iliyan написа:suareshampion написа:Dr. Phibesr написа:Пардон, ама не беше ли точно по времето на Далглиш , когато Инс се озова извън Ливърпул ? Съжалявам , че развалих шегата

Да ,разбира се . Даде го без пари или мисля,за някаква символична сумичка от 250 хил.
Иначе ,Салах е по добър от Инс,няма място за сравнение.
Не съм убеден , че Салах ще се адаптира бързо в Ливърпул

И в повечето случая този вид статистика не е водеща

Като се сетя за филма MoneyBall и точно как там се гледаше на статистиката си мисля , че Том е по-добрият избор

Абе ся ,не си убеден ,убеден си .Празни приказки общо взето.
И стига с тия филми бе пичове,айде малко да гледаме футболните качества на играчите и сами да си правите преценки ? Кви са тия глупави статистики ?
Много диема гледаме ,ми се струва ? Ок ,ще я взема и статистиката под внимание ,но за мен е важно най вече да видя играча как играе футбол и веднага си правя преценка на нещата . Ще ти дам пример и при децата ,идват при нас деца ,много ми ги хвалят ,били вкарали еди си колко гола ,много добри били и като го пусна при моите и като го вида ,че не може да спира топката и си го връщам орбатно . И на всичкото отгоре са с една година по големи от моите .За какво говорим ? Той вместо да изпъква ,той се губи по терена. Така ,че ,не съдете за един играч ,само по статистиката .Това е грешно.
Даунинг и той имаше незнам си колко точни паса в една статистика .И ако не си го гледал ,ще кажеш ,леле тоя ще е нещо като Шави и Иниеста а в същото време си го знаем ква пеперуда е . Още след първия му мач в Ливърпул ,като го видях и ми стана лошо. Казах ,че тоя много скоро ще се отзове в отборче ,от ранга на УХ,Стоук или ще се върне във Бирмингам. И така и стана .
Колкото един играч е по класен ,толкова по лесно се адаптира към новия си отбор.А Салах имах класа. Ти ,всъщност гледал ли си го ,че не го предпочиташ пред Инс ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.