Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 03 яну 2014 15:47

Colin Pascoe pre Oldham presser: “We laughed at the rumours linking Raheem Sterling with a loan move away. He’s going nowhere.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 03 яну 2014 16:06

И аз да добавя нещо(едва ли ще стане ама..) Роджърс да взема една бутилка бяло вино,да отива при Моу ,да изпият по чашка ,да си поговорят за доброто старо време,и накрая да си стиснат ръцете за един наем на Мата с опция за закупуването другия сезон.Хем вълка сит хем агнето цяло. :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 яну 2014 16:16

Президента на Суонзи каза ,че нямали интерес към Стърлинг а към Инс и предложили 4 млн на Блякпул да го купят.
Нямаше логика в един подобен трансфер ,Роджърс тъкмо започна да пуска Рахим титуляр и да го маха .Абсурд.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rling.html
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 03 яну 2014 16:19

suareshampion написа:Президента на Суонзи каза ,че нямали интерес към Стърлинг а към Инс и предложили 4 млн на Блякпул да го купят.
Нямаше логика в един подобен трансфер ,Роджърс тъкмо започна да пуска Рахим титуляр и да го маха .Абсурд.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rling.html
Последно време много абсурд се вижда в него.Незнам защо обаче.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 яну 2014 16:25

leoric написа:Роджърс ще счупи глупометъра ако даде Стърлинг под наем. Нали се оплакваше от късата пейка. Да връща безполезната маймуна Моусез и без това не го пуска и не го брои за жив. Ами ако Салах не пасне на Висшата лига, какво правим? Нека стои Стърлинг, нека се бори. Ами ако стане контузия отново на някой? Безсмислен изходящ трансфер. Ако ще им дава някой, да им даде Алберто и без това не играе момчето. Той има нужда да трупа опит, а не Стърлинг.

Прав си, изцяло те подкрепям. Алберто е много талантлив футболист, има нужда да поиграе някъде под наем в Англия, да свикне с футбола на Острова и чак тогава да се налага в Ливърпул. Според мен той и Сусо ще имат много важна роля в този състав на Роджърс след една или две години, защото са точно от типа играчи, с каквито той обича да работи и ще паснат на стила му на игра - с много подавания по земя и трайно разиграване. Стърлинг трябва да остане на всяка цена, защото към момента е основна фигура за отбора, а и без това е факт, че имаме може би най-късната резервна скамейка от всички отбори в Топ 4.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 яну 2014 17:10

Май всички се обединяваме около идеята за наем на Алберто.Ся и Роджърс ако се усети няма да е зле положението :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 яну 2014 17:15

daduradam написа:Май всички се обединяваме около идеята за наем на Алберто.Ся и Роджърс ако се усети няма да е зле положението :)

Е няма логика ,да имаме къса пейка ,според треньора .. и да прави изходящи трансфери . Според мен, единствено Илори ще засили някъде под наем през януари и то при положение ,че не продаде един измежду Агер или Шкъртел .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2014 17:43

Gil-galad написа:От ЕХО казват, че ако бъде взет Салах, Стърлинг най-вероятно ще отиде под наем, като има интерес от Суонзи.

Също така се следи ситуацията на Мата, но е малко вероятно Челси да го пуснат в друг клуб от Англия, като Наполи, Интер, Ювентус и ПСЖ също има интерес.

Също така се говори, че се подготвя оферта за 17-годишния десен бек от Наполи - Армандо Анастасио.

Преговорите за нов договор на Монтоя са в застой, което може да предизвика наще да направят оферта този прозорец.

Това са основните слухове от днес, събрани и предоставени от ЕХО, но не са базирани на техни източници.

Между другото, Мидо(бившия футболист на Мидълзбро) написа в Туитър, че Салах вече е футболист на Ливърпул, а Стърлинг ще отиде под наем в Соунси...той беше и един от първите, които потвърдиха трансфера на Суарез при нас през 2011. :)

Освен това пресконференцията за мача срещу Олдъм, която е днес, ще се води от Колин Паскоу, а не от Роджърс. :)

Мидо е в играта, скоро го гледах някъде като коментатор, мисля мангалските телевизии бяха ( разбирайте Ак Джазира :mrgreen: ) Така, че инфо от него би трябвало да е сравнително достоверно ;) Това за Диего Коща дано е вярно :lol: , щото почти се бях примирил, че ще трябва да псувам Мите от другата седмица :mrgreen: А, бе, тоя вашия що не вземе един опорен халф :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 яну 2014 17:52

boabbb написа:
Gil-galad написа:От ЕХО казват, че ако бъде взет Салах, Стърлинг най-вероятно ще отиде под наем, като има интерес от Суонзи.

Също така се следи ситуацията на Мата, но е малко вероятно Челси да го пуснат в друг клуб от Англия, като Наполи, Интер, Ювентус и ПСЖ също има интерес.

Също така се говори, че се подготвя оферта за 17-годишния десен бек от Наполи - Армандо Анастасио.

Преговорите за нов договор на Монтоя са в застой, което може да предизвика наще да направят оферта този прозорец.

Това са основните слухове от днес, събрани и предоставени от ЕХО, но не са базирани на техни източници.

Между другото, Мидо(бившия футболист на Мидълзбро) написа в Туитър, че Салах вече е футболист на Ливърпул, а Стърлинг ще отиде под наем в Соунси...той беше и един от първите, които потвърдиха трансфера на Суарез при нас през 2011. :)

Освен това пресконференцията за мача срещу Олдъм, която е днес, ще се води от Колин Паскоу, а не от Роджърс. :)

Мидо е в играта, скоро го гледах някъде като коментатор, мисля мангалските телевизии бяха ( разбирайте Ак Джазира :mrgreen: ) Така, че инфо от него би трябвало да е сравнително достоверно ;) Това за Диего Коща дано е вярно :lol: , щото почти се бях примирил, че ще трябва да псувам Мите от другата седмица :mrgreen: А, бе, тоя вашия що не вземе един опорен халф :?

Защото Боянчо,там имаме 4ма .Лукас,Джерард,Алън и Хендерсън.
Казал съм на Коща ,да не ходи във вашия умрял отбор :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2014 18:01

Балаг от Испания казва, че Тейо няма да напуска Барса през януари, тъй като клуба не искат да го пуснат.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”