Дизелът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дизелът в България
То пък понеже Нова телевизия не е менте ,та се заела с дизела менте!
-
- Контакти:
donDiego написа:petbezdeset написа:Помпата на комън рейла ми даде фира на 147 000 километра. В Европа дизелите си изкарват 300 000 без проблем
Коя от двете и каква е тази кола (марка, модел, година) ако не е тайна
1.5 дци рено клио - качва нафта в помпата, а оттам нищо не става. 200 лева е само свалянето и диагностиката в сервиз Бош на околовръстното при цецо дизела

petbezdeset написа:donDiego написа:petbezdeset написа:Помпата на комън рейла ми даде фира на 147 000 километра. В Европа дизелите си изкарват 300 000 без проблем
1.5 дци рено клио - качва нафта в помпата, а оттам нищо не става. 200 лева е само свалянето и диагностиката в сервиз Бош на околовръстното при цецо дизела
Само да спомена.... Карам алфа дизел, сипах до горе в лукоил и...... За 16 км колата загасна в движение на скорост!!!!!! 7 или 8 пъти, и като свалих горивния филтър....майко мила. Пуснах тема в форума на алфа и се оказа че поне 10тина колеги сипвали от лукойл имат същия проблем, а колко не пишат по форумите... Кой знае що народ е изревал, това беше преди месец
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....
-
- Контакти:
nexus7910 написа:petbezdeset написа:donDiego написа:petbezdeset написа:Помпата на комън рейла ми даде фира на 147 000 километра. В Европа дизелите си изкарват 300 000 без проблем
Само да спомена.... Карам алфа дизел, сипах до горе в лукоил и...... За 16 км колата загасна в движение на скорост!!!!!! 7 или 8 пъти, и като свалих горивния филтър....майко мила. Пуснах тема в форума на алфа и се оказа че поне 10тина колеги сипвали от лукойл имат същия проблем, а колко не пишат по форумите... Кой знае що народ е изревал, това беше преди месец
Мда, и жената сипваше само на Лукойл

Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!
Абе тази нафта от резервоара до двигателя докато отиде знаеш ли от къде минава? Най малкото в горивният филтър ще стане на леш , там изолацията е от гипс-картон

На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!
И аз съм чувал хубави отзиви за РОМ Петрол.
DarkPsy написа:На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!
Аз зареждам от там , все пак е Румънска и е нормално горивото да е по качествено . Чувал съм добри отзвуци за Еко-то тям пък си е гръцка , принципно горивата в Гърция са качествени
DarkPsy написа:На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!
Каква марка бе колата

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
W84me написа:Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!
Първо не беше БТВ , а Нова. Второ нафтата не беше замръзнала в нито едно шише, а беше там от вчера. Вярно, после показаха колко е "чиста", ама да очакваш фризер да ти докара -20 градуса, при това фризер на комбиниран хладилник е малко смело. За 1 час (както невярно пише колегата от Пловдив) дори месо не може да замръзне.
Имаме Корса-95, 1.5 дизел. Миналата година сипахме нафта на една бензиностанция след Баня (Карловско), на изхода за главен път София-Бургас. Не знам каква е била, ама зверът не се задъха изобщо по пътя и дори се качи и слезе от Шипка сякаш беше на разходка, а не по работа

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?