Бисер Киров: "Русия е царството на православието !"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Чапаев

Re: Бисер Киров: "Русия е царството на православието !"

Мнениеот Чапаев » 31 дек 2013 15:58

Безкомпромисен написа:
КНДР написа:
Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!

Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.

Кой спаси комунистическите престъпници в това число и вас двамата от въжето?
Не бяха ли комунистическите престъпници от С(ДС)?
Готови ли сте да се извините на българския народ и да го помолите за прошка за всички престъпления и убийства които извършихте вие комунягите срещу него? А дали българският народ ще ви прости е съвсем друг въпрос!
Спите ли спокойно? Имате ли съвест? Не комунистическа , а човешка съвест?
Готови ли сте да влезенете в затвора ако дойде една нормална българска власт и ви натика там , където ви е местото - а мястото на такива престъпници и бандити като вас е само едно - в затвора!

Малкото чавдарче да мълчи! На всички ни е ясно, че е с ментални увреждания!
Последна промяна от Чапаев на 31 дек 2013 15:58, променено общо 1 път.
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 дек 2013 15:58

Безкомпромисен написа:
КНДР написа:
Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!

Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.

Готови ли сте да се извините на българския народ и да го помолите за прошка за всички престъпления и убийства които извършихте вие комунягите срещу него? А дали българският народ ще ви прости е съвсем друг въпрос!
Готови ли сте да влезенете в затвора ако дойде една нормална българска власт и ви натика там , където ви е местото - а мястото на такива престъпници и бандити като вас е само едно - в затвора!

Едно знам, че вас социалистите ви спасиха от въжето. Родителите ти бяха достойни социалисти, но явно детето им се прави на антикомунист ха-ха.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 дек 2013 16:00

КНДР написа:
Безкомпромисен написа:
КНДР написа:

Едно знам, че вас социалистите ви спасиха от въжето. Родителите ти бяха достойни социалисти, но явно детето им се прави на антикомунист ха-ха.

Отговорете на въпросите ми неуважаеми комунистически престъпнико!
Виждате ли откъде идват лъжите за моите родители - от комунистическите престъпници , те са поставили задача на комунистически провокатори във форум да говорят лъжи и клевети за мен и моите родители защото се страхуват от нарастващата поопулярност на БАП!Защото ако БАП дойде на власт нито един комунистически престъпник няма да се размине от правосъдието и ще бъде съден и осъден на доживотен затвор или в концлагери да чукат камъни докато издъхнат , за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическите си бацили!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 дек 2013 16:05

Viktor4o_Rs написа:
grasiani написа:
Viktor4o_Rs написа:В Колхоза Бог е навсякъде верно :mrgreen: . Особено на "Лубянка" - там само светии и ангели са се събрали :lol: :lol: :lol: Кого е грижа какво мисли някаква руска подлога, дето никой не може да се сети 1 негова песен 8-)

А модераторите продължават да търпят смешният червен трол Виали, който не спира да спами с русофилистичните си червени идиотщини :evil: :evil: :evil:

Ами с толкова мозък като твоя как да се сетиш за песен.То човек трябва да има музикална култура ,а не да му е пълна главата с бръмбари.

Музикална култура, за да слушам тоя кон с каубойска шапка ? :lol: Предполагам твоята се изчерпва с него, Алла Пугачова и Йосиф Кобзон :lol:

Да бе ,иска ти се ,човека си има предпочитания ,това не значи че не е добър певец и няма песни,в Русия го харесват, намерил си е призванието и признанието там ,много ясно, че ще има симпатии към руснаците ,той е работил и в Германия и много други места по света ,но явно Русия му е в кръвната група ,да го обесим човека ,че не е с вашия вкус.Харесвам да, руски песни и певци и Висоцки и Окуджава и Боярский ,Сергей Маховиков ,но чак да премирам като ги чуя,по скоро симпатиите ми са в друга насока Елвис,Синатра,Фреди,и великите джаз оркестри и певци,също и рок-групите от 70-те и 80-те .
Последна промяна от grasiani на 31 дек 2013 16:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 дек 2013 16:06

БАП ако дойде на власт, най-много да те гръмнат. БАП никой не я е чувал, няма и да я чуе.
Спя спокойно, защото ние това което построихме за 45 години социализъм, вие псевдодемкратчетата за още 25 години капитализъм не може да го окрадете.
На аватара съм си сложил истинския герб на Народна република България.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 31 дек 2013 16:11

КНДР написа:Едно знам, че вас социалистите ви спасиха от въжето. Родителите ти бяха достойни социалисти, но явно детето им се прави на антикомунист ха-ха.

Ееееех, само като си спомня с каква любов беше отгледано това дете! Ами за първия учебен ден, Анито как го беше пременила! С чисто нова, прилежно изгладена, бяла ризка, синя връзка на вратлето му с перфектен възел и леко накривено калпаче! Малкият Гошко грееше, грееше! Беше лъчезарно дете, пример за останалите чавдарчета! А сега е пръв сред продажниците и родоотстъпниците! Отрече се дори и от родителите си, само срещу няколко сребърника!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 дек 2013 16:12

КНДР написа:БАП ако дойде на власт, най-много да те гръмнат. БАП никой не я е чувал, няма и да я чуе.
Спя спокойно, защото ние това което построихме за 45 години социализъм, вие псевдодемкратчетата за още 25 години капитализъм не може да го окрадете.
На аватара съм си сложил истинския герб на Народна република България.

Това което разрушихте за 45 години комунизъм, го доразрушиха децата на комунистическите престъпници!Ако беше дошла една нормална българска власт отдавна да бяхте по затворите и да пишете показания за престъпленията , които сте извършили! Аз знам , че от БАП ви е страх, защото това е единствената антикомунистическа партия , която без колебание ще извърши радикална и безкомпромисна декомунизация и вие вместо да пишете във форума, ще лежите зад дебели решетки в затвора, защото вие сте антибългари служещи на чужда и вражденбна на България страна - СССР!Това не е народна , а антинародна незаконна република България , окупирана от СССР!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 дек 2013 16:14

grasiani написа:
Siegfried написа:Грасиани, падишахът си го свалихме ние, защото, ако не бяха опълченците, щяхме още да сме си под робство. Ако не беше Априлското въстание, война нямаше да има - учи историята! И пак казвам - руснакът не е дошъл тук да ни освобождава! Винаги, когато е идвал, е носил разрушения и зло със себе си. Не успяха да ни поробят първия път, защото великите Стамболов, княз Батенберг и Захари Стоянов не го допуснаха. За мен тези тримата са по-велики от цялата руска държава, народност и култура ВЪОБЩЕ. Втория път съсипаха една обединена и просперираща държава, но им се върна тъпкано, когато Рейгън им видя сметката и раздроби Се Се СеРе на еди-колко си республики ;)
А Стамболов и АВСТРИЕЦЪТ Фердинанд (много си зле с историята, той е роден във Виена, Австрийската империя през 1861г. Германия се появява на европейската карта през 1871г. след подписването на Версайския договор с Франция, който завършва националното им Обединение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), а цар Борис Трети е роден в София и е възпитан и е израсъл като БЪЛГАРИН са превърнали България в модерна и по-добра държава за живеене в сравнение с Русия :!:
И Батенберг, и Фердинанд са в пъти по-големи българи от теб и от всички нас, смея да твърдя, защото са го доказали с дела :!:

Е, защо този велик българин Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски колко много български имена , бе изгонен и така безславно абдикира ,относно за австрийството съм имал впредвид като казвам германци че всички там са от едно котило немскоговорящи,сега ако ми кажеш че има австрийски език ,и понеже си много отворен австрийската империя се появява на земите на така наречените Хабсбурги -германски аристократичен род ,ясно ли е вече малчо, стига с толкова безплатни уроци по история ,така че нищо не съм сгрешил,само ти се правиш на много компетентен, а всъщност не си чак толкова и, недей да ми поясняваш кое и как достатъчно книги съм прочел, а библиотека ми е толкова голяма колкото и не си и сънувал,дано да си прочел и половината книги които аз съм .

Много си зле, мой человек :DDD Отиди да кажеш сега на един австриец, че е немец, и гледай какво ще те последва, претенциозния :DDD
Следващ гаф - това, че са земи на Хабсбурги автоматично ли ги прави НЕМСКИ земи? Значи по тая логика ПОЛЯЦИТЕ, УНГАРЦИТЕ, СЛОВАЦИТЕ, СЛОВЕНЦИТЕ и т.н. са си ЧИСТИ австрийци, сиреч - немци по твоята логика? А за ИСПАНСКИТЕ Хабсбурги да си чувал нещо? И те ли са станали автоматично австрийци-немци, след като Карл V. получава в наследство и тези земи????? А испанските колонии и негрите от Централна и Южна Америка също ли са станали автоматично австро-немци ?????
МЪКА, МЪКААААА, МЪКА XDDD
ЗА да те закова, ще завърша с това, че т.нар. Австрия се появява за пръв път като маркграфство (погранично владение) още от времето на ФРАНКСАТА държава. Следващ момент - поне три четвърти от територията на това наследствено Хабсбургско владение НЕ Е влизало в територииите на Свещената Римска империя. И за финал - първият император на Австрийската империя, Франц Първи, произлиза от рода ХАБСБУРГ-ЛОТАРИНГИЯ, сиреч - не е чист Хабсбург.

Човек, определящ Стамболов като мошеник, не заслужава и грам внимание по принцип !

[offtopic]А когато Наполеон прави брат си, Жозеф, крал на Испания, предполагам и че испанците автоматично са си сменили имената с френски такива, променили са си обичаите по френски образец, обявили са френския език за национален etc. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Siegfried на 31 дек 2013 16:26, променено общо 5 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 31 дек 2013 16:18

Защо не коментирате текста който е в темата,а коментирате история, която въобще не е свързана с текста?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 31 дек 2013 16:27

Ако това тук е представителна извадка на българския народ, то вече убедено мога да твърдя, че с нас българите е свършено !
Толкова много промити мозъци и прости хора не бях виждал събрани на едно място. Млади хора, които не тотално, а БРУТАЛНО не познават българската история. Уж българи, а черпят информация от платени "историци" или чужди източници за Русия и българската история свързана с отношенията ни с руснаците.
Тук прочетох невероятни неистини и глупости ! Руснаците били искали да унищожат България ... :shock:
Пълна идиотщина ! Вижте кой създаде мюсюлманската държава Косово в сърцето на Европа ! КОЙ ? Руснаците ли ? Не ! Създадоха я ционистите, американците и техните съюзници от Брюксел.
Защо им е на руснаците да затриват един православен народ като българския ? Няма истина, няма и логика в това !
Напротив. Логиката сочи, че само руснаците имат полза православна България да просъществува.
Тук говорим вече не за комунизъм и антикомунизъм. Говорим за историческата истина ! Не може така грубо и безпардонно да се лъже и манипулира. Не може историята да бъде подменяна по такъв циничен начин.
Да изкарваш един братски, славянски и православен народ като руския за враг, а да се радваш на истинските исторически врагове на България като САЩ, Англия и Франция !
Не може въпреки изнесените от СТАНКО исторически истини за вината на еврейските банкери и богаташи за етническото прочистване на българите по време на турското робство, днес да смятаме Израел за наш приятел, а Русия за наш враг. Безумно е ! Идиотско е просто ! Умът ми не го побира.
Четох само клевети по адрес на Русия представени като исторически събития и факти. Четох силно преувеличени събития от историята представяни като доказателства за някаква несъществуваща вина на руския народ към българския ...
Гледам и не вярвам на очите си !
За 25 години псевдодемокрация Световните господари направиха с народа ни това, което византийци, турци и "лошите" комунисти не успяха за векове да направят !
Тъжен факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”