"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Наско това е интересно - нашите да гледат 
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Черноморец с интерес към Стефан Велков
Бургаският Черноморец иска да привлече нападателя на Черно море Симеон Райков.
Бившето крило на Левски си тръгва от Варна заради свиването на бюджета в клуба. Старши треньорът на бургазлии Димитър Димитров - Херо вече е провел разговори с футболиста и досегашния му треньор Георги Иванов - Гонзо. Черноморец се ослушва и за централния защитник Александър Александров, който си реди траснфер в чужбина. Александров вече рита в Бургас по времето на президента Ивайло Дражев.
Както е известно, Херо има интерес и към другия ненужен в Черно море Росен Колев.
"24 часа"
Ivo-Chernomoretz написа:Черноморец с интерес към Стефан Велков
Стефан Велков??
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Дали биха паснали ???
Херо е известен с това, че от нищо прави нещо с минимални разходи и това го прави най-успешният треньор през последните 10 години +. Мисля си, дали няма да е добре да вземе Костов от Ботев и Райков от Морето. Млади играчи са, има много футбол в тях, а на Черноморец им трябват такива в борбата за оставане в групата на "майсторите" .Аз лично се надявам Херо да не допусне изпадане на Черноморец и също мисля, че Херо може да повиши значително нивото на тези двама млади ,български футболисти
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
-
k.dimitrov
- Контакти:
Re: Дали биха паснали ???
donDiego написа:Херо е известен с това, че от нищо прави нещо с минимални разходи и това го прави най-успешният треньор през последните 10 години +. Мисля си, дали няма да е добре да вземе Костов от Ботев и Райков от Морето. Млади играчи са, има много футбол в тях, а на Черноморец им трябват такива в борбата за оставане в групата на "майсторите" .Аз лично се надявам Херо да не допусне изпадане на Черноморец и също мисля, че Херо може да повиши значително нивото на тези двама млади ,български футболисти
Херо вече се е заинтересувал и води преговори и с двамата, проблемът е, че те май не искат.
- Син до гроб_
- Контакти:
Много е тежко положението в Черноморец. Дано се съвземат и не изпаднат.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Logical person
- Контакти:
Доколкото четох Райков го освобождават заради висока заплата. В Черноморец, които са много по-закъсали с какво ще му плащат ? С цаца ?
Logical person написа:Доколкото четох Райков го освобождават заради висока заплата. В Черноморец, които са много по-закъсали с какво ще му плащат ? С цаца ?
Ама защо трябва винаги заплатата да е водеща при избора, а че ще им възвърне формата, ще ги научи на нещо, което досега не са научили, не е ли по-важно. А заплатите в Черноморец са като в Славия, Берое, Локо Пд.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Син до гроб_
- Контакти:
donDiego написа:Logical person написа:Доколкото четох Райков го освобождават заради висока заплата. В Черноморец, които са много по-закъсали с какво ще му плащат ? С цаца ?
Ама защо трябва винаги заплатата да е водеща при избора, а че ще им възвърне формата, ще ги научи на нещо, което досега не са научили, не е ли по-важно. А заплатите в Черноморец са като в Славия, Берое, Локо Пд.
....само дето май не ги дават.
Нашата сила обединява победители !
Син до гроб_ написа:donDiego написа:Logical person написа:Доколкото четох Райков го освобождават заради висока заплата. В Черноморец, които са много по-закъсали с какво ще му плащат ? С цаца ?
....само дето май не ги дават.
Не съм чул подобно нещо, но не е изключено