Михаел Шумахер в критично състояние

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Интерфакс:Шумахер може да не излезе от комата?

Мнениеот iliyan » 02 яну 2014 23:24

Балкански Орел написа:
iliyan написа:
BadBoy написа:
iliyan написа:Шуми излязъл извън пистата, за да помогне на паднало момиче
Още малко и герой ще го изкарат ! Защо ли не съм го виждал да помага на пистата на катастрофирали колеги ?!

Човеко ти явно си кон с капаци, правиш ли разлика между едно състезание и това да си караш свободно ски, че по време на състезание да спира, където има стотици стюарди, медици и т.н.?
Шуми ще се оправи.

Сена го е правил , но Шуми до колкото си спомням не само блъскаше конкуренти ,а и скачаше на бой ;) Още ме яд , че го спряха неговите механици да усети юмруците на Дейвид ;)

Ти въобще осъзнаваш ли че в момента правиш сървнование между един покойник и един човек който се бори за живота си ? Малоумник си.

А те колко години ги сравняваха а ?! Докато Сена отдавна беше покойник а ?! Не знам кой е малоумника а ?! Сами си го изпросихте - Бог забавя , но не забравя !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 яну 2014 23:26

iliyan написа:
Балкански Орел написа:
iliyan написа:
BadBoy написа:
iliyan написа:Шуми излязъл извън пистата, за да помогне на паднало момиче
Още малко и герой ще го изкарат ! Защо ли не съм го виждал да помага на пистата на катастрофирали колеги ?!

Човеко ти явно си кон с капаци, правиш ли разлика между едно състезание и това да си караш свободно ски, че по време на състезание да спира, където има стотици стюарди, медици и т.н.?
Шуми ще се оправи.

Сена го е правил , но Шуми до колкото си спомням не само блъскаше конкуренти ,а и скачаше на бой ;) Още ме яд , че го спряха неговите механици да усети юмруците на Дейвид ;)

Ти въобще осъзнаваш ли че в момента правиш сървнование между един покойник и един човек който се бори за живота си ? Малоумник си.

А те колко години ги сравняваха а ?! Докато Сена отдавна беше покойник а ?! Не знам кой е малоумника а ?! Сами си го изпросихте - Бог забавя , но не забравя !

Аз не съм сравнявал никой, а ти си адски ограничен и аз много често пиша тъпизми и олигофрении, ама ти ме задмина.
[center]Levski & Lazio[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 яну 2014 23:29

Не пиша тъпизми , но поне да бяхте прочели линкове което ви пуснах ! Явно вие сте тези които имате нужда от образование за да схванете каква ситуацията с Пилето !
Сори , но няма да си правя труда да ги превеждам и анализирам за ограничени фенчета на най-изявеният катастрофаджия в история та на Формула 1 !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 яну 2014 23:33

Дано се оправи. Страхотен пилот, който много харесвам.
Не заслужава да си отиде така :( :( :( ......

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 яну 2014 23:42

Пуснете DMS номер, да видим какви фанове сте на Шумахер, сметка някаква, да видим колко ще се събере в нея 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 яну 2014 23:42

Кашчей написа:
YANTRA_FOREVER написа:
Levskar_90 написа:Дано се оправи човека, но закакво постоянно го раздухвате.

Когато Гого от Тоника се разболя нямаше една тема, а за чужденците които не им дреме за вас, бълвате теми...

Сравняваш Шумахер и Гого ??? Всеки живот е еднакво ценен, но според значимостта на дадена личност хората се вълнуват различно много. И това го знаете отлично, но как ще минем без задължителните дози дебилизъм.

Ти плака ли за другаря Ким Чен Ир..или за Муамар Кадафи-защото и те бяха световно известни и значими?! А за Стив Джобс плака ли?

Не, колега. Вдигах празненства. :x Извинявай, че ми се иска един велик в професията си и значим човек да се оправи. Щом някой е заслужил света да "диша" с него, значи има защо. Може би на някои малките им сърца не могат да го допуснат това. Яд ви е, че никой не знае нищо за вас ли? Хубаво ви е да говорите тъпотии в такива теми? Повече няма да отговарям ако някой има такива въпроси, че ме е яд. Дано се опитвате да дразните, а не сте такива наистина ;)
Последна промяна от YANTRA_FOREVER на 02 яну 2014 23:47, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 яну 2014 23:45

donDiego написа:Пуснете DMS номер, да видим какви фанове сте на Шумахер, сметка някаква, да видим колко ще се събере в нея 8-)

Шумахер няма нужда от пари. Хората искат да е жив и здрав. Айде дано никога не си на негово място ама не дай Боже да си и да ти трябват средства и подкрепа, тогава питай какви "фанове" имаш ти и колко ще съберат. Заради ей такива ограничени хора без души като теб може би много малко. :(
Изображение Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 яну 2014 23:52

YANTRA_FOREVER написа:
donDiego написа:Пуснете DMS номер, да видим какви фанове сте на Шумахер, сметка някаква, да видим колко ще се събере в нея 8-)

Шумахер няма нужда от пари. Хората искат да е жив и здрав. Айде дано никога не си на негово място ама не дай Боже да си и да ти трябват средства и подкрепа, тогава питай какви "фанове" имаш ти и колко ще съберат. Заради ей такива ограничени хора без души като теб може би много малко. :(

Кой ти говори за пари ;) Говорим за фенове :mrgreen: Имаше много фенове докато побеждаваше с Ферари (GloryHunters), но нещо драстично намаляха след като започна да губи редовно с Мерцедес !

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 яну 2014 23:53

iliyan написа:
YANTRA_FOREVER написа:

Кой ти говори за пари ;) Говорим за фенове :mrgreen: Имаше много фенове докато побеждаваше с Ферари (GloryHunters), но нещо драстично намаляха след като започна да губи редовно с Мерцедес !

Този говори за сметки, дмс и т.н. как кой? Иначе не знам. Формула гледах преди сега вече не и бях за Бътън. На Шумахер не съм му бил фен никога :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 яну 2014 23:55

iliyan, в момента нито става дума за спорт, нито става дума за пари, нито става дума за това дали си му фен или не, тук става дума за човешки живот, толкова ли не можеш да го проумееш?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Формула 1”