Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Ако “Ботев” плащаше много...

Мнениеот ivan40 » 04 яну 2014 19:57

Кашчей написа:
Raoul_Duke написа:
volf написа:не мислите ли?!!!

Мислим, че си глупав и страдаш от комплекси. Мислим, че си черпил информация за заплатите тук и там само от медии и тя няма нищо общо с реалността. Мислим, че го знаем по-добре от теб, защото сме до отбора ежедневно. Дори, когато беше във В-група. Мислим, че в Разния му там град и 10 тенекета да си купят, пак ще си останат еднодневка от запустяващ район с преобладаващо турско население. Мислим, че и ШЛ да спечелите, Домуса все така ще продължава да си плаща за "фенството" и екскурзиите на мЕлЬОните зелени орди, както и че хранителните магазини в Разния му там град, все така ще дават билет за мач на разния му там отбор срещу купена буца сирене. Мислим и че... трябва да спреш с мисленето. Концентрирай се върху нещо, при което КПД-то ти няма да клони към абсолютната нула.

Ти в Разград ли живееш, че си така добре запознат с пазаруването там и с плащането на феновете?
Яд ли те е, че Лудогорец е по-добър и успешен отбор от Ботев?
Сега можеш пак да тръгнеш да дрънкаш за публиката и за миналите успехи, но аз те питам за настоящите. Като говорите за многобройност няма да е лошо и да сравните двата града по население, защото Разград е около 30 000, а Пловдив е десет пъти по-голям.

Къде беше досега :lol: ?Нещем акъл от фенове "пред телевизора" и мразещи ни по някоя странна причина :arrow: комплексарско его или *бан роднина :?:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 яну 2014 19:58

Кашчей написа:
Истината боли, нали плачко?!

Ай ся тичай в модераторската, че днес още не си се разписал :mrgreen:

Мекичък си. Пробвай ме :mrgreen:

А че си комплексар вече е ясно на всички.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2014 20:17

Raoul_Duke написа:
Кашчей написа:Истината боли...

Оо, безделник... ти много късно се включваш. Аз те чаках още на първата страница да покажеш що за мозъчен донор си, а ти чак сега... Коя истина да боли, Ганьо? Че имаме най-добрата база в България, която е на европейско и световно ниво? Че скоро ще имаме и подобен стадион? Може и да не ти се вярва, но да ти кажа хич не ме боли :mrgreen: Само за феновете-еднодневки на отборите-еднодневки е по-важно да се накичат с некое тенеке, за да си избият комплексите, породени от собственото им незначително и незабележимо съществуване. За нас приоритетите са други и ние се придържаме към плана. Яд ли ме било... За кое? Че некакъв селски дис като Домуса купува мачове и съдии и зоби футбалерите? Да стане като с купата на едни други, дето сега Емо Наков си я държи в хола, за да си изстудява шампанското в нея :mrgreen: Не ме е яд, нито им завиждам. Как мога да завиждам на някой, за чието съществуване никой не беше чувал до преди 2 години!?

Ти си бил много вещ в задкулисните игри бре :mrgreen:
Домуса ли купи победите в ЛЕ? Като си толкова убеден и имаш доказателства, че купува мачове и зоби футболистите, що не сезираш прокуратурата, ами си губиш времето пред компютъра, за да пишеш небивалици?! За вас, феновете на Ботев, изобщо не е важно да спечелите някоя купа, нали? Вие сте широко скроени и отдавна сте надрасли тези неща.Знам, че сте `ора естете и за вас е важна само красотата на играта и насладата от това да викнете "Ай канариииии!"-всичко останало е за селяците, а вие сте граждани до костите на мозъка си :mrgreen: и не се вълнувате от плебейските страсти.
Амин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 яну 2014 21:06

Добре, а сега ако обичаш изчезни :) Досаден си.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 яну 2014 21:06

Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите. Явно липсва стратегия и добър екип за да се случва всичко едновременно и да няма изоставане.
Относно заплатите - някой ще приложи ли ведомостите тук за да ги видим тези заплати? На мен също са ми много любопитни. Единствената причина да се твърди, че заплатите на Лудогорец били най-големи е тази, че футболистите на разградския клуб играят най-качествен футбол. Това обаче нищо не казва за заплащането. Напоследък може и да са взели доста пари заради премиите, но те си ги и изкараха с победите в ЛЕ.
По отношение на наличието на вещество (по възможност сиво) в черепните кутии на собственици и членове на щабовете, ще ви насоча към анализ на това как се сменят треньори в "Ботев" и в Лудогорец и как се излиза от кризите. Като се вгледате във фактите и става ясно защо единият отбор върви нагоре, а другият се лута. Спасов по-лоши ли резултати имаше от Мъри и къде е логиката? И друго, което прави впечатление - "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер. Лудогорец например никога не би взел играч като Мариан Огнянов или Галчев. Естествено, че са играчи с качества, но и с проблеми.
Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е). Никога няма да ви упрекна, че не сте верни или не сте многобройни (може би заблудени за да величаете поставеното лице на ДПС, но това е друга тема). Вие обаче колко сте живели в Разград за да знаете колко вярна е разградската публика? Може да не е колоритна, да не е шумна, но е вярна. А за многобройността - тя е функция от размера на града. Да ви пратим ли на Острова за да се преброите с феновете на някой техен тим?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 яну 2014 21:13

А в статията са забравили да разкажат как Домусчиев е отмъкнал под носа на Василев и за два калпака повече пари Стойчо Стоев, откритието на "Ботев" Пловдив :mrgreen:
Вицът, който завършва с "Луно, Луно - земьо македонска и тебе ли ке делиме" отстъпва мястото си пред дивотията, която прочетох ;)

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 04 яну 2014 21:22

Да се слагат в едно изречение Ботев Пловдив и Лудогорец е направо обида. За мащабите на България Ботев е бил ,е и ще бъде голямо име.Такива отбори са -Ботев, Локомотив,Берое,Черно море и 4-те софийски отбора (дори Славия и Локо София).
Докато Лудогорец след ерата Домусчиев ще отидат там където са били преди нея- в нищото.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 яну 2014 21:38

tsonpen написа:Бюджетът на "Ботев" според мен е по-голям от този на Лудогорец. Говоря за всички средства - заплати, покупка на играчи, издръжка, строежи и т.н. Друг въпрос е за какво и най-вече КАК се харчат тези средства. Така че, хленчът който чувам би трябвало да е някакъв вътрешен за ботевистите. Явно липсва стратегия и добър екип за да се случва всичко едновременно и да няма изоставане.
Относно заплатите - някой ще приложи ли ведомостите тук за да ги видим тези заплати? На мен също са ми много любопитни. Единствената причина да се твърди, че заплатите на Лудогорец били най-големи е тази, че футболистите на разградския клуб играят най-качествен футбол. Това обаче нищо не казва за заплащането. Напоследък може и да са взели доста пари заради премиите, но те си ги и изкараха с победите в ЛЕ.
По отношение на наличието на вещество (по възможност сиво) в черепните кутии на собственици и членове на щабовете, ще ви насоча към анализ на това как се сменят треньори в "Ботев" и в Лудогорец и как се излиза от кризите. Като се вгледате във фактите и става ясно защо единият отбор върви нагоре, а другият се лута. Спасов по-лоши ли резултати имаше от Мъри и къде е логиката? И друго, което прави впечатление - "Ботев" прибира всякакви играчи, докато Лудогорец си подбира играчите и като характер. Лудогорец например никога не би взел играч като Мариан Огнянов или Галчев. Естествено, че са играчи с качества, но и с проблеми.
Някой пише за вярна и многобройна публика, дето никой друг я нямал. Надявам се да е с жълто около човката (то какво друго да е). Никога няма да ви упрекна, че не сте верни или не сте многобройни (може би заблудени за да величаете поставеното лице на ДПС, но това е друга тема). Вие обаче колко сте живели в Разград за да знаете колко вярна е разградската публика? Може да не е колоритна, да не е шумна, но е вярна. А за многобройността - тя е функция от размера на града. Да ви пратим ли на Острова за да се преброите с феновете на някой техен тим?

С това не се чуди що всички (вече)ще ви викат Резняци!Много бързо взехте да придобивате манталитет на Величие !Когато стигнете Марек по публика тогава давайте акъл кой колко бил верен и благодарение на кой :?: Домуса малко ви купува мачове и титли,та чак пораснахте :arrow: платени "Фенове" :idea:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 яну 2014 21:44

sky1 написа:Да се слагат в едно изречение Ботев Пловдив и Лудогорец е направо обида. За мащабите на България Ботев е бил ,е и ще бъде голямо име.Такива отбори са -Ботев, Локомотив,Берое,Черно море и 4-те софийски отбора (дори Славия и Локо София).
Докато Лудогорец след ерата Домусчиев ще отидат там където са били преди нея- в нищото.

За мащабите на България Лудогорец е ненадминат по някои показатели, въпреки злобата на индивиди като теб. Никой не ви оспорва значението на отбора, но бъди мъж и недей омаловажава успехите на отбора, които единствен от българските спечели група в ЕКТ и изравни рекорда на "Левски" за най-много мачове в Европа за един сезон.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 яну 2014 21:48

ivan40 написа:С това не се чуди що всички (вече)ще ви викат Резняци!Много бързо взехте да придобивате манталитет на Величие !Когато стигнете Марек по публика тогава давайте акъл кой колко бил верен и благодарение на кой :?: Домуса малко ви купува мачове и титли,та чак пораснахте :arrow: платени "Фенове" :idea:

Не знам кое те кара да ме наречеш "резняк". Аз имам много по-големи основания да нарека теб така и в това можеш да си напълно сигурен. Ако много те интересува, мога и да ти обясня защо.
Напиши и едно съчинение как се купуват мачове от ЕКТ, моля ;)

Върни се в “Ботев”