Liverpool_EC написа:superspiro написа:gogovcite написа:Аз мисля, че Джонсън е добър футболост и това, което му липсва е един качествен десен халф пред него. Ние очакваме от него и да е перфектен в защита и да прави постоянно пробиви и центрирания. Не става така, или ще стане с някой пред него на когото ИМА ДОВЕРИЕ. Стърлинг има още много да учи за играта в защита, за диагонален запас, позициониране, задържане на топката и т.н. Досега от него виждаме само очакване да му се пусне в коридор зад защитата на противника и той да се надбягва. Това стана да, даже няколко пъти в последните мачове, които загубихме, но той не успя да се възползва. Просто е още много малък и трябва да натрупа опит. Аз на това отдавам тези технически грешки на Джонсън, просто няма доверие на човека пред него в разиграването и мисли как да отиграе ситуациите без да го включва и прави глупости. За мен проблемът е, че нямаме качествени крила и то не от сега, а от години наред.
Джонсън, като го видях 1 на 1 срещу Азар, даже не се ядосах, а ми стана тъжно. Нашия докато усети какво става, оня вече го е задминал.
А видяли накрая на мача,Азар с/у Туре,как на Азар му стана тъжно...Хората са го казали,няма млади и стари-има можещи и неможещи.Джонсън винаги си е бил и по-лошото ЩЕ бъде дупка в защита.Той е от ония,където Карата им вика "провалени крила"Супер зле при центрирания,мнг често си изтърва човека.В нападение му е силата,има супер финт и скорост,не лош удар,но мнг куца в завършващото подаване,а центрирането му обикновено прехвърля целия пеналт...Аз също съм му се нагледал,беше страшен в Портсмут и мнг се кефих,като го взехме ама после...нищо.
Нямам против вече да се пробва някой друг там,щото Глен достатъчно шансове е имал.Чисто и просто един много НЕПОСТОЯНЕН играч,а с такива успехи не можеш да имаш.Отдавна съм писъл,че ако не е Шкъртел,ще е Рейна,ако не е Рейна,ще е Джонсън и така през кръг губим точки.Заради едни и същи герои вече години наред
П.П. Майче янките,ще го разкарат лятото,заради заплатката му,а че не е дебел-не е,обаче виж жена муси еб@ло фара
![]()
![]()
Ето и аз затова говоря. При 1:1 на Азар (или който и да е нападател с добра скорост и техника) с топка в краката и на скорост естествено, че има предимство и е много лесно да го преодолее. Ако има човек пред Джонсън да помага и да застава правилно тогава на него ще му е много по лесно да бие нападателя за първа топка при овладяване с гръб към вратата. Според мен Джонсън по нищо не отстъпва на другите десни защитници от ВЛ и точно в този момент този ни пост не е най-належащия за подсилване. А пък като чуя за Кели да го смени и тръпки ме побиват, щото и него бая време вече го чакаме да стане нещо, ама нейсе.
П.П. Желая на всички в този форум много здраве и успешна Нова 2014 година! Дано спечелим някоя купа от състезанията, в които участваме и ако може да не ФА къп