Челси е другият вариант за Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Челси е другият вариант за Бербатов
Дано стане.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
CTAHKO написа:Teo написа:CTAHKO написа:Teo написа:Вие Бербо не го мислите - той къде e, вие къде сте![]()
Бербо ще остане докрай в Англия, а в кой отбор ще бъде ще видим.
Ч.Н.Г
Ние него не го мислим, ние мислим за Челси и сме много обезпокоени от факта, че вашето дръвче се натиска да идва при нас
Станко... журналист натиска Бербатов в Челси, а не самия Бербо се натиска. Да стана един журналист и аз и да сера по цел ден помии като оня шизофреник ЕФРЕМ пък чаветата като вас да си верват на това което пиша
Обикновено това са си мениджърски игри( имам предвид личните мениджъри на футболистите), които сами, умишлено пускат слухове, ама аз друго не мога да разбераНа Бербатов кариерата му е минала през къде ли не, сменил е сума ти клубове, ама защото при вас поритал 1-2 годинки и разходил фланелката няколко мача и го имате за ваш
От къде на къде
![]()
![]()
Наш си е. Не един,два пъти го е споменавал къде ли не. Не дай си боже да беше ваш... щяхте да го изкарате по-голям от Ицата! Като знам какви са ви маниерите..
Бих желал да го видя с фланелката на Арсенал, но едвали ще се осъществи тоя трансфер.
Бербо ще показва все по-силни игри през тая година!
urkoto написа:Смех, ако тоя му го докарат на Моуриньо онзи ще го изгони с шутове още като стъпи в съблекалнята и тръгне да сваля фибата да се съблича.
Е как бре... Моуриньо както обича мързеливците които ги мързи да минат 2 метра пеш и не си мърдат пръста в защита : ) направо ще го заобича

Челси и Арсенал се борят за барби, но и Венгер и Моуриньо нз май

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
- suburban
Челси нали направиха "мега" яката сделка за "супер" нападател за 50 милиона.
Бербатов няма място там!

Бербатов няма място там!
Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
Бербо се отказал от всичко заради парите, ти вярваш ли си като пишеш

- suburban
Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
Той си доказа че не го интересуват само парите, щото не отиде в Ман Шити, а ти ми кажи защо ей така в името на фирмата дето работиш, не заявиш на управителя си, че ще работиш на половин заплата+ 2 часа извънредно

Teo написа:Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
Бербо се отказал от всичко заради парите, ти вярваш ли си като пишешВ България 7 300 000 завистници и омраза към успелите хора... такъв народ ще си останем...Отказа се от националния защото му писна да му дават акъл какво да прави от хора който не разбират един грам от материята футбол. Запази честта си и се оттегли в правилния момент и се опита да се докаже в отбор в който беше №1 в света и с най-добрия мениджър в тоя спорт! Винаги след загуба в националния той беше изтривалката. Все той не се потил. Все той не тичал, а е №1 при голмайсторите в националния отбор за всички времена! От нас Българите бълва само омраза и завист, ебаси гнуста!
тц каквото и да пишеш се отказа заради парите, искаше да се концентрира в Юнайтед и да получи договор но и това не се случи
stg333 написа:Teo написа:Seichov написа:Заслужава си го. Как се гаврят с него не е истина. Всъщност Бербатов не биха го взели дори и в чемпиъншип. До преди да отиде в Ман. Юнайтед и преди да се откаже от националния отбор ми харесваше. В последствие доказа, че за него са важни само парите, националния отбор и това дали ще играе не го вълнуваше. Човек без грам достойнство.
Бербо се отказал от всичко заради парите, ти вярваш ли си като пишешВ България 7 300 000 завистници и омраза към успелите хора... такъв народ ще си останем...Отказа се от националния защото му писна да му дават акъл какво да прави от хора който не разбират един грам от материята футбол. Запази честта си и се оттегли в правилния момент и се опита да се докаже в отбор в който беше №1 в света и с най-добрия мениджър в тоя спорт! Винаги след загуба в националния той беше изтривалката. Все той не се потил. Все той не тичал, а е №1 при голмайсторите в националния отбор за всички времена! От нас Българите бълва само омраза и завист, ебаси гнуста!
тц каквото и да пишеш се отказа заради парите, искаше да се концентрира в Юнайтед и да получи договор но и това не се случи
Не познавате Митко Бербатов момчета и момичета. Не ми се спори с вас. Лек ден ви желая.
То не беше Арсенал, Челси, Ливърпул....жалките български журналисти стабилно му лижат кафявата дупка на тоя нещастник. Накрая ще се озове в трабзонспор идеален отбор за него и за жена му.