ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Той обича да се дупи на мъже.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
В общи линии се изяснява защо не търсим усилено нападател. Християн Кировски има договор за още 18 месеца с ЦСКА, хвали се пред гръцко радио "Арена", че в ЦСКА взима повече отколкото в Ираклис.
"В момента си почивам в Скопие. Имам договор за още година и половина с ЦСКА. Ако искат да разтрогнат с мен, ще трябва да постигнем някакво споразумение и да взема компенсация заради преждевременното прекратяване на договора ми. Ще видим какво ще стане, все още няма нищо конкретно. Всичко, което искам в момента, е да си почина", каза Кировски.
"Пазя много добри спомени от Ираклис, но имах проблеми с треньора, чието име дори не искам да назовавам. Така се получи, че си намерих нов отбор, в който взимам по-добри пари. Бих се радвал да се върна в Гърция един ден, защото в Ираклис се чувствам като у дома си. София обаче е чудесен град за живеене, атмосферата е много добра и се чувствам уютно там. Играя за най-успешния клуб в България, което е признание. Навремето отборът е бил в много добро състояние, но сега се намира в тежка ситуация. Ако трябва да поставя оценка на положението от едно до пет, бих писал три", допълни още македонският нападател.
"В момента си почивам в Скопие. Имам договор за още година и половина с ЦСКА. Ако искат да разтрогнат с мен, ще трябва да постигнем някакво споразумение и да взема компенсация заради преждевременното прекратяване на договора ми. Ще видим какво ще стане, все още няма нищо конкретно. Всичко, което искам в момента, е да си почина", каза Кировски.
"Пазя много добри спомени от Ираклис, но имах проблеми с треньора, чието име дори не искам да назовавам. Така се получи, че си намерих нов отбор, в който взимам по-добри пари. Бих се радвал да се върна в Гърция един ден, защото в Ираклис се чувствам като у дома си. София обаче е чудесен град за живеене, атмосферата е много добра и се чувствам уютно там. Играя за най-успешния клуб в България, което е признание. Навремето отборът е бил в много добро състояние, но сега се намира в тежка ситуация. Ако трябва да поставя оценка на положението от едно до пет, бих писал три", допълни още македонският нападател.
-
гражданин от село
И този е оценил Студентски град. 
- blue avalanche
- Контакти:
Бившата звезда на ЦСКА Янис Зику няма да се завърне на „Българска армия”, пише румънският сайт sport24h.ro.
Нападателят направи фурор в „А” група през сезон 2011-2012, когато вкара 13 гола в 15 мача и бе продаден в Поханг.
Сега Зику реши да напусне и имаше вероятност отново да облече екипа на ЦСКА, но според информациите вече се е разбрал с ръководството на Стяуа (Букурещ).
Очаква се Зику да подпише официален контракт и от 1 януари, когато става свободен агент, да се завърне в Румъния.
Зику е добър приятел със спортния директор на букурещкия клуб Михай Стойка, който урежда трансфера, като ще премине със свободен трансфер, допълва медията.
Язък!!!
Аваланчо, тая "новина" е ясна още отпреди 2 седмици. 
- blue avalanche
- Контакти:
Кировец написа:Аваланчо, тая "новина" е ясна още отпреди 2 седмици.
Да,бе...От две седмици...
от Кировец на 25 Дек 2013 09:48
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Logical person написа:В спортал четох, че заплатата му била 50 000 долара на месец... И за това било доста трудно да се върне в ЦСКА, където може да получава 5 пъти по-малко. Аз лично на чудо не разчитам и трябва да разгледаме и други варианти за нападател. Въпреки приказките от вчера на Томов, че щяло да има приятни изненади с трансферите след Нова година.
Връщане на лекета като Платини и Делев е просто изключено.Скромното ми мнение е,че Зику едва ли ще дойде,НО пък има и надежда да дойде,защото не виждам къде в Европа биха могли да му предложат Корейската заплата от 50 000 долара говорим за клубове,които са от неговият ранк тоест най-много средно-европейски.За други познати варианти не се сещам...
50 000 долара са около 35 000 евро. Не е нещо кой знае какво за Европейските отбори. Стига някой да е навит да привлече голаджията. Вероятно той ще падне едно 5 000 евро само, за да си играе пак в Европа. Така, че едни 30 000 евра заплата за Янис Зику са си напълно реалистични.
Дори и в България може да ги взима тия пари - знае се в кои отбори могат да си позволят това бижу.
Това не са ли твоите(че и на някои други) лакърдии отпреди...6 дена???
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
blue avalanche написа:Кировец написа:Аваланчо, тая "новина" е ясна още отпреди 2 седмици.
Да,бе...От две седмици...от Кировец на 25 Дек 2013 09:48
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Logical person написа:В спортал четох, че заплатата му била 50 000 долара на месец... И за това било доста трудно да се върне в ЦСКА, където може да получава 5 пъти по-малко. Аз лично на чудо не разчитам и трябва да разгледаме и други варианти за нападател. Въпреки приказките от вчера на Томов, че щяло да има приятни изненади с трансферите след Нова година.
Връщане на лекета като Платини и Делев е просто изключено.Скромното ми мнение е,че Зику едва ли ще дойде,НО пък има и надежда да дойде,защото не виждам къде в Европа биха могли да му предложат Корейската заплата от 50 000 долара говорим за клубове,които са от неговият ранк тоест най-много средно-европейски.За други познати варианти не се сещам...
50 000 долара са около 35 000 евро. Не е нещо кой знае какво за Европейските отбори. Стига някой да е навит да привлече голаджията. Вероятно той ще падне едно 5 000 евро само, за да си играе пак в Европа. Така, че едни 30 000 евра заплата за Янис Зику са си напълно реалистични.
Дори и в България може да ги взима тия пари - знае се в кои отбори могат да си позволят това бижу.
Това не са ли твоите(че и на някои други) лакърдии отпреди...6 дена???
А ти защо не си киснеш във вашата тема?
Аваланчо, пиша почти всеки ден. Това не значи, че не сме наясно с претенциите на Зику и реалността. Никой не е казал, че Зику ще се връща, та днес да сме изненадани. Това е поредната заигравка на гърба на ръководството на ЦСКА.
Не ми се търсят спекулативни новини да ти покажа, че не си открил топлата вода с твоя поуст.
Не ми се търсят спекулативни новини да ти покажа, че не си открил топлата вода с твоя поуст.
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Кировец написа:В общи линии се изяснява защо не търсим усилено нападател. Християн Кировски има договор за още 18 месеца с ЦСКА, хвали се пред гръцко радио "Арена", че в ЦСКА взима повече отколкото в Ираклис.
Да,изяснява се защо не търсиме нападател,защото сигурно поне половината от обявените за изгонени ще цъфнат на армията на 4-ти и поне 1-2 седмици ще се разтакават нещата.Най-лошото е,че нищо чуднат да започнат да завеждат и дела и тогава ще си спомните за думите от Август месец по-адрес на Стойчо и лупи.Надявам се да не съм прав и за пръв път от години да започнеме годината НОРМАЛНО,както и да се подготвиме нормално за оставащите мачове.
Успокой се малко.