hajitsu написа:Момчета, някой да се чувства уплашен/застрашен от другаря Жеков?
Мен ли имаш предвид?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:Момчета, някой да се чувства уплашен/застрашен от другаря Жеков?
Безкомпромисен написа:Ами няма лошо , защото тогава Иран е свободна държава от комунизъм за годините в които обвияват баща ми , но хората това не могат да го разсъдят!
Alexx написа:Безкомпромисен написа:Ами няма лошо , защото тогава Иран е свободна държава от комунизъм за годините в които обвияват баща ми , но хората това не могат да го разсъдят!
Свободна от комунизма,но не и свободна.Не знам кога баща ти е бил в Иран, но вероятно е бил там или при управлението на Мохамед Реза Пахлави, или на Рухолах Хомейни, които са по-репресивни и от комунистическите режими.
Безкомпромисен написа:Alexx написа:Безкомпромисен написа:Ами няма лошо , защото тогава Иран е свободна държава от комунизъм за годините в които обвияват баща ми , но хората това не могат да го разсъдят!
Свободна от комунизма,но не и свободна.Не знам кога баща ти е бил в Иран, но вероятно е бил там или при управлението на Мохамед Реза Пахлави, или на Рухолах Хомейни, които са по-репресивни и от комунистическите режими.
Изгледайте предаването "Безкомпромисно" , където разобличавам лъжите за мен и моето семейство измислени от комунистическите престъпници! И още много други интересни неща може да научите от моето предаване , а не само да гледате съветско-комунистическите медии - http://vbox7.com/play:5007b961
Betchualeng Arnaikem написа:Ама ти направо му отговори. Може би реши да събереш поне 50 последователя, която ще е петкратно увеличение все пак.. затова започна да ни пробутваш клипчета.
Безкомпромисен написа:Betchualeng Arnaikem написа:Ама ти направо му отговори. Може би реши да събереш поне 50 последователя, която ще е петкратно увеличение все пак.. затова започна да ни пробутваш клипчета.
Вие имате ли комуняги в рода си , членове на терористичната банда БКП , агенти на Партийна сигурност?Комунистическите престъпници каква задача са ви поставили, за да се подигравате с мен и с антикомунизма?
Отговорете на тези три въпроса?
Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:Betchualeng Arnaikem написа:Ама ти направо му отговори. Може би реши да събереш поне 50 последователя, която ще е петкратно увеличение все пак.. затова започна да ни пробутваш клипчета.
Вие имате ли комуняги в рода си , членове на терористичната банда БКП , агенти на Партийна сигурност?Комунистическите престъпници каква задача са ви поставили, за да се подигравате с мен и с антикомунизма?
Отговорете на тези три въпроса?
Драги ми смехурко, за разлика от теб аз не отричам, че имам роднини, които са били членове на БКП. Почти всеки българин има такива роднини; аз на черното бяло не казвам.
За разлика от теб аз не наричам абсолютно всеки партиец отрепка и боклук; правя разлика между рутинни членове, колкото да ги има, хора с убеждения и хора, които са използвали партията единствено за кариерата си.
За разлика от твоите роднини моите не са влизали в партията за да си подпомогнат кариерата. Наивно или не 1 от дядовците ми и едната ми баба са вярвали в комунизма като идеология и това е тяхната причина, а не причината на майка ти и баща ти: КАРИЕРА.
И представи си, другарю макар да имам 2ма преки предшественици партийни членове нито 1 от тях не е бил агент. И никой не е и поискал от тях да бъдат такива. А и те не биха се съгласили.
На мен никакви комунисти не могат да ми поставят задачи ДРУГАРЮ. Простичко е: не вярвам в комунизма. Нито партийния (на БКП, КПСС или там каквото се падне), нито в истинския, който УЖ ТРЯБВА ДА БЪДЕ, защото той е утопия, хората не са дорасли за него.
Гавря се с отрепка като теб защото ти си скапан лицемер, който лъже като дърт циганин за роднините си, който плюе комунизма но дори не прави разлика между партиен комунизъм и истински такъв, който нарича комунистически престъпници дори хора, които не са симпатизирали никога на тази идеология.
Моя пост доказва превъзходството ми над теб. Аз без никакво притеснение ти отговорих на въпросите и за разлика от теб не ме бърка да бъда искрен в отговорите си. Докато ти лъжеш тука, лъжеш в скапаните си клипчета, лъжеше по телевизията и по-рано, лъжеш навсякъде. Да, ти имаш фанатичната идея за антикомунизъм но заради фанатизма си преиначаваш семейната ви история най-нагло.
Това е разликата между мен и теб ДРУГАРЮ. Аз признавам фактите, ти не. Аз казвам нещата така както ги виждам, ти ги казваш както ти изнася. Аз стоя зад думите си и ако сгреша ще го призная, поне себе си няма да лъжа. Ти ще носиш от 10 дерета вода да докажеш не само на другите, но и себе си да убедиш че си прав, ще си съградиш измислен свят за целта.
Опитай с нещо друго, няма да можеш да ме засегнеш, ДРУГАРЮ. Разликата в класата е прекомерно голяма в моя полза. Ако беше достатъчно усърден в ровенето си глупако щеше да си го разбрал. Поне като ровиш като кокошка насам-натам го прави правилно..
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта