сити и после да ми разясниш, колко са велики и какъв фен си им.
Ботевъ Пловдивски написа:tsonpen написа:Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите... "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер.... Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е)....
Цонпен, изхарчените пари може да са повече, но те отидоха за детско-юношеската школа и база, а сега и за новия стадион. За "прибирането на всякакви играчи", мога да кажа само, че нашите чужденци май са най-добрите в България, след вашите, но нашите са почти без пари. Това, което пишем за публиката, е вярно, а с това за "жълтото около човката" малко ми падна в очите. Никой не отрича успехите ви, просто прави впечатление, че г-н Домусчиев купува публика с пари. Ако играехте в Пловдив, щях да идвам да ви гледам без да ми плащат билета, ако бях софиянец - също. Нас никой не трябва да ни плаща, за да ходим да гледаме отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта