Путин ще се справи с атентатите.[/center]
Откога е "царство на православието" преди или след 91 ва година?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Siegfried написа:Грасиани, падишахът си го свалихме ние, защото, ако не бяха опълченците, щяхме още да сме си под робство. Ако не беше Априлското въстание, война нямаше да има - учи историята! И пак казвам - руснакът не е дошъл тук да ни освобождава! Винаги, когато е идвал, е носил разрушения и зло със себе си. Не успяха да ни поробят първия път, защото великите Стамболов, княз Батенберг и Захари Стоянов не го допуснаха. За мен тези тримата са по-велики от цялата руска държава, народност и култура ВЪОБЩЕ. Втория път съсипаха една обединена и просперираща държава, но им се върна тъпкано, когато Рейгън им видя сметката и раздроби Се Се СеРе на еди-колко си республики
А Стамболов и АВСТРИЕЦЪТ Фердинанд (много си зле с историята, той е роден във Виена, Австрийската империя през 1861г. Германия се появява на европейската карта през 1871г. след подписването на Версайския договор с Франция, който завършва националното им Обединение![]()
![]()
), а цар Борис Трети е роден в София и е възпитан и е израсъл като БЪЛГАРИН са превърнали България в модерна и по-добра държава за живеене в сравнение с Русия
И Батенберг, и Фердинанд са в пъти по-големи българи от теб и от всички нас, смея да твърдя, защото са го доказали с дела
Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!
КНДР написа:Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!
Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.
КНДР написа:Чапаев написа:Интересува ме само и единствено ИСТИНАТА! А тук наблюдавам някакви измислени псевдодемократи с промити мозъци, чели, недочели, които ако не си на тяхното мнение, веднага те заклеймяват! И то без да представят никакви опровергаващи аргументи! Само обиди и квалификации!
Другарю, демократи няма! Има само нереализирали се комсомолци и отритнати от партията поради некадърност.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта