Това е истински народен будител,светец, заради такива хора си заслужава да ни крепи надеждата за един по-добър живот в България
Последният светец в един загиващ в порочността свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- wicked1913
- Контакти:
Re: Последният светец в един загиващ в порочността свят
БОГ Е С НАС!
Това е истински народен будител,светец, заради такива хора си заслужава да ни крепи надеждата за един по-добър живот в България
фалшива коса - фалшив футбол!
-
Highlander
- Контакти:
И аз Благодаря на автора на темата за този наистина свят човек. Абсолютно съм убеден, че този човек трябва да е мъж на годината в България, докато е жив, а дай Боже той да е жив още дълги години и да продължава да заразява хората с позитивна енергия и доброта. Като се замислим наистина духовността и вярата на повечето българи, а и на 95 % от духовниците ни са умрели. В момента новият Бог са власта, славата и най вече парите, но ето, че има истински християнин в България и надявам се не само един.
Бай Добри - Един Голям Човек
Бай Добри - Един Голям Човек
[center]Още няколко трогателни снимки на светлия Дядо Добри!!![/center]
[center]

[/center]
[center]

[/center][center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Искренно благодаря на автора на тази тема.Благодарение на него аз ,както може би и много други имахме възможността да се докоснем до толкова чиста и свята душа.Гледах клипчетата и усещах как се стопля сърцето ми.Колко малко трябва на човек-един дюшек и вяра.Разплакана и умилена от този мил старец съжалявам ,че съм далече от България и едва ли ще имам някога шанса и щастието да го срещна, и да погледна в неговите очи.Светът има Майка Тереза , ние Българите имаме Дядо Добри.
[center]
[/center]
[center]Умишлено връщам тази старичка тема отново на първа страница, та да видят и да си спомнят отново останалите потребители за този изключителен човек![/center]
[/center][center]Умишлено връщам тази старичка тема отново на първа страница, та да видят и да си спомнят отново останалите потребители за този изключителен човек![/center]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[/center][center]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Аааааа ама той още ли се подвизява този човек? Жив и здрав и да иляди. Уникален, не само заради стремежа си да помага, освен това.. не мога да го обясня.. мисленето, възприемането на света е по друго при него. Някои хора го мислят за шашав, но те не разсъждават, просто е добре човек 3 пъти да премисля преди да реши, че е разбрал целия смисъл на това, което говори.
Като пълен неверник се въздържам от употребата на думата Светец.. ама ако някой все пак я заслужава сигурно ще е точно той. Наистина уникален за нашето време човек.
Бравос, тоя път ще се съглася с теб твърдо. Само ще допълня, че ако хората имаха неговия манталитет на .. 5%, ама масово планетата щеше да е доста по-приятно местенце.
Като пълен неверник се въздържам от употребата на думата Светец.. ама ако някой все пак я заслужава сигурно ще е точно той. Наистина уникален за нашето време човек.
Siegfried написа:[center]Умишлено връщам тази старичка тема отново на първа страница, та да видят и да си спомнят отново останалите потребители за този изключителен човек![/center]
Бравос, тоя път ще се съглася с теб твърдо. Само ще допълня, че ако хората имаха неговия манталитет на .. 5%, ама масово планетата щеше да е доста по-приятно местенце.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- barca4ever
- Контакти:
Велик човек, да е жив и здрав още дълги години. В днешно време такива хора са рядкост, всички сме обладани от материалното, включително и аз няма какво да го крия. Този човек е ПРИМЕР как трябва да живеем да не забравяме основните човешки ценности.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Този път ти благодаря за темата човече!Дядо Добри-ГОЛЯМ!!!!!ПОКЛОН!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Преди време го бях видяла през тролея, вървеше бавничко към "Ал. Невски".
Хвана ме яд, че пътувах и не успях да дам дребна сума на този свят човек, да му целуна ръка и да видя в очите му това, което е изгубено безвъзвратно в очите на повечето хора - доброта, чистота, безкористност.
Уморила съм се от алчни хора, които са загубили човешкото в себе си в робуване на материалното.
Най-хубавите неща не се купуват с пари. Ценните моменти са тези с любимите хора, блага дума, мил жест, малко подаръче, но от сърце и със сантиментална стойност.
Нека си мисли глупавата кифла, че обувки за няколко бона ще я направят специална, нека си мисли левият селски бек, че е върхът, защото си е купил лъскава количка.
Само празните хора се радват на такива неща.
Хвана ме яд, че пътувах и не успях да дам дребна сума на този свят човек, да му целуна ръка и да видя в очите му това, което е изгубено безвъзвратно в очите на повечето хора - доброта, чистота, безкористност.
Уморила съм се от алчни хора, които са загубили човешкото в себе си в робуване на материалното.
Най-хубавите неща не се купуват с пари. Ценните моменти са тези с любимите хора, блага дума, мил жест, малко подаръче, но от сърце и със сантиментална стойност.
Нека си мисли глупавата кифла, че обувки за няколко бона ще я направят специална, нека си мисли левият селски бек, че е върхът, защото си е купил лъскава количка.
Само празните хора се радват на такива неща.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".