Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MAЙOPA написа:Това беше точният момент за да се страртира супер януарска селекция,сега ще се купуват топ футболисти с които без проблем ще се в битка за титлата до май
MAЙOPA написа:prazen_hladilnik
мууууууууухахаха,веднага БАН по айпи от АДМИНА НА ГОНГ.БГ![]()
![]()
prazen_hladilnik написа:MAЙOPA написа:prazen_hladilnik
![]()
Защото съм фен на Юнайтед ли
tevez написа:Ако още малко погледам Валенсия бек, Рууни в центъра, Кагава опорен полузащитник, Йънг крило, сериозно трябва да се замисля за здравето си.
Трябва да си с много здрави нерви и психически добре, за да изтърпиш това безумие на Мойс.
MAЙOPA написа:prazen_hladilnik написа:MAЙOPA написа:prazen_hladilnik
![]()
Защото съм фен на Юнайтед ли
защото имаш никче и си фенче на онези които са без титла четвърт век
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Kristianc написа:tevez написа:Ако още малко погледам Валенсия бек, Рууни в центъра, Кагава опорен полузащитник, Йънг крило, сериозно трябва да се замисля за здравето си.
Трябва да си с много здрави нерви и психически добре, за да изтърпиш това безумие на Мойс.
Що да е безумие? 10 мин. преди края на мача падаш 2:1 какво да вкараш още 2ма защитника ли? В началото критикуваха Мойс за липса на смелост, ето сега я демонстрира и пак критики. Вие повечето не знаете какво искате. Играхме добре и отново допуснаха тъпи голове. Този сезон място в 4ката е напълно постижима цел. За титла не може и да се говори. Трябва поне още 3ма на класата на Рууни и Перси и то в средата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта