Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 03 яну 2014 19:39

vaskonti написа:
Tommi написа:В такъв случай изниква сложният въпрос какъв е тогава Лупи? Официално не е в ЦСКА, нито пък в Лира, но в същото време се изказва от името на ЦСКА и е наясно с всичко случващо се в клуба. :roll: Само не ми казвайте, че той е ангелът спасител, който безвъзмездно ще възроди клуба от пепелта, не сте такива балъци. :) Позицията му в момента е много удобна в един хубав ден да се изниже по терлици с думите "Аз нямам нищо общо с ЦСКА". ;)

Абе то и Домусчиев по документи няма грам, ама хич нищо общо с Лудогорец, ама гледам, че не се терзаеш много по въпроса?

По-глупав пример не можа да ми дадеш. :mrgreen: Домусчиев = Лупи :lol: :lol: Първо, Домусчиев не отрича, че е собственик. Второ, Домусчиев дава свои пари за издръжката на клуба, а не иска парите на феновете без да е никакъв в клуба. Трето, не съм чул Домусчиев да каже, че помага безвъзмездно (т.е. да няма нито финансовата изгода, нито да извлича други ползи).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 яну 2014 12:08

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:В такъв случай изниква сложният въпрос какъв е тогава Лупи? Официално не е в ЦСКА, нито пък в Лира, но в същото време се изказва от името на ЦСКА и е наясно с всичко случващо се в клуба. :roll: Само не ми казвайте, че той е ангелът спасител, който безвъзмездно ще възроди клуба от пепелта, не сте такива балъци. :) Позицията му в момента е много удобна в един хубав ден да се изниже по терлици с думите "Аз нямам нищо общо с ЦСКА". ;)

Абе то и Домусчиев по документи няма грам, ама хич нищо общо с Лудогорец, ама гледам, че не се терзаеш много по въпроса?

По-глупав пример не можа да ми дадеш. :mrgreen: Домусчиев = Лупи :lol: :lol: Първо, Домусчиев не отрича, че е собственик. Второ, Домусчиев дава свои пари за издръжката на клуба, а не иска парите на феновете без да е никакъв в клуба. Трето, не съм чул Домусчиев да каже, че помага безвъзмездно (т.е. да няма нито финансовата изгода, нито да извлича други ползи).

То и Батков не отрича,че е ваш собственик :lol: !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2014 16:23

"ЦСКА Възраждане" стартира нова кампания за спасението на ЦСКА. Sportal.bg научи, че лидерите на сдружението са подели инициатива и вече търсят богати бизнесмени от цяла България, които да изкупят голяма част от акциите на клуба. Първият град, към когото са се ориентирали е Варна. За целта, човек от "ЦСКА Възраждане" вече се е свързал с близък приятел, който преди години е бил в ръководството на футболен клуб и го е помолил за съдействие. Все още не е ясно дали някой бизнесмен от морската столица е откликнал на молбата, но в близките дни това ще стане ясно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2014 18:30

Мали :mrgreen: Браво, браво най-после и вие да се видите в пари. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 яну 2014 18:37

Добре, че и вие продавате тоя и оня, че и вие да видите некое ойро, или поне Борат де, вие може и да не видите. ;) :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 яну 2014 00:28

В момента ние сме малко по - добре с парите.Батков в момента и на жена си дъртата п...а е готов да продаде щото има опасност за юбилея да се намерите някъде в Б група без лиценз.Кой нормален ще си продаде 18 годишен талант, ако има поне пет лева в джоба.Това е престъпление на това момче след две години можеше да му търсите пари като на Гошо Миланов от 2млн. евро нагоре.
Гаджев си остава ваш никой няма да го купи тоя мърляч .Гарито не струва повече от парите които сте дали/300 000/ евра.Генгов за 200хилки максимум.С тия пари не можете да се разплатите с изгонените само.За Йоканович даже и не стигат.

(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2014 10:56

onegavon написа:В момента ние сме малко по - добре с парите.Батков в момента и на жена си дъртата п...а е готов да продаде щото има опасност за юбилея да се намерите някъде в Б група без лиценз.Кой нормален ще си продаде 18 годишен талант, ако има поне пет лева в джоба.Това е престъпление на това момче след две години можеше да му търсите пари като на Гошо Миланов от 2млн. евро нагоре.
Гаджев си остава ваш никой няма да го купи тоя мърляч .Гарито не струва повече от парите които сте дали/300 000/ евра.Генгов за 200хилки максимум.С тия пари не можете да се разплатите с изгонените само.За Йоканович даже и не стигат.(

Парите от Вутов,Генков и Родригес не стигат за Йоканович??? :o
Тоя да не е Рафа Бенитес,бре???
ПП.Прочети трансферите във ВСЕКИ един "прозорец",за да видиш колко "ненормалници" си продават 18-годишните таланти.
Вие М.Петров на колко години го шитнахте?И колко милиона му взехте?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 яну 2014 15:09

Мартин беше навършил 20 г когато го продадохме.Това ви препоръчах и на вас да изчакате две години и ще му вземете пари като на Г. Миланов.Ето например ние Чочев няма да го продадем въпреки ,че можехме.

Гладът е по- силен и от тока,ама това са си проблеми на агента.Ние нашите си ги решаваме не с цената на всичко.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 яну 2014 11:27

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=465840[/offtopic]
8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2014 11:44

BRF написа:[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=465840[/offtopic]
8-)

Не видя ли логото и парите - не вярвам . Смятам, Лупи го знаеш :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”