Съни е скромните 67...
ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Съни би трябвало да е поне с 10 килограма по тежък за този пост, та да се доближи поне до физиката на един от най-добрите в света - Микаел Есиен, който е 180см висок с 85кг тегло към днешна дата, вече на 31 години.
Съни е скромните 67...
Съни е скромните 67...
Има едно огромно "НО", което трябва да уточним и да преразгледаме отношението си към физиката на този футболист - Стефан Сънди - Съни.
Информацията за теглото му - 67 килограма е от 2009 година.
Възможно е за 4 години да поналял някой друг килограм и да е докарал до 74-75. Вярвам, че Стойчо и екипа му ще си направят добра сметка за този футболист, ако въобще има нещо реално в медийните клюки.
Информацията за теглото му - 67 килограма е от 2009 година.
Възможно е за 4 години да поналял някой друг килограм и да е докарал до 74-75. Вярвам, че Стойчо и екипа му ще си направят добра сметка за този футболист, ако въобще има нещо реално в медийните клюки.
ЗА МНОГО ГОДИНИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ!!!Надявам се през новата година отбора да се стабилизира
За солидна селекция все още, за съжаление можем само да мечтаем- на този етап поне!Мисля,че от имената ,които се спрягат познаваме само Маркиньос и Галчев,по-понятни причини ,но аз никак не съм обнадежден от тяхното привличане,пак по понятни причини,особено за първия!Гледах видеото със Съни и ми направи много добро впечатление-много повратлив и техничен играч,ако така играе и при нас това ще е много добро попадение в средата на терена!Тони Силва го гледах само със Сливн.герой-игра супер, но да го видиме със по-сериозни противници!При него ме притеснява,това че играе по дясното крило,а си води топката с левия крак,играл съм малко футбол,все пак и това направо ме фрапира
,по принцип играещият срещу него бек,би трябвало да няма проблеми с отнемането на топката...но да видиме.Относно Тошко,мисля,че има още какво да даде,според мене ,в сравнение с предишни сезони,се представя доста силно-по-специално имам в предвид ,че е намалял доста брака при пасовете му.Най-невралгичния пост за мене е централния нападател,човека,който да бележи,ако не се намери що годе качествен такъв,моя фаворит е ...Чочев-все пак,като централен нападател,при това многообещаващ, го взехме от Етрополе,понатрупа и самочувствие ,би могъл да се справи чудесно на този пост.От тези,които са в списъка за гонене,би трябвало да останат Косоко и може би Кировски.Преди малко четох,че Лех са пратили човек да договаря Карчанаков,ако го продадат, това ще е много голяма грешка,поне според мен 
Последна промяна от Red joker на 02 яну 2014 14:47, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
гражданин от село
Ами Карачанаков играе по лявото крило,а си води топкатаи шутира с десният крак,така че това не е проблем.Даже е доста удобно при навлизане към средата за отправяне на удар към вратата,Рубен играе точно по този начин.
Плъзна клюката, че Лех ще купуват Карачанаков.
Няма нищо лошо в евентуалния интерес на полския клуб към българския футболист, НО сигурен съм в две неща:
1. Не е вярно твърдението, което е написано в описанието, а именно:
Едва ли има треньор в България, който да иска да се разделя с един от най-перспективните си млади играчи, които се раздават с фантазия и хъс.
2. Евентуалното желание на ръководството на футболен клуб ЦСКА днес няма как да включва няколко жълти евра за трансфера на Антон, така както се случи с този на Сашко Тонев преди години, защото:първо - този футболист има бъдеще пред себе си и тепърва трябва да даде своя принос за клуба си и второ - днешното ръководство може да пресмята тежестта на действията си в пъти по-добре за разлика от предходното, от което, слава на Бога и великата червена публика, се отървахме.
Няма нищо лошо в евентуалния интерес на полския клуб към българския футболист, НО сигурен съм в две неща:
1. Не е вярно твърдението, което е написано в описанието, а именно:
Треньорът на армейците Стойчо Младенов също няма нищо против да се раздели с 21-годишния талант.
Едва ли има треньор в България, който да иска да се разделя с един от най-перспективните си млади играчи, които се раздават с фантазия и хъс.
2. Евентуалното желание на ръководството на футболен клуб ЦСКА днес няма как да включва няколко жълти евра за трансфера на Антон, така както се случи с този на Сашко Тонев преди години, защото:първо - този футболист има бъдеще пред себе си и тепърва трябва да даде своя принос за клуба си и второ - днешното ръководство може да пресмята тежестта на действията си в пъти по-добре за разлика от предходното, от което, слава на Бога и великата червена публика, се отървахме.
гражданин от село написа:Ами Карачанаков играе по лявото крило,а си води топкатаи шутира с десният крак,така че това не е проблем.Даже е доста удобно при навлизане към средата за отправяне на удар към вратата,Рубен играе точно по този начин.
Така е. За сметка на това бековете са натоварени със задачата да нахлуват в опразнената от вътрешното крило зона и да центрират повече отколкото атакуващия футболист, защото го правят с удобния си крак на съответния фланг.
- dreben23
- Контакти:
Да го взимат. Добра сделка ще направят и за самия играч ще е от полза да смени обстановката. Това момче не е същото вече. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Да го взимат. Добра сделка ще направят и за самия играч ще е от полза да смени обстановката. Това момче не е същото вече.
Аз пък си мисля, че към края взе да набира скорост. Вкара и гол от дузпа за разлика от легендите. Има какво да дава на ЦСКА. Реално досега само е взимал. Тепърва трябва да дава - идва тежък плейоф.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/anton ... 80071.html
Последна промяна от Кировец на 02 яну 2014 15:11, променено общо 1 път.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Е то гол от дузпа и Ред_Гърл ше вкара.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Red joker написа:ЗА МНОГО ГОДИНИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ!!!Надявам се през новата година отбора да се стабилизираЗа солидна селекция все още, за съжаление можем само да мечтаем- на този етап поне!Мисля,че от имената ,които се спрягат познаваме само Маркиньос и Галчев,по-понятни причини ,но аз никак не съм обнадежден от тяхното привличане,пак по понятни причини,особено за първия!Гледах видеото със Съни и ми направи много добро впечатление-много повратлив и техничен играч,ако така играе и при нас това ще е много добро попадение в средата на терена!Тони Силва го гледах само със Сливн.герой-игра супер, но да го видиме със по-сериозни противници!При него ме притеснява,това че играе по дясното крило,а си води топката с левия крак,играл съм малко футбол,все пак и това направо ме фрапира
,по принцип играещият срещу него бек,би трябвало да няма проблеми с отнемането на топката...но да видиме.Относно Тошко,мисля,че има още какво да даде,според мене ,в сравнение с предишни сезони,се представя доста силно-по-специално имам в предвид ,че е намалял доста брака при пасовете му.Най-невралгичния пост за мене е централния нападател,човека,който да бележи,ако не се намери що годе качествен такъв,моя фаворит е ...Чочев-все пак,като централен нападател,при това многообещаващ, го взехме от Етрополе,понатрупа и самочувствие ,би могъл да се справи чудесно на този пост.От тези,които са в списъка за гонене,би трябвало да останат Косоко и може би Кировски.Преди малко четох,че Лех са пратили човек да договаря Карчанаков,ако го продадат, това ще е много голяма грешка,поне според мен
Незнам защо не си оптимист за Маркиньос,той игра много добър полусезон за Локомотив София и мисля,че е добър вариант за вътрешен халф,но сега ако вземеме тоя Съни стават 4-ма на този пост,което е достатъчно.Силва не съм го гледал в контролата,но не смятам,че е проблем воденето на топката с левият крак в съвременният футбол почти навсякъде се използват такива футболисти,аз лично симпатизирам повече на такъв тип крила от колкото праволинейните,които си пробиват път до линията и центрират.Доколкото централният нападател грешите Чочев не сме го взели за централен нападател,а за плеймейкър,но мисля Стойчо постъпи правилно,като го сложи на позицията вътрешен халф на тази позиция Чочев ще има възможност да играе много повече с топката и да разгръща играта,докато ако го бяха поставили зад нападателя според мен доста щяха да го изолират от играта.