Дани Кики и Киро Акалски ,Големи сте!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дани Кики и Киро Акалски ,Големи сте!
100% подкрепа за Дани и Киро. Папагалите да го ду(хат.
Обявиха наказанията
Акалски-4 срещи и глоба
Кики-6 срещи и глоба
Сечков-4срещи и глоба
Локомотив Пловдив-1 среща лишаване от домакинство и глоба

Акалски-4 срещи и глоба
Кики-6 срещи и глоба
Сечков-4срещи и глоба
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
puffer написа:Обявиха наказанията![]()
Акалски-4 срещи и глоба
Кики-6 срещи и глоба
Сечков-4срещи и глоба
Ние сме единствения отбор, който по време на гостуване го наказват от домакински срещи. Перуко долна, взимай си партакешите и напусни БФС...
даже са ви спестили една за пречупения кръст. 

silverbg написа:даже са ви спестили една за пречупения кръст.
Не се коси, на вас вадене от групата ви спестиха, ти за един кръст се вайкаш.
констатирам факта, не са кося. а за тази година тва ни е първото наказание, не виждам за кво да ни вадят от групата. виж ако се натруваха от предните. 

silverbg написа:констатирам факта, не са кося. а за тази година тва ни е първото наказание, не виждам за кво да ни вадят от групата. виж ако се натруваха от предните.
Нас навремето по доклад ни наказаха 2 мача за "уж" ударен полицай, а вашто го има май на видео даже. Нахлуването на сотаджията на терена(той какъв се явява там никой не знае) и атаката му срещу Кики. Какво правеше дебелия 200 килограмов италианец със знамето на игрището съшо никой не знае....
Предишните години наказанията бяха по-тежки. Ние изгоряхме 2 пъти за по 2 мача, те за тва и взеха да ги намалят, и махнаха "на празен стадион". За фена сме си отнесли наказанието, а за какво беше там всички знаем. За тоя дебелия нз, ама много ме съмнява в правилника да има наказания за лица обикалящи по терена след края на мача. 

silverbg написа:Предишните години наказанията бяха по-тежки. Ние изгоряхме 2 пъти за по 2 мача, те за тва и взеха да ги намалят, и махнаха "на празен стадион". За фена сме си отнесли наказанието, а за какво беше там всички знаем. За тоя дебелия нз, ама много ме съмнява в правилника да има наказания за лица обикалящи по терена след края на мача.
Силвер, ако става въпрос за лица обикалящи терена след края на мача, какво общо има боя с отбора Локомотив? Мача е свършил, хората си обикалят и се бият...
Да се разхождаш и да се биеш някак си не е едно и също, но знам ли може да пише нещо в правилника. Интересно ми е децата, който са от школата кви се водят?