ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Logical person » 04 яну 2014 15:43

j0rka7aa написа:Ако сме взели Огнянов и ако Галчев подпише отново ни остава само един нападател да вземем, нищо повече! Не знам колко е качествена селекцията, но друго ми прави по-голямо впечатление - за първа година от не знам и аз кога я правим НА ВРЕМЕ!

Ей това си мисля и аз, не помня друг път да сме правили толкова на врем селекция. Обикновено на първия лагер са 10-12 човека, на втория лагер идват 100 души на проби и никой не остава и след подготовката се вземат нови играчи в последния момент. Като не са водили подготовка и не се познават с отбора, какво да очакваш.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2014 15:44

Няма да е лошо да намерим и още един халф, който да е алтернатива на Гъргоров. На години е вече и играта му не винаги е на ниво.
Като че ли остана само да вземем двама нападатели и отборът ще изглежда добре, но да не забравяме, че трябва и да се продаде някой. Ето, Левски си продадоха Родригес и Вутов, и пари трябват не може.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 04 яну 2014 15:46

dreben23 написа:Няма да е лошо да намерим и още един халф, който да е алтернатива на Гъргоров. На години е вече и играта му не винаги е на ниво.
Като че ли остана само да вземем двама нападатели и отборът ще изглежда добре, но да не забравяме, че трябва и да се продаде някой. Ето, Левски си продадоха Родригес и Вутов, и пари трябват не може.

Тони Силва е офанзивен халф, Чочев също. Марсиньо е още при нас и той може да играе на тази позиция. Но и самия Гъргоров е несменяем.

п.п. Кога са продали Родригез и Вутов ?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 яну 2014 15:50

Logical person написа:
п.п. Кога са продали Родригез и Вутов ?

На 32 шестък
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2014 15:54

Станислав Костов за мен има нужда в момента да се наложи в някой по-малък отбор за да видим какви са му възможностите. В момента ЦСКА няма нужда от него. Колкото до това, че Гъргоров няма конкуренция - не е така. Чочев и Марсиньо по принцип играят зад нападателя, където сега играе Бадема. Трябва ни само един център-нападател, но КЛАСЕН. А през лятото, дай Боже вече с нов/и собственик/ци и с нов спонсор......ще му мислим за други попълнения. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 04 яну 2014 16:01

селекцията е повече от прилична като за без пари ... момчетата са събрани преди да е започнала потготовката ще имат време да се опознаят да потренират заедно и така ... не са някаква свръх класа но пък ... на харизан кон зъбите не се гледали :) според мен спокойно можем да продадем Черни , Марсинио ... защо не Карачанаков и Менди .. в смисал че за тях имаме заместници които да влезнат веднага в игра и няма да се отрази кои знае колко ... а е ясно че пари трябват и няма как да се намерят по друг начин на този етап .. Остава и ние феновете да им засвидетелстваме подкрепата ... да не очакваме кои знае какви сензации от тях да си им гласуваме доверие .. това е на този етап .. нека стъпим финансово на краката си .. да оправим терените .. малко да се барне и Армията и вече за др сезон лятото си мисля че нещата ще са далеч по добри :) Дай Боже и напред АРМЕЙЦИ !!! а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 яну 2014 16:06

Red Warrior написа:Станислав Костов за мен има нужда в момента да се наложи в някой по-малък отбор за да видим какви са му възможностите. В момента ЦСКА няма нужда от него. Колкото до това, че Гъргоров няма конкуренция - не е така. Чочев и Марсиньо по принцип играят зад нападателя, където сега играе Бадема. Трябва ни само един център-нападател, но КЛАСЕН. А през лятото, дай Боже вече с нов/и собственик/ци и с нов спонсор......ще му мислим за други попълнения. ;)

Тук не е темата,но какви нови собственици?За мен единственото,което трябва да стане е Александър Чакмаков да стане президент или изпълнителен директор на ЦСКА и той да е човека,който управлява клуба оперативно,това не означава той да го издържа.Ако лупи и сашето не лъжат,че са изчистили 15 млн и ще продължават да чистят ще могат да се привлекат и спонсори и фирми,които да се заемат със финансирането,както и ние феновете да ходиме на всеки мач на стадиона и да нереве за билет от 7 лв.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 яну 2014 16:08

Сега чета, че и този от Любимец и той ше идва в ЦСКА. Малко набързо пак почнахме, да не стане само, след тва пак половината да не стават.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2014 16:09

А ако добавим и това, че през март ако не се лъжа се очаква да ни дадат Армията, то това би привлякло много повече инвеститори.

Иначе като гледам колко са чужденците спрямо българите в момента съм много доволен. http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_CSKA_Sofia

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 04 яну 2014 16:15

Red_Girl написа:Сега чета, че и този от Любимец и той ше идва в ЦСКА. Малко набързо пак почнахме, да не стане само, след тва пак половината да не стават.

Ако се окаже че половината не стават , ще бъде много добре. Защото това би означавало, че другата половина стават :). което ще е доста добра успеваемост.

Върни се в “ЦСКА”