Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 01 яну 2014 12:01

Победа за Манчестър Юнайтед
15
47%
Равенство
8
25%
Победа за Тотнъм Хотспър
9
28%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Мнениеот MAЙOPA » 01 яну 2014 21:58

Когато беше последната титла на пуля:

- СССР беше още живИзображение
- Горбачов още беше техен генерален секретарИзображение
- Имаше още КПССИзображение
- Суперкомпютрите бяха с по-слаби процесори от любимия таблетИзображение
- Още се слушаше само Хеви метълИзображение
- Стиви сливката е бил - 1-ви класИзображение
- Зъбарес е бил малка група в канибалсмката детска градинаИзображение
Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 яну 2014 22:01

Graciela написа:Ужас,Трагедия,Драма. Това мога да кажа само за този мач. Кога най после ще видим истинския Юнайтед в пълния му блясък? Кога ще видим онази убедителна игра и шампионски дух? Почвам да се плаша от всеки съперник вече то не беше една или две загуби. Дейвид Мойс до тук има толкова загуби колкото САФ за 4 години на собствен стадион. Не мога да си обесня тази игра , на тези качествени футболисти.

Сътресения се очакваха и то големи след оттеглянето на Сър Алекс. Сериозна грешка на Мойс е, че не си направи селекция по подобие на АВБ и Пелегрини. Да беше взел 3-4 човека, да разкара ненужните и тогава да го съдим. У играчи, които станаха шампиони също се наблюдава голяма несигурност.

haha

Мнениеот haha » 01 яну 2014 22:01

MAЙOPA написа:Когато беше последната титла на пуля:

- СССР беше още живИзображение
- Горбачов още беше техен генерален секретарИзображение
- Имаше още КПССИзображение
- Суперкомпютрите бяха с по-слаби процесори от любимия таблетИзображение
- Още се слушаше само Хеви метълИзображение
- Стиви сливката е бил - 1-ви класИзображение
- Зъбарес е бил малка група в канибалсмката детска градинаИзображение
Изображение

Много прост тип, вместо да си гледа отборчето, тръгнал да се занимава с другите, ей това е да загубиш връзка с реалността. :lol: И моля те кажи ми колко титли има Юнайтед за периода 67-93 година? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 01 яну 2014 22:05

Слаб Ман Ютд, много слаб. Аз ви казах,че ще имате много проблеми, ама се залъгахте заради няколко победи над слабандраци... Много промени трябва, но няма да ви е лесно за топ 4. ;)
А тоз Майор няма да е лошо да посети някой лекарски кабинет. Толкова глупости не бех чел. :mrgreen: :mrgreen:
И вреди и на вас, интелигетнните и разумни фенове на Юнайтед. ;)
Изображение

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 яну 2014 22:06

messi7 написа:
А тоз Майор

Верни факти... ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 яну 2014 22:07

MAЙOPA написа:
messi7 написа:
А тоз Майор

Верни факти... ;)

Чудесно ! Гледай Ман Ю. Тук сме за Ман Ю. Кажи си мнението за мача, за сезона и готово, не е нужно да се нападаме един друг.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 яну 2014 22:11

Само незнам какво вините Евра , КОЯ ГОДИНА ТОЙ ИГРАЕ БЕЗ СМЯНА ? На колко години е ? Дали играе на пост на който си трябва много . ,много тичане .
ЗАЩО НЕ СЕ ЗАКУПИ АДЕКВАТНА РЕЗЕРВА НА ДВАТА НИ БЕКА . Единия често се контузва , другия е на възраст и играе от колко 4- 5 години всеки мач .

А да пробхаме във последните 24 часа да купим Коентрао , като последните идиоти 3 месеца никой нищо не беше свършил .
И пак Евра е виновен ,нищо че се вижда издъхването му от миналата година и има 10 мача във които да не е участвал за 5 години.

Разочарован съм , но и го очаквах . Трябваше да се свалят Мойс , който за пореден път беше казал , че нямаме нужда от трасфери. Да се свалят нашите фенове след тези … гръмки късметлийски победи срещу предали се противници . Или по-точно неопитните и тези ,които вярват във розови еднорози и Уелбек !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 яну 2014 22:11

Ливърпул и Юнайтед са си заслужили моментните позиции в класирането. Няма нужда да се започва поредния безсмислен спор :|

Отново, честита победа на феновете на Тотнъм :arrow: 4 от 4 vs Юнайтед!

milka

Мнениеот milka » 01 яну 2014 22:12

Kristianc написа:
prazen_hladilnik написа:Ами това беше момчета,чака ни пътят на Лийдс и Нотингам,а именно отпадане от лигата.Нито играчи имаме ,нито нищо.

оф ае у курец

Ами ,ако не се класирате в четворката - което е бая вероятно с оглед класата на настоящия топ 4 и отборите след тази четворка , Евертън най- вече ми е трудно да видя Юнайтед да се вмъкне там , с едно пропускане на ШЛ догодина се чакат големи загуби и примера "'Лийдс 2 '' май ще се окаже верен .

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 яну 2014 22:13

Мача няма да го коментирам щото все едно пак трябва да коментирам тоя с Евертън преди няколко седмици..

Ама много ми е интересно,що има толкова лузъри в подфорум МЮ?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”