Тия журналя май наистина само се чудят какво да напишат...
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Собственикът на Левски Тодор Батков е уговорил продажбата на своя голмайстор Гари Родригес и младия талант Антонио Вутов, за да закърпи тежкото положение в клуба. Адвокатът се очаква да прибере над милион и 100 хиляди евро от Лудогорец и Удинезе, което се равнява на над два милиона и двеста хиляди лева. Шампионът на България иска холандеца, а както Sportal.bg съобщи Кирил Домусчиев е получил положителен отговор от Батков за сумата малко над 600 000 евро още преди Коледа. Италианският тим пък ще инвестира половин милион евро, за да получи талант номер едно на столичани, който въпреки своите 17 години има 39 мача и четири гола за Левски. Лятото младокът бе на път да отиде в тима от Удине, като италианците щяха да дадат 300 000 евро на столичани по правило заради годините му в школата, но Христо Йовов убеди таланта да остане. Той записа 24 мача и три гола през този сезон. Сега обаче ще бъде закупен, като има много голяма вероятност да остане до края на сезона на "Герена". Тези решения на Батков, който явно има сериозни финансови проблеми, вбесиха феновете, които му обявиха война. Днес той ще се опита да ги успокои на среща с тях, тъй като парите от двете продажби са 300 000 евро за лиценза за клуба, а още толкова трябва да отидат в заплати на играчите. Ако не получат своите възнаграждения на десети януари футболистите могат от 12-и да разтрогнат своите контракти, тъй като ще изостават с две заплати. Така ще могат да подпишат с друг клуб, а освен това да съдят "сините" пред ФИФА и да спечелят делото. Батков няма други оферти, но феновете не искат този да застават зад гърба му.

Симеон Райков и той се е запътил към Китай.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Kris_men2000
Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
konvoec
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.
Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................
Ще е удоволствие да си върнем Дембеле. Всичко зависи от финансовите претенции на Гара и дали те ще кореспондират с нашите възможности", коментира Христо Йовов.
Вчера Йовов проведе среща със собственика на Левски Тодор Батков. Двамата са обсъждали трансферната политика на клуба.
- bilyaletdinov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.
Абсолютен талаш е тоя. Какъвто беше Тодор Христов, какъвто е Везалов, какъвто е Пламен Димов, какъвто е Милен Василев, Илиян Йорданов и още доста такива незнайни селянчета, на които сбъднахме детската мечта - да носят свещената синя фланелка. Левски не приют за некадърни и недоказани футболисти. Ама така ще е. Няма кинти, а ние правим селекции...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Blue Mind написа:Тия журналя май наистина само се чудят какво да напишат...
Че драскачите 95% пишат глупости две мнения няма, но едно е истина, касата на Левски е празна и клуба се нуждае от свежи пари, от къде ще дойдат не зная.

Този Марчев дори не го знам как изглежда, а по принцип следя изкъсо първенството. Явно никога не ми е направил някакво добро впечатление...
- Kris_men2000
konvoec написа:Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.
Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт![]()
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................
Приятелю след един месец пак ще си говорим.Тогава дано повярваш.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Този Марчев дори не го знам как изглежда, а по принцип следя изкъсо първенството. Явно никога не ми е направил някакво добро впечатление...
Е,те пък на Пирин ГД колко мача са дали?