Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слаб старт на Григор Димитров за ЧНГ
Нашият е по-добър казвам ти.Както е по-добър от Раонич, миналата година по това време го победи точно на този турнир Бризбрейн. Иначе Гришо и Йежи имат само 1 мач и той е демонстративен 6:1 7:6 ама не може да правим извод от такъв мач..
powerful написа:Нашият е по-добър от Йежи, по едно време искаха да го "налагат", че е голяма работа ама всъщност не е кой знае колко добър
Явно ти нищо не разбираш от тенис, щом така подценяваш Янович.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Хахаха сандии повтаряш едно и също като папагал , казах ти дай ми аргументи , от кога 23-тия в света е "втора" ръка , ти осмисляш ли какво пишеш !?
Изобщо не подценявам Йежи , просто знам възможностите на нашият..
Последна промяна от powerful на 01 яну 2014 23:20, променено общо 1 път.
powerful написа:Нашият е по-добър казвам ти.Както е по-добър от Раонич, миналата година по това време го победи точно на този турнир Бризбрейн. Иначе Гришо и Йежи имат само 1 мач и той е демонстративен 6:1 7:6 ама не може да правим извод от такъв мач..
По-добър може да е само в съчетание с топка и обръч.
sandi74 написа:powerful написа:Нашият е по-добър казвам ти.Както е по-добър от Раонич, миналата година по това време го победи точно на този турнир Бризбрейн. Иначе Гришо и Йежи имат само 1 мач и той е демонстративен 6:1 7:6 ама не може да правим извод от такъв мач..
По-добър може да е само в съчетание с топка и обръч.
Айде искам да ме обориш..Григор надви категорично Раонич нещо от сорта 6:3 6:2 ако не се лъжа за много кратно време,давай сега аргументирай се защо Григор не е по-добър от Раонич?
Сега и от Раонич бил по-добър ..... ами и от него има по-слаби постижения. Как пък е по-добър от всичките, ама все е с по-слаби постижения от тях ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Тази година е решаваща за него . Не е от посредствените , но не е един от много добрите. Общо взето , да е 20-30 в световната ранглиста не е никак малко. Ще го видим на АО докъде ще стигне. С тази загуба дано не загуби местото на поставен в основната схема.
powerful написа:Хахаха сандии повтаряш едно и също като папагал , казах ти дай ми аргументи , от кога 23-тия в света е "втора" ръка , ти осмисляш ли какво пишеш !?
Няколко пъти те попитах колко победи има над асовете в този спорт и колко титли има в сравнение с тях?Отговори ми.Нека се посмеем от сърце на "големите му успехи.Чакам.
Ти бавен ли си ? Ако утре се изправят на корта Гришо и Раонич и нашият го бие , ще кажеш, че Раонич е по-добър ли
смях смях.. "тенис разбирачи"
Ми той Доминик Хрбати приключи кариерата си с положетелен баланс с Федерер, това да не го прави по- добър от швейцареца...
Идеята ми не е да омаловажам Димитров, както казах вече, представя се прилично, просто е наадценяван страшно много.
Идеята ми не е да омаловажам Димитров, както казах вече, представя се прилично, просто е наадценяван страшно много.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.