Дизелът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Дизелът в България

Мнениеот orlando7 » 02 яну 2014 12:39

То пък понеже Нова телевизия не е менте ,та се заела с дизела менте!

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 02 яну 2014 12:42

donDiego написа:
petbezdeset написа:Помпата на комън рейла ми даде фира на 147 000 километра. В Европа дизелите си изкарват 300 000 без проблем ;)

Коя от двете и каква е тази кола (марка, модел, година) ако не е тайна

1.5 дци рено клио - качва нафта в помпата, а оттам нищо не става. 200 лева е само свалянето и диагностиката в сервиз Бош на околовръстното при цецо дизела :|

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 02 яну 2014 12:49

petbezdeset написа:
donDiego написа:
petbezdeset написа:Помпата на комън рейла ми даде фира на 147 000 километра. В Европа дизелите си изкарват 300 000 без проблем ;)

1.5 дци рено клио - качва нафта в помпата, а оттам нищо не става. 200 лева е само свалянето и диагностиката в сервиз Бош на околовръстното при цецо дизела :|

Само да спомена.... Карам алфа дизел, сипах до горе в лукоил и...... За 16 км колата загасна в движение на скорост!!!!!! 7 или 8 пъти, и като свалих горивния филтър....майко мила. Пуснах тема в форума на алфа и се оказа че поне 10тина колеги сипвали от лукойл имат същия проблем, а колко не пишат по форумите... Кой знае що народ е изревал, това беше преди месец
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 02 яну 2014 12:52

nexus7910 написа:
petbezdeset написа:
donDiego написа:

Само да спомена.... Карам алфа дизел, сипах до горе в лукоил и...... За 16 км колата загасна в движение на скорост!!!!!! 7 или 8 пъти, и като свалих горивния филтър....майко мила. Пуснах тема в форума на алфа и се оказа че поне 10тина колеги сипвали от лукойл имат същия проблем, а колко не пишат по форумите... Кой знае що народ е изревал, това беше преди месец

Мда, и жената сипваше само на Лукойл :roll:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 яну 2014 12:55

Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 яну 2014 13:07

W84me написа:Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!

Абе тази нафта от резервоара до двигателя докато отиде знаеш ли от къде минава? Най малкото в горивният филтър ще стане на леш , там изолацията е от гипс-картон :x
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 яну 2014 13:10

На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!

И аз съм чувал хубави отзиви за РОМ Петрол.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 яну 2014 13:12

DarkPsy написа:На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!

Аз зареждам от там , все пак е Румънска и е нормално горивото да е по качествено . Чувал съм добри отзвуци за Еко-то тям пък си е гръцка , принципно горивата в Гърция са качествени
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 яну 2014 13:14

DarkPsy написа:На мой колега, миналата зима, колата му загасна в движение. Причината-замръзнала нафта!

Каква марка бе колата :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 яну 2014 13:18

W84me написа:Тия от БТВ са малоумни! Как ще правиш тест с нафта в шише! Резервоарите имат изолация, като в тях температурата е доста по-висока от тази навън!

Първо не беше БТВ , а Нова. Второ нафтата не беше замръзнала в нито едно шише, а беше там от вчера. Вярно, после показаха колко е "чиста", ама да очакваш фризер да ти докара -20 градуса, при това фризер на комбиниран хладилник е малко смело. За 1 час (както невярно пише колегата от Пловдив) дори месо не може да замръзне.

Имаме Корса-95, 1.5 дизел. Миналата година сипахме нафта на една бензиностанция след Баня (Карловско), на изхода за главен път София-Бургас. Не знам каква е била, ама зверът не се задъха изобщо по пътя и дори се качи и слезе от Шипка сякаш беше на разходка, а не по работа 8-). два часа по-късно летеше със 100 по пътя Бяла-Русе и викаше:"настъпи!" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”