Бисер Киров: "Русия е царството на православието !"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rockman
Контакти:

Re: Бисер Киров: "Русия е царството на православието !"

Мнениеот rockman » 31 дек 2013 15:24

[quote="viali69"][center]В Русия Бог е навсякъде.
Путин ще се справи с атентатите.
[/center]
Откога е "царство на православието" преди или след 91 ва година? :arrow: :idea:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 дек 2013 15:32

Siegfried написа:Грасиани, падишахът си го свалихме ние, защото, ако не бяха опълченците, щяхме още да сме си под робство. Ако не беше Априлското въстание, война нямаше да има - учи историята! И пак казвам - руснакът не е дошъл тук да ни освобождава! Винаги, когато е идвал, е носил разрушения и зло със себе си. Не успяха да ни поробят първия път, защото великите Стамболов, княз Батенберг и Захари Стоянов не го допуснаха. За мен тези тримата са по-велики от цялата руска държава, народност и култура ВЪОБЩЕ. Втория път съсипаха една обединена и просперираща държава, но им се върна тъпкано, когато Рейгън им видя сметката и раздроби Се Се СеРе на еди-колко си республики ;)
А Стамболов и АВСТРИЕЦЪТ Фердинанд (много си зле с историята, той е роден във Виена, Австрийската империя през 1861г. Германия се появява на европейската карта през 1871г. след подписването на Версайския договор с Франция, който завършва националното им Обединение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), а цар Борис Трети е роден в София и е възпитан и е израсъл като БЪЛГАРИН са превърнали България в модерна и по-добра държава за живеене в сравнение с Русия :!:
И Батенберг, и Фердинанд са в пъти по-големи българи от теб и от всички нас, смея да твърдя, защото са го доказали с дела :!:

Е, защо този велик българин Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски колко много български имена , бе изгонен и така безславно абдикира ,относно за австрийството съм имал впредвид като казвам германци че всички там са от едно котило немскоговорящи,сега ако ми кажеш че има австрийски език ,и понеже си много отворен австрийската империя се появява на земите на така наречените Хабсбурги -германски аристократичен род ,ясно ли е вече малчо, стига с толкова безплатни уроци по история ,така че нищо не съм сгрешил,само ти се правиш на много компетентен, а всъщност не си чак толкова и, недей да ми поясняваш кое и как достатъчно книги съм прочел, а библиотека ми е толкова голяма колкото и не си и сънувал,дано да си прочел и половината книги които аз съм .

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 31 дек 2013 15:34

Австрийците са немските помаци!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 31 дек 2013 15:43

Чапаев, ти като си комунист какво те вълнува Бог и православието?

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 31 дек 2013 15:46

Обаче и всяко инфо за недостатъците на запада се приема от русофобите като признак на русофилство и комунизъм, така че са квит.

Искам дуел: Виали - Жеков !! Аз ще продавам билети...

Аз залагам на Жеката все пак-(като го почне с неговите концлагери,комунистически престъпниции т.н.,глей кво стаа).

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 31 дек 2013 15:50

Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 дек 2013 15:50

Само Русия може да ни избави от мизерията в която ни вкараха капиталистическите подлоги на еврейския съюз и САЩ. Както е казала баба Ванга: Русия пак ке ни спаси!
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 31 дек 2013 15:51

Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!

Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 дек 2013 15:55

КНДР написа:
Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!

Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.

Кой спаси комунистическите престъпници в това число и вас двамата от въжето?
Не бяха ли комунистическите престъпници от С(ДС)?
Готови ли сте да се извините на българския народ и да го помолите за прошка за всички престъпления и убийства които извършихте вие комунягите срещу него? А дали българският народ ще ви прости е съвсем друг въпрос!
Спите ли спокойно? Имате ли съвест? Не комунистическа , а човешка съвест?
Готови ли сте да влезенете в затвора ако дойде една нормална българска власт и ви натика там , където ви е местото - а мястото на такива престъпници и бандити като вас е само едно - в затвора!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 31 дек 2013 15:56

КНДР написа:

Айде още един се пръкна.....

Върни се в “Свободна зона”