Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако “Ботев” плащаше много...
Кой клуб не си прави сметката ? Много са малко и то само когато става дума за големи звезди .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Raoul_Duke написа:OT18 написа:Давай ся опорните точки.
Няма опорни точки, фермер, само документирани факти - снимки, клипове и т.н. За превод от български на майчин - чичко Гугъл, Сандокане.
Подвластни всекиму![]()
[offtopic]Действие 1-во - подписка с ЕГН-та и организирано гласуване за Марешки![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rWapwAnofH0[/youtube]
Действие 2-ро - На надник при Герб, разписват се срещу 50 лв. и ги изсипват организирано на магистралата![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]
Действие 3-то - 19?6 фермера![]()
Действие 4-то - Контрапротестиращи нападат окупаторите в СУ![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1oQscBU7clI[/youtube]
Действие 5-то - "Топ-ултраси" от ММА-клуба на Лаута при Барека за по 40лв. За целта, специално изработени тениски: "Г-н Бареков, пловдивският спорт ви подкрепя" и "Господин Бареков ММА е с вас"![]()
[/offtopic]

А я дай и за Лаутлу,за стрелочника и т.н.

После ни обясни за митовете и легендите предавани от поколение на поколение и превърнали са в басни и приказки за малките ви чаавета.

- Raoul_Duke
OT18 написа:Ето точка 1 е на лице...
Ааа, виж сега... За тва, че си тъп аз не мога да ти помогна по никакъв начин. Ако не разпознаваш Явор, Чечо, Велин, Миро Лудия и т.н. и т.н. от снимките на фермерския "събор", проблемът си е в теб. Ако пък мислиш, че "жАлтитИ" контролират и БТВ(относно един от репортажите) - препоръчвам специализирана психиатрична помощ. За неграмотността пък се сърди на родителите си (ако ги познаваш) затова, че рано са те откъснали от образователната система. Айде сега ако обичаш... казаните ли свършиха, та си седнал да сееш зарази тук?!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

- santiliana
volf написа:santiliana написа:момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
Прав си - никак не приличат на Лудогорец - абсолютно припокриват Събевия Черноморец.
И тук както и в Бургас се построи модерен тренировъчен център и се започна изграженето на школа и стадион, но футболистите се вземат на килограм, а добрите резултати се отлагат, защото трябвало да дайдат постепенно - след 3/5 години или пък никога, както край морето.
Наистина за добър футбол е необходима публика, школа, стадион и богат спонсор, но в повече от това са необходими футболисти и най-вече отдадени и принципни на идеята управници и треньори в клуба на които не им липсва и разум.
Засега това го имат само Лудогорци.
Прав си още и че на феновете на Ботев не им се е налагало да ходят, като "рязаните" до София, но причината е че не им стиганаха силите до там. Те иначе дори предварителните кръгове ходиха до морето на стадиона на ментора си Събев.
Истината е че в Ботев заплатите на някои футболисти и управници са в пъти по-големи от заплатите на съответните в Лудогорец, но акъл с пари не се купува!
Не в спонсора и заплащането е проблемът на Пловдивчани а в липсата на разумна клубна практика и хората, които да я сътворят. Иначе Ц. Василев е изпълнил задачата си да превърне привържаниците на клуба във верен на идеите на покровителите му електорат.
Пътят на Ботев припокрива в съотношение 1:1 онзи извървян от Бургаските Акули, а и идеологията звучи съвсем по същия начин, имената са различни, но изпълнителите много си приличат - не мислите ли?!!!
но има една много важна и всъщност, най-значителна подробност и съществена разлика: Ботев, за разлика от онези тимчета-еднодневки като Лудогорец и Събевия Черноморец, има нещо, което само ние, те, и чорбарчетата имат: ВЯРНА И МНОГОБРОЙНА ПУБЛИКА! Това е богатство, което не се измерва с пари. Тази публика беше с отбора си, когато играеше и във В, и в Б група. Следваше го навсякъде... На мача в Бургас напълни стадиона с Щутгарт, но същата тази публика, ако имаше готов стадион за 25 000 души в Пловдив, щеше да го попука по шевовете...Така, че...да ми сравнявате Ботев Пловдив с някакви си измислени отборчета от Делиормана или югоизточното Черноморие- е меко казано- несериозно. Канарите са най-големия клуб в България- и като публика и традиции, и като име, след двата мастодонта в българския спорт- ЛЕВСКИ и ЦСКА. ФАКТ!
volf написа:santiliana написа:момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
Прав си - никак не приличат на Лудогорец - абсолютно припокриват Събевия Черноморец.
И тук както и в Бургас се построи модерен тренировъчен център и се започна изграженето на школа и стадион, но футболистите се вземат на килограм, а добрите резултати се отлагат, защото трябвало да дайдат постепенно - след 3/5 години или пък никога, както край морето.
Наистина за добър футбол е необходима публика, школа, стадион и богат спонсор, но в повече от това са необходими футболисти и най-вече отдадени и принципни на идеята управници и треньори в клуба на които не им липсва и разум.
Прав си още и че на феновете на Ботев не им се е налагало да ходят, като "рязаните" до София, но причината е че не им стиганаха силите до там. Те иначе дори предварителните кръгове ходиха до морето на стадиона на ментора си Събев.
Истината е че в Ботев заплатите на някои футболисти и управници са в пъти по-големи от заплатите на съответните в Лудогорец, но акъл с пари не се купува!
Не в спонсора и заплащането е проблемът на Пловдивчани а в липсата на разумна клубна практика и хората, които да я сътворят. Иначе Ц. Василев е изпълнил задачата си да превърне привържаниците на клуба във верен на идеите на покровителите му електорат.
Пътят на Ботев припокрива в съотношение 1:1 онзи извървян от Бургаските Акули, а и идеологията звучи съвсем по същия начин, имената са различни, но изпълнителите много си приличат - не мислите ли?!!!
Ходи се гръмни! По-малоумни неща скоро не бях чел.
santiliana написа:volf написа:santiliana написа:момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
но има една много важна и всъщност, най-значителна подробност и съществена разлика: Ботев, за разлика от онези тимчета-еднодневки като Лудогорец и Събевия Черноморец, има нещо, което само ние, те, и чорбарчетата имат: ВЯРНА И МНОГОБРОЙНА ПУБЛИКА! Това е богатство, което не се измерва с пари. Тази публика беше с отбора си, когато играеше и във В, и в Б група. Следваше го навсякъде... На мача в Бургас напълни стадиона с Щутгарт, но същата тази публика, ако имаше готов стадион за 25 000 души в Пловдив, щеше да го попука по шевовете...Така, че...да ми сравнявате Ботев Пловдив с някакви си измислени отборчета от Делиормана или югоизточното Черноморие- е меко казано- несериозно. Канарите са най-големия клуб в България- и като публика и традиции, и като име, след двата мастодонта в българския спорт- ЛЕВСКИ и ЦСКА. ФАКТ!
Много силни, много стилни, много "големи" и дори красиви думи на които единственият недостатък е, че им липсва смисъл.
Колега съфорумецо, просветли ме, сами ли ги измисляте тези глупости, които пишете или ги преписвате от някъде?
Защо, когато никакви Ви няма на терена сте толкова значими около него? На това, като Вашето не му ли викат комплексарщина или друго, случайно или не?
DarkPsy написа:volf написа:santiliana написа:момчета, това което прави в момента вашето ръководство, е Пътят... С всичко, което вие сторихте в периода, докато тимът ви се бореше да се върне в елита, много пъти съм казвал: Евала Ви! И сега, когато стъпка по стъпка вашият "дом" се превръща в това, което трябва да има един стойностен европейски клуб, трябва да одобрявате политиката на Цв. Василев. Така се прави... Няма за къде да се бърза или да се изхвърля...Всичко трябва да бъде последователно и разумно. Лесно щеше да навзима играчи за по 500 хил. евра на калпак, но и вие ли щяхте да идвате като рязаните от Разград насред центъра на София?! Едва ли... Просто защото публиката на Ботев, както и нашата- Левскарската, държат най-вече на честта и достойнството... В мачовете помежду ни сме "кръвни врагове", но най-големия респект и уважение, който аз имам към противникова агитка, е именно вашата. Благородно завиждам, че поне вие попаднахте на грамотен и богат собственик, който освен всичко друго- се държи цивилизовано и изискано. За разлика от нашия Ганьо...
Ходи се гръмни! По-малоумни неща скоро не бях чел.
Колега, малоумните неща, които съм написал си имат име - ФАКТИ!
Би ли ме осветлил за разликите м/у Вашия модел и онзи Събевия, че ми се губят?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
santiliana написа:но има една много важна и всъщност, най-значителна подробност и съществена разлика: Ботев, за разлика от онези тимчета-еднодневки като Лудогорец и Събевия Черноморец, има нещо, което само ние, те, и чорбарчетата имат: ВЯРНА И МНОГОБРОЙНА ПУБЛИКА! Това е богатство, което не се измерва с пари. Тази публика беше с отбора си, когато играеше и във В, и в Б група. Следваше го навсякъде... На мача в Бургас напълни стадиона с Щутгарт, но същата тази публика, ако имаше готов стадион за 25 000 души в Пловдив, щеше да го попука по шевовете...Така, че...да ми сравнявате Ботев Пловдив с някакви си измислени отборчета от Делиормана или югоизточното Черноморие- е меко казано- несериозно. Канарите са най-големия клуб в България- и като публика и традиции, и като име, след двата мастодонта в българския спорт- ЛЕВСКИ и ЦСКА. ФАКТ!
Благодаря за чистосърдечния коментар и признанието, колега, "Левски" може да се гордее с фенове като теб, дано да ставате повече

volf написа: Колега, малоумните неща, които съм написал си имат име - ФАКТИ!
Би ли ме осветлил за разликите м/у Вашия модел и онзи Събевия, че ми се губят?
Вълчо, може и да излезеш прав, може и да не излезеш, но това, което си написал е ПРОГНОЗА, а не ФАКТИ

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
По темата: Ще изчакаме още година и нещо, да се довърши стадиона, и след това ще видим дали ще има гръмки трансфери. Аз лично предпочитам не големи имена, а талантливи младежки национали, футболисти, които имат желание, бързина, креативност и техника.

wannabe написа:cska-632 написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Цветан Василев е банкер.Той не раздава пари,а инвестира.Колко пъти да ви обеснявам че европейското първенство за младежи през следващата година ще е в България,а Пловдив е един от градовете на които ще се играят мачове.Каменица 2 е на 15 мин. от идеалният център,а зад Ботев застават над 60 процента от пловдивчани.Бултрасите са всеотдайни и знаят как се подкрепя един отбор.Не случайно сме 12-ят играч.Няма друг отбор в България който да е носил повече точки от своите фенове.За това сме уважавани дори от враговете ни.
Добре, че сме ние, Левски и Локо Пд да напълните малко стадиона, че инак много празен стои. На останалите мачове 100 човека агитка.
е те са фенове милиони - какви 100 души агитка... 60 % поне даже 99 %... а всъшност кой ги знае тях
Те и при вас са много ама отвън в кофите,опппа на работа

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg