БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Наказаха Ботев с два мача лишаване от домакинство и 12000 лв
искам да попитам след като агитката на цска е ранила с бомбичка фотографа на клубния сайт на литекс и по тв го казаха няма наказание за тях,защо правилниците важат само за провинциалните отбори,защо делегата на мача в ловеч не е описал инцидента,дано за купата се паднем домакини да може мача с пирин да е на нашия стадион
От кой отбор си?
Лично мое мнение , акалски и кики тряваше минимум по 6 месеца аут !!! а тази изцепка 12 000 незнам дали някои клуб е наказван със такава сума и при положение че данъчните събират входа !!!
тоя сценарии май беше поръчан от бфс и тапаците от лайнута се фанаха - тъпи ам чак толкова 

Обаче прави впечатление, че тоя скандал е чак на 3 място в горещите новини, по-важни са червените пръдльовци, които Базел ще отнесат с 4 гола 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Пука им, не им пука - не е там работата! Всичко тръгна от буферските футболисти и какво сме виновни ние, че сега трябва да ходим до София за да гледаме отбора си!?
Това не са хора а изроди имам прдвид БФС и дисциплинарната комисия.Нправиха ни на глупаци,аз предлагам протести пред парламента и бфс,гадни животни.
- Sagittarius
Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега
аре ходи в Анадола,фес
- supershampion2004
Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя.
!!!

Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя.!!!
Нещо да палихте във сектора, в който бяхте? Ти какво искаш да кажеш- като сте гости, можете да се насирате на воля и някой друг да обере "парсата" затова ли?