Челси е другият вариант за Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Челси е другият вариант за Бербатов
Вече е сигурно , че няма и в Челси да ходи
Кой е следващият мераклия ?!

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
CTAHKO написа:На Бербатов кариерата му е минала през къде ли не, сменил е сума ти клубове, ама защото при вас поритал 1-2 годинки и разходил фланелката няколко мача и го имате за вашОт къде на къде
![]()
![]()
Още по-смешното е, че Бербатов сам е казвал, че някога е обичал ЦСКА, но благодарение на червените фенове е решил никога ама никога да не се привързва към който и да е отбор. Мисля, че визираше поведението им спрямо него 2000 година на 1 мач с Литекс. Като в случая аз не обсъждам въпроса кой крив кой прав между тях.
Освен това Бербо идва в школата на ЦСКА на 17 ли та 18 години ли. Това го помня, защото за малко учих в същото училище, където го вкараха и него да доизкара средното си образование като се пресели в София и ама въобще не е бил 13-14 годишен хлапак когато се появи там.
Единствените верни неща, с което може да се фукат червените фенове е, че като малък е симпатизирал на ЦСКА искрено, това е факт; също така и факта, че от ЦСКА замина за Германия и така нататък, това също е факт.
Но Бербатов не е и никога не е бил кадър на ЦСКА. Той престоя на Армията 2-3 години, и то не беше през цялото време в мъжкия отбор на ЦСКА, не подписа професионален договор с тях веднага като дойде в София. Смешно е да се твърди, че именно през този престой той е се е развил като играч. Основата са му я дали още в Благоевград, истинския му скок като професионалист идва пък чак зад граница.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Колкото до Челси и Бербатов: силно ме съмнява. Бербатов още може да бъде полезен играч, стига да го използват правилно и да не се мърдосва, както понякога прави има хляб в него. Но Челси е отбор, който може да си позволи футболисти в много по-добра форма, по-млади, още повече парите не са никакъв проблем при тях.
Журналистите както винаги сипят статия след статия за Бербатов. Тоя човек ако го накарат да изчете всичко написано за него няма да има време да играе футбол :D
Мениджърите и те пораждат спекулации ама колкото журналята - не.
Журналистите както винаги сипят статия след статия за Бербатов. Тоя човек ако го накарат да изчете всичко написано за него няма да има време да играе футбол :D
Мениджърите и те пораждат спекулации ама колкото журналята - не.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
-
- Контакти:
100 % спекулация е за Челси
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Вариант, ама друг път. В спекулациите за преминаване в "Арсенал" имаше повече логика, въпреки че Венгер има ясно изразен афинитет към френскоговорящи футболисти.
Здрава сапунка за запълване на новинарската бройка, обаче вече почва да дразни.

Никой отбор с цели различни от средняческите няма да вземе Бербатов, освен под наем за един месец, ако му изпозастрелят играчите преди това.
Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
+
Това е най-смисленото мнение от цялата тема!
Тия джурналисти в англия са най-големите измекяри по писане на статии в света.
There are so much изумително тъпи модита у форуму!!!
Да, миуне, ти си на върха на пирамидата.
There are so much изумително тъпи модита у форуму!!!
Да, миуне, ти си на върха на пирамидата.
хахахахха
Направо в Байерн са се отказали от Левандовски и цакат всички за Бербатов хаххахах ама ако иде и майка му да му бърше сополите хаххахахахах
Никой го неще и Данчев дава по 5 лева на журналята да пишат врели некипели........хаххахах нема такъв смех.
Направо в Байерн са се отказали от Левандовски и цакат всички за Бербатов хаххахах ама ако иде и майка му да му бърше сополите хаххахахахах
Никой го неще и Данчев дава по 5 лева на журналята да пишат врели некипели........хаххахах нема такъв смех.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Teo написа:Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
Бербо се отказал от всичко заради парите, ти вярваш ли си като пишешВ България 7 300 000 завистници и омраза към успелите хора... такъв народ ще си останем...Отказа се от националния защото му писна да му дават акъл какво да прави от хора който не разбират един грам от материята футбол. Запази честта си и се оттегли в правилния момент и се опита да се докаже в отбор в който беше №1 в света и с най-добрия мениджър в тоя спорт! Винаги след загуба в националния той беше изтривалката. Все той не се потил. Все той не тичал, а е №1 при голмайсторите в националния отбор за всички времена! От нас Българите бълва само омраза и завист, ебаси гнуста!
Всеки има право на мнение, но си много, ама много заблуден. Дай един пример за футболист, с който даден треньор се е подиграл така? Защо до последно беше казал да на Фиорентина, а отиде във Фулъм? Или пък Ювентус? Там щеше да го разкрият точно за 5 мача и сега да е преотстъпен на Фрозиноне! Бербатов е точно за такъв отбор-като Фулъм, всяка година да се борят за да не изпаднат. Кажи ми кой нормален футболист от неговата "класа" ще предпочете Фулъм пред Ювентус да речем? Всичко е за пари. И аз да съм на негово място и аз така ще направя. Ама не ми казвай, че не е за парите. А относно напускането на националния отбор има една поговорка: "Кораба като започне да потъва, МИШКИТЕ първи го напускат" Ако беше мъж щеше да тропне по масата и да каже каквото има, момиченцето реши да избяга! Още?