ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот BRF » 02 яну 2014 16:02

Кировец написа:Плъзна клюката, че Лех ще купуват Карачанаков.
Няма нищо лошо в евентуалния интерес на полския клуб към българския футболист, НО сигурен съм в две неща:

1. Не е вярно твърдението, което е написано в описанието, а именно:
Треньорът на армейците Стойчо Младенов също няма нищо против да се раздели с 21-годишния талант.

Едва ли има треньор в България, който да иска да се разделя с един от най-перспективните си млади играчи, които се раздават с фантазия и хъс.

2. Евентуалното желание на ръководството на футболен клуб ЦСКА днес няма как да включва няколко жълти евра за трансфера на Антон, така както се случи с този на Сашко Тонев преди години, защото:първо - този футболист има бъдеще пред себе си и тепърва трябва да даде своя принос за клуба си и второ - днешното ръководство може да пресмята тежестта на действията си в пъти по-добре за разлика от предходното, от което, слава на Бога и великата червена публика, се отървахме.

Към момента най-важното за нашия Клуб е оцеляването и по-скоро финансовата му стабилност!Много харесвам Карачанаков,дори съм на мнение че изигра доста добри минути,но трябват пари!Ако дават достатъчно за съжаление ще трябва да се разделим с него!Да не забравяме,че така той също би помогнал на ЦСКА! ;)

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 02 яну 2014 17:24

През този сезон младите момчета имат страхотния късмет да нямаме пари за селекция :) ,всяко зло за добро нали така беше ,щото иначе бате Стойчо нали го знаете не знам дали и Чочев щеше да помириса терен или Венци Василев,ако се разиграят и Карачанаков , Витанов поне да получи шанс с някой от другите момчета това ще бъде едно от най хубавите неща от сезона. Иначе за Съни ,Галчев ,Марки и не знам си кой друг ,те просто ще са временни варианти и не си заслужава да ги обсъждаме в сравнение с младите момчета.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 02 яну 2014 20:16

В понеделник заминават на лагер в Ксанти (Гърция) за ужас на всички томита. Втория лагер ще е на Българското Черноморие в Обзор.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 яну 2014 20:23

Не знам защо е нужно да се ходи в Гърция, след като на този лагер ще се набляга на физическата подготовка и няма да се играят мачове.
Иначе около 23 януари заминават в Анталия.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 яну 2014 20:59

E Гърция Турция като за без пари е добре. Дано поне не бъдат като развързани и се подготвят добре.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 яну 2014 21:16

Може и да не излиза скъпо в Гърция,както и почивката на море там не излиза по-скъпо,отколкото на нашето Черноморие.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 яну 2014 21:16

vaskonti написа:
Red Warrior написа:По принцип това с офанзивните и дефанзивните халфове си е малко българска работа. На Запад един халф трябва да бъде еднакво ефективен и в офанзивен и в дефанзивен план.

Ами не е така. Иниеста със сигурност е в пъти по-добър в офанзивен план, от колкото в дефанзивен. Аз не казвам, че офанзивните халфове ще гледат само атаката, казвам къде са най-ефективни. Колкото и в днешния футбол играчите да стават все по-универсални, все пак си има значение кой къде е най-добър. Искаме Марко да се върне, но май сте забравили колко го псувахме когато играеше като дефанзивен халф и кпд-то му беше отчайващо.

След като Иниеста е офанзивния халф на Барселона, кой е дефанзивния? Шави ли? Няма такова животно като дефанзивен и офанзивен халф. Всички се възхищават на това как Барса изгражда атаките си, но не обръщат внимание на това колко бързо си връщат обратно топката след като я загубят. Всички футболисти на Барса около топката се хвърлят да пресират. Българските футболни АНАЛизатори по медиите внушиха на българските зрители, че ей този бил офанзивен халф, пък другият бил дефанзивен. Гатузо го смятаха всички за дефанзивен халф и груб играч докато играеше в Милан, а не се обръщаше внимание колко точни пасове раздаваше. Пак казвам - това е българска измишльотина създадена за да оправдае накадърността на българските халфове да играят и в двете фази на играта. Може би единственият в момента халф, който го прави добре е Съни, но не нигерийчето, а Съни Дяков. Това момче много ми харесва и ме е яд, че боклуците не го взеха от Локо София, още когато Радуканов го искаше.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 яну 2014 21:42

Red Warrior написа:
vaskonti написа:
Red Warrior написа:По принцип това с офанзивните и дефанзивните халфове си е малко българска работа. На Запад един халф трябва да бъде еднакво ефективен и в офанзивен и в дефанзивен план.

Ами не е така. Иниеста със сигурност е в пъти по-добър в офанзивен план, от колкото в дефанзивен. Аз не казвам, че офанзивните халфове ще гледат само атаката, казвам къде са най-ефективни. Колкото и в днешния футбол играчите да стават все по-универсални, все пак си има значение кой къде е най-добър. Искаме Марко да се върне, но май сте забравили колко го псувахме когато играеше като дефанзивен халф и кпд-то му беше отчайващо.

След като Иниеста е офанзивния халф на Барселона, кой е дефанзивния? Шави ли? Няма такова животно като дефанзивен и офанзивен халф. Всички се възхищават на това как Барса изгражда атаките си, но не обръщат внимание на това колко бързо си връщат обратно топката след като я загубят. Всички футболисти на Барса около топката се хвърлят да пресират. Българските футболни АНАЛизатори по медиите внушиха на българските зрители, че ей този бил офанзивен халф, пък другият бил дефанзивен. Гатузо го смятаха всички за дефанзивен халф и груб играч докато играеше в Милан, а не се обръщаше внимание колко точни пасове раздаваше. Пак казвам - това е българска измишльотина създадена за да оправдае накадърността на българските халфове да играят и в двете фази на играта. Може би единственият в момента халф, който го прави добре е Съни, но не нигерийчето, а Съни Дяков. Това момче много ми харесва и ме е яд, че боклуците не го взеха от Локо София, още когато Радуканов го искаше.

Има, има животно...Серхио Бускетс се казва. Масчерано също играе като дефанзивен халф.
Последна промяна от Кировец на 02 яну 2014 21:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 яну 2014 21:45

BRF написа:[offtopic]
Кировец написа:Плъзна клюката, че Лех ще купуват Карачанаков.
Няма нищо лошо в евентуалния интерес на полския клуб към българския футболист, НО сигурен съм в две неща:

1. Не е вярно твърдението, което е написано в описанието, а именно:
Треньорът на армейците Стойчо Младенов също няма нищо против да се раздели с 21-годишния талант.

Едва ли има треньор в България, който да иска да се разделя с един от най-перспективните си млади играчи, които се раздават с фантазия и хъс.

2. Евентуалното желание на ръководството на футболен клуб ЦСКА днес няма как да включва няколко жълти евра за трансфера на Антон, така както се случи с този на Сашко Тонев преди години, защото:първо - този футболист има бъдеще пред себе си и тепърва трябва да даде своя принос за клуба си и второ - днешното ръководство може да пресмята тежестта на действията си в пъти по-добре за разлика от предходното, от което, слава на Бога и великата червена публика, се отървахме.
[/offtopic]
Към момента най-важното за нашия Клуб е оцеляването и по-скоро финансовата му стабилност!Много харесвам Карачанаков,дори съм на мнение че изигра доста добри минути,но трябват пари!Ако дават достатъчно за съжаление ще трябва да се разделим с него!Да не забравяме,че така той също би помогнал на ЦСКА! ;)

Разбира се :) Дето се вика, ако направят предложение, на което да не можем да откажем, трансфера ще е факт. :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 яну 2014 21:57

Да де,въпросът е какъв ни е прагът на не отказване. :roll:

Върни се в “ЦСКА”