Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 01 яну 2014 12:01

Победа за Манчестър Юнайтед
15
47%
Равенство
8
25%
Победа за Тотнъм Хотспър
9
28%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Мнениеот MuFc1878 » 01 яну 2014 22:58

Къде видяха дузпа на вратаря им срещу Ашли :shock: Пак си направи дежурния плонж. Друг е въпросът, че имаше време да насочи топката в опразнената врата!

„Представянето ни бе наистина добро“, каза шотландецът. „Мислех, че се браним наистина хубаво, но с няколко контраатаки те ни хванаха в крачка.“

Това наистина ли го е казал :shock:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 яну 2014 23:10

prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????

Пич , нито съм обидил някой , нито отбора . Просто коментирам темата и по -точно коментар на един потребител . Нали за това е форум ? За разлика от много хора дето влизат в темите не само на Лудогорец за да се из..рат и да се заядат . ;)
Просто си изказах мненито , че лично на мен не ми харесват повечето футболисти на Юнайтед . Кажи ми поне един пост , на който футболист на Юнайтед да е по-добър от такъв на Сити примерно ? Или дори на Челси ... за да не излезе ,че се заяждам щото симпатизирам на Сити .

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 яну 2014 23:12

MuFc1878 написа:Къде видяха дузпа на вратаря им срещу Ашли :shock: Пак си направи дежурния плонж. Друг е въпросът, че имаше време да насочи топката в опразнената врата!

„Представянето ни бе наистина добро“, каза шотландецът. „Мислех, че се браним наистина хубаво, но с няколко контраатаки те ни хванаха в крачка.“

Това наистина ли го е казал :shock:

Ако го е казал това , за мен освен че е несъобразителен и е НЕАДЕКВАТЕН . Нас ли лъже или себе си ?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 яну 2014 23:17

Ивайло Лудогорец написа:
prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????

Пич , нито съм обидил някой , нито отбора . Просто коментирам темата и по -точно коментар на един потребител . Нали за това е форум ? За разлика от много хора дето влизат в темите не само на Лудогорец за да се из..рат и да се заядат . ;)
Просто си изказах мненито , че лично на мен не ми харесват повечето футболисти на Юнайтед . Кажи ми поне един пост , на който футболист на Юнайтед да е по-добър от такъв на Сити примерно ? Или дори на Челси ... за да не излезе ,че се заяждам щото симпатизирам на Сити .

Не е проблема мнението , а това че се появявате само при загуби и равни .
Да ясно е , че имаме слаби играчи , но не винаги това е било водещото . тези играчи са от две години и пак бяхме шампиони и почти шампиони :)
Руни , РВП и Де хея са по-добри от вашите . Само Агуеро е от тяхната класа , но той май играе повече по крилото . Янузай ще стане звезда , жалко че един несъобразителен треньор го товари толкова на 17 години.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 яну 2014 23:22

М .. появавали сме се след загуби. Просто гледах мача и реших да видя отзивите на фенове на Юнайтед след мача , защото нямаше друго за четене . ;) Рууни си е класа , аз казах че Де Хея ми харесва (да кажем че е на нивото на Харт , но от Чех едва ли е по-добър) , РВП.. да той донесе титлата , но аз лично не го харесвам (със сигурност по - добър от Торес , Ба и т.н. , но не и от Агуеро , Негредо , но по-добър от Джеко) .. само дискусия , мое мнение ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 яну 2014 00:11

daniel875 написа:Сравнявайки Абиати с Йорис, както е правилното произношение на фамилията на вратаря на "Тотнъм", по - добре, че този посредствен вратар не е станал част от "Милан". Положението с Йънг беше стопроцентова дузпа, макар че много добре Ашли плонжира предварително в типичния си стил. Йорис нямаше право да влиза по такъв нескопосан начин на нападателя. Само заради това си действия заслужаваше червен картон и дузпа за домакина, НО на фона на поведението на "червените дяволи" по - добре, че срещата завърши така. Прекалено много симулации, провокации. ФА трябва да се разтури до основи, както и да има нова съдийска комисия в Англия. На доста хора в Англия им влияят тези две десетилетия. Заради това трябва да има промяна.
Дузпата беше явна, че и гоненето - също. Учудих се, че Уеб не я даде.

Абсолютно никаква дузпа ... Йънг вече беше изиграл ситуацията ( удар към вратата ). Още повече , че дори да нямаше контакт , Йънг нямаше никакъв шанс да играе с топката . Въобще ... много лошо впечатление ми направи факта , че Манчестър се опитваха да достигнат до обрат с доста симулации .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 яну 2014 00:22

Мисля , че един Марио Гомез ще ви свърши добра работа ... и без това Фиорентина свикнаха да играят без него , може и да го продадат . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 02 яну 2014 00:42

daniel875 написа:Сравнявайки Абиати с Йорис, както е правилното произношение на фамилията на вратаря на "Тотнъм"

Пълни глупости, това не е испански, а френски. Произнася се Лорис, ако трябва да сме точни Лори.

milka

Мнениеот milka » 02 яну 2014 01:19

Ако кажа ,че съм очаквал Юнайтед да са толкова зле тоя сезон ще излъжа ,но очаквах да не са сред първите 2-3 места .
Ама не съм очаквал чак да са 6,7 на 11-12 точки от първия , а играта им е отврат просто , голяма мъка е за гледане като си я заподават тая топка и нищо .....

Иначе ,ако трябва да се казват нещата с истинските им имена Фъргюсън не остави кой знае какви класни играчи на Мойс като погледнем реално на нещата , станаха шампиони благодарение на Перси (който сега го няма ) и заради самия Фърги и начина му на надъхване на посредсвени играчи последните 10-тина години правейки ги шампиони , няма как от Мойс да се очаква да направи Валенсия да изглежда като Роналдо или Клевърли да изглежда като ЯЯ Туре .
Това са реалностите в момента , Юнайтед няма класа , няма и мениджър който да ги вкара в четворката , вижте какво правят Евертън в момента , за половин сезон те впечатляват толко колкото Мойс за 8 години не успя на Гудисън .

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 яну 2014 08:57

Какво става с Ван Перси?

Върни се в “Манчестър Ю”