Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот Лудогорец арена » 22 дек 2013 22:37

mozart написа:
Лудогорец арена написа:Надявам се ремонт да има и да зопочне пролетта. Колко време ще отнеме е трудно да се гадае. Вярно е, че по-добре ще бъде едновремонно да бъде добършен, а не на части. Това, че се предвижда да играят в новата база смятам, че просто ще пуснат ограничено количество билети, останалите пред телевизора. Тя събира 1000 души разпределени по 500 на двата терена. Тъй, че най вероятно в този диапазон билети ще бъдат продавани. Едва ли ще разрушават нещо готово заради един сезон. Още повече, че там им предстоят нови терени и хотел. По важното, е какво ще се случи на новия стадион. Бих си пзволил да изкажа някои мои виждания. Това, че терена и новите три реда остават, е ясно. Спрямо тях явно ще се доизграждат останалите редове. Стъпката между седалките и растянието между редовете са перфектни, докато старите които ще бъдат съборени всеки който е ходил, ще се съгласи, че са доста на гъсто и създават неудобства. В момента капацитетът му е 7000, така, че изказвания от рода 8000 са неуместни. Преди две години по време на ремонта се говореше за 12, но най верятно ще бъде за 15 000 души, оптимален реален капацитет. Важно е да бъдат покрити на 100 % впредвид по-малкият му капацитет няма да бъде трудно. Обикнвенно това е 80%. Седалките биха могли да бъдата сгъваеми. Трябва да се обгърне терена със светдиодни рекламни пана. Много е важно да се помисли за видеокамерите да бъдат разпложени високо и да се усеща ширината на терена. Може да се помисли да бъдат монтирани и "зайци" плюс видекамера над самия терен. Това ще бъде революционно за България. Бетонните вертикални панели с височина над 2 метра разделящи терена от публиката са идеално място за допълнителни реклами. Екстериора трябва да бъде решен в зелени светодиоди, като е желателна и анимация. Автматизирана пропусквателна система и онлайн покупка на билети ще бъде също глямо удобство. В очакване сме!

Капацитетът на стадиона сега без гостуващият сектор е около 5500 + 600 гости около 6100 места! Какви 7000? На важните мачове в Европа може и да напълним 10 000 стадион, но това без феновете от околните градове е невъзможно! 10 000 би бил най-оптималният вариант за този стадион в този град!

Както и да е. Тук спора е излишен. Като им излезе проекта ще видим. Аз все пак твърдя, че стадиона трябва да е симетричен и от четирите страни нивото да се вдигне поне до сегашното на което е ВИП ложата, то тогава капацитета му ще се удвои. В този смисъл капацитет под 12 000 ще осакати всичко. А дали ще се пълни често до дупка е второстипенен въпрос. Те Софианци намаляха по техните и никой не обръща внимание, а тук има глад за футбол на високо ниво в региона и съседните области.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 дек 2013 02:11

Мислете реално 10 000 места е точната бройка.За сгъваеми седалки ще излезе доста скъпо.Ще кажа само, че 13 000 нов стадион на БАТЕ Борисов е излязал около 40 милиона евро.Вашият ще е 10 милиона евро. Между 8 000-10 000 капацитет.Нещо подобно
Изображение
Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 дек 2013 00:38

Parlamate... за да може да играят ШЛ на него с 10 000 е прекалено малко, не мислиш ли? Айде предварителни кръгове и групи ок, след това?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 дек 2013 13:52

Teo написа:Parlamate... за да може да играят ШЛ на него с 10 000 е прекалено малко, не мислиш ли? Айде предварителни кръгове и групи ок, след това?

И 8000 стадион може да вземе лиценз от 4 категория стига да отговаря на другите изисквания.Виж ги тук :arrow:

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories
[center]R.I.P[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 30 дек 2013 14:27

Предполагам до края на Януари ще има яснота относно всичко и ще започнат действията ;) Убеден съм, че няма да ни разочероват и стадиона ще бъде поне 1-2 идеи над този в Бургас и Ловеч.. :)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 03 яну 2014 00:34

kev1n написа:Предполагам до края на Януари ще има яснота относно всичко и ще започнат действията ;) Убеден съм, че няма да ни разочероват и стадиона ще бъде поне 1-2 идеи над този в Бургас и Ловеч.. :)

От кога станахте толкова значим отбор за да искате да бъдете с няколко идеи по-добър стадион? :roll:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 яну 2014 00:43

Всяко ново нещо трябва да се прави със стремеж да е по-добро от съществуващите. Нещата, правени от клуба през последните 3-4 години притежават добро качество и предполагам предстоящата реконструкция на стадиона няма да е отстъпление.
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 03 яну 2014 16:26

MaX написа:
kev1n написа:Предполагам до края на Януари ще има яснота относно всичко и ще започнат действията ;) Убеден съм, че няма да ни разочероват и стадиона ще бъде поне 1-2 идеи над този в Бургас и Ловеч.. :)

От кога станахте толкова значим отбор за да искате да бъдете с няколко идеи по-добър стадион? :roll:

Откакто подобрихме достиженията на другите Български отбори в европа :) там кадето на гришата парите и на титаните връзките не играят :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 яну 2014 08:10

Кажете ми най-скъпите цени на билети на Лудогорец в А група и евротурнирите и най евтините?Интересно ми е да видя до колко е границата.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 яну 2014 10:24

Parmalat написа:Кажете ми най-скъпите цени на билети на Лудогорец в А група и евротурнирите и най евтините?Интересно ми е да видя до колко е границата.

Справка откакто стадионът се казва Лудогорец Арена:
Най-евтиният билет за официален мач на Лудогорец, който имам струва 6 лева и е за Купата срещу Светкавица, игран на 3.12.2011;
Най-евтините билети за "А" група са ми от 7 лева, имам и от 8, 10, 12 лева. Най-скъпият е от 15 лева, срещу ЦСКА на 23.05.2012;
Най-скъпият билет за официален мач е за срещата срещу Динамо Загреб - 20 лева от 18.07.2012 г. През 2013 билетите за мачовете от евротурнирите бяха по 10 лева и това е най-евтиното.
Всички тези билети са за масовите сектори. По-евтини е възможно да е имало само във фенския сектор зад вратата, но само на някои мачове.
Последна промяна от tsonpen на 06 яну 2014 12:42, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”