ВЛ: Саутхамптън - Челси 01.01.2014г. /17:00ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Re: ВЛ: Саутхамптън - Челси 01.01.2014г. /17:00ч./

Мнениеот yasen » 01 яну 2014 21:06

а мачът с Дарби К. няма да е никак лек, те са сред водещите отбори в Чемпиъншип, което за мен означава, че са на нивото на отборите между 15-20 място във ВЛ... домакини са, мачът е с тв излъчване по целия свят, а Челси определно няма да излезе с най-доброто в този мач
да не се отпускат нашите, важна е само победата, равенството е непримливо в този турнир!!!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 01 яну 2014 21:17

Мисля, че е време Мата да отиде в отбор, където ще може да играе по-често. След идването на Петер Лин, "Валенсия" ще може да си позволи трансфери за по 50 млн. на прозорец и по-големи заплати, надявам се да го върнем на "Местайя", където е обичан и ще може да затвърди мястото си в "Ла Роха" за Бразилия. "Челси" няма да го даде на основен опонент, "Интер" надали може да има шансовете за излаз в Европа на "Валенсия", така че единствено ПСЖ може да има по-големи шансове да го вземе.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2014 21:23

няма безгрешни хора, още по-малко безгрешни мениджъри ;)
иначе, да харесвам много Моуриньо. Признавам си :oops: Харесвам ми това, че при него всеки трябва да се доказва отново и отново. Това важи и за Моуриньо в ЧЕЛСИ ;) Не правим феноменална кампания, но надграждаме от последните две годни, които бяха провал във ВЛ! Поне аз така виждам нещата.
Бтв, гледал съм много по-утвърдени футболисти от "Мата в ЧЕЛСИ", да губят титулярното си място и с много труд, да се легитимират отново като лидери.
Не може Мата да играе във всеки мач по 90мин, щото 2 сезона е бил номер 1 за клуба, когато ситуацията е коренно различна - нов мениджър и много по-голяма конкуренция!
Според мен, ако вярваш в някой, няма да искаш той да се махне, а да се бори ;) Хубавото на форумите е, че винаги може да се види какво си писал! С лекота мога да копирам коментарите си за Лампард от предходните две години и да дам пример, как истинските лидери действат, когато мениджъра ти няма доверие! Говорим за ЛАМПАРД, който не е просто "легенда" или "лидер", а той е ЧЕЛСИ!!!
Така, че трудностите, които има сега Мата са тест за неговите лидерски качества ;) Ако има мениджърско решение, момчето ще си тръгне и ще радва други хора. Но аз (все още) не вярвам, че има конспирация с/у Мата в ЧЕЛСИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 01 яну 2014 21:30

Честита победа! :)
Можехме да си осигурим победата още през първата част, но късмета не беше с Торес и Рамиреш. Добре е, че второто ги напънахме и си взехме заслуженото.
Целият отбор игра долу-горе добре с изключение на Мата и Шюрле, но не може всички да са перфектни.
Радвам се, че Торес показа някакъв живец. Скоро не го беше правил.
Много силни смени на Моу. Оскар и Вилиян се включиха страхотно, а първият поне за мен спечели мача. Много се радвам, че Вилиян се труди здраво и се бори да е на терена. Резултатите са на лице.
Относно реакцията на Мата... много жал ми стана, но за мен смяната беше правилна и логична. Няма на какво да се сърди "испанеца". За времето, което беше на терена не направи кой знае какво и логично беше заменен от Оскар, който в последствие се включи добре. Нормално е да бъде разстроен, че не е титуляр, но няма как да бъде титуляр с такава игра. Както каза някой преди мен, Мата явно не подхожда на този Челси. Според мен Моуриньо не носи вина, че даден футболист не му подхожда. Да, Мата беше лидер на Челси през миналтие две години, да Мата беше сърцето на отбора, но не може да се разчита само на стари лаври! Трябва да се докаже пред силната конкуренция, която има този сезон! Трябва да покаже, че е ЛИДЕР на Челси и иска да бъде такъв.
Последна промяна от riak4 на 01 яну 2014 21:37, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 яну 2014 21:31

В темата за Мата последно е писано на 10 октомври миналата година:)
Тук се съсипахме да пишем за него 100 поста.Сменил го Жозето ок не свършва света.И пак се повтарям тия реакции са крайно непрофесионални.
П.П.На 100% съм сигурен,че никой от тези,които пишем за Мата сме против него.
Изображение

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 01 яну 2014 21:37

Nomer_9 написа:Мата ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ДОБЪР ЗА ЧЕЛСИ, АКО НЕ Е ОНЗИ ЛИДЕР, КОЙТО БЕШЕ. Моу беше длъжен да се съобрази с това, че идва в отбор с НОВ лидер, играч от световна класа, който си е заслужил да бъде основен играч и да не получава подмятания от рода на "Оскар е моят номер 10" ...

Е, извинявай, ама Моуриньо е много по-краен относно Торес, но да си видял някъде Торес да каже нещо? Всичко е до психиката на играчите!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 01 яну 2014 21:40

Аз също не вярвам, че има конспирация срещу Мата... но вярвам, че подходът към него беше сбъркан и че ако това не беше така, сега щяхме да гледаме този Оскар, този Азар и онзи Мата от последните 2 години ... кой не го иска ???

Лампард играеше много слабо при Виаш Боаш, защото португалчето не вярваше в неговите лидерски качества, които са безспорни !!! Когато дойде Ди Матео и го върба в състава отново като ЛИДЕР, Франки направи един страхотен индивидуален полусезон !!!

По същата логика ... защо Тери играе толкова добре при Моу ??? Защото Моу отново му показа, че може бъде този лидер, който винаги е бил ...

Схвани ми мисълта, моля те ... елементарна е ... Във футбола връзката "представяне на терена-психика" е огромна !!!

Когато в психиката си ти си свикнал да бъдеш лидер, то ще бъдеш най- добър на терена именно като такъв.

Моу направи от лидера Мата един посредствен ротационен играч ... кому беше нужно това и защо отричаш влиянието на треньора върху представянето на играчите ???? И защо говориш за конкуренция ??? Мата имаше ли нужда от конкуренция ??? Меси има ли нужда от конкуренция в Барса ? Изобщо, наистина ли мислиш, че именно зоната на атакуващите полузащитници се нуждаеше от конкуренция и то конкуренция от 6 тима играчи, всеки от които заслужава да е титуляр в 90% от отборите в Европа и струва 30+ милиона ? Или по друг начин ще ти задам въпроса ... Мата по- голяма нужда от конкуренция ли имаше от Микел ???
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2014 21:46

Само ще кажа, че Лампард започна миналата кампания с много по-малко игрови минути (в сравнение с началото при АВБ), а мениджър беше Ди Матео! Самият клуб не искаше да му предложи договор :!: Медиите са коварни ;)
Разбира се, че е важно да ти покажат, че си важен за отбора! Но е абсурдно да получиш подобно отношение "ей така"! Все едно Моу да беше казал на Есиен - "ти си лидер, мачкай" :|

ПП Мата имаше страхотни моменти през изминалите два сезона, но не беше толкова перфектен във ВЛ, колкото яВно го помниш ти! Аз не обичам робуването на имена, които са решили, че нещо ще им е "вечна даденост". Няма значение дали се казват Моуриньо, Лампард, Мата и т.н. Ако има по-добри, а тези не си вършат работата - или се подобряват, или се задоволят или си заминават!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 01 яну 2014 21:51

Сезон 2012/13: 35 мача 11 гола 17 асистенции
Сезон 2011/12 36 мача 6 гола 13 асистенции

И това естествено само за ВЛ !

Не ми трябва да е перфектен... това ми стига ;)

В повечето случаи причината един играч да не се представя добре е в качествата на играча ... в по- малко от тях причината е треньорска :!: Няма човек на земята, който да ме убеди, че причината за представянето на Мата през този сезон е в качествата му !!!

П.П. Не ми отговори на въпросите за конкуренцията !!!
Последна промяна от Nomer_9 на 01 яну 2014 21:58, променено общо 1 път.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 яну 2014 21:57

Кратко и ясно:
Fantastic result . Love Juan Mata and always will but Chelsea comes first .
Изображение

Върни се в “Челси”