Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Мнениеот zaleza1 » 03 ное 2009 16:19

Rivaldo10 написа:Не! Боли ме много за всяка загуба , но точно това вие никога няма да го разберете защото никога не сте били , няма и да бъдете предана публика!!! Ние сме зад отбора през всичките 90 минути каквото и да става!

Сички сме зад отбора си,но никога няма да подкрепа група мухлювци които не им пука за отбора.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2009 16:19

А кое е отбора? Не са играчите, не е и треньора, щото бихте и треньор преди години. Не е и ръководството, щотои ръководство бихте, кое е отбора?

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 ное 2009 16:19

tprodanov написа:
tprodanov написа:Аз тогава моля да ми разясни някой - винаги верни - към какво и кого е насочено.

:?:

Към играчите който играят със сърце и на 100% 90мин във всеки мач.А на Наско задните части към кого бяха насочени?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 ное 2009 16:21

Това мнение е публикувано от tprodanov които е във списъка с врагове. Покажи мнението.

[offtopic]Какво каза баби! :)[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 16:21

eMs1 написа:Ти като почнеш да четеш от сайт на сайт.....в дб сигурно пише, че са били размазани до неузнаваемост, в спортал, че изяли по някой шамар, в гонг че ги наплашили....утре в тема спорт например ще пише, че са се напили заедно...абе то нашта "спортна журналистика"....мани, мани

Еми тоо и да се чуди човек какво е вярно и какво не!Като знам на прескоференциите журналистите кви мегатъпи въпроси задават ми става ясно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 ное 2009 16:21

Old_death написа:
eMs1 на 03 Ное 2009 17:09

Old_death написа:
Защо се занимавате с глупости?Новината е тиражирана за пръв път в един сайт известен с клубните си пристрастия и невярността на новините си!Даже и да е вярна новината е по добре тия малоумници да ядат бой докато е време,а не да убиват пияни хора по улиците,да ги съдят и с валидна присъда да ходят на медицински прегледи в Москва!

Не, не, не си прав....тиражираният сайт е цесекарски - питай проданов

[offtopic]Защо се вкарваш в приключение,четейки постовете на тоя индивид!Аз постъпих мъдро,вкарвайки го в списъка на враговете.Сега не ми се показват глупостите му и не си хабя нервите ;)[/offtopic]

[offtopic]Хич не се нервирам, даже ми е интересно ;)[/offtopic]

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 03 ное 2009 16:23

tprodanov написа:А кое е отбора? Не са играчите, не е и треньора, щото бихте и треньор преди години. Не е и ръководството, щотои ръководство бихте, кое е отбора?

Футболисти и ръководство са само част от отбора една брънка в цялата верига.Преди тях е имало ЦСКА и след тях ще го има.Когато имаш слабо място във веригата го отстраняваш и точка.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 ное 2009 16:24

Хайде сега ми кажи 5 имена от отборчето ви , който играят със сърца?!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2009 16:24

Добре, видях кое е брънката, ти сега ми кажи кое е същността на веригата, кое е това, зад което заставате всички? Щото както и да го гледам няма такова.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 ное 2009 16:24

delqnski47 написа:
eMs1 написа:Ти като почнеш да четеш от сайт на сайт.....в дб сигурно пише, че са били размазани до неузнаваемост, в спортал, че изяли по някой шамар, в гонг че ги наплашили....утре в тема спорт например ще пише, че са се напили заедно...абе то нашта "спортна журналистика"....мани, мани

Еми тоо и да се чуди човек какво е вярно и какво не!Като знам на прескоференциите журналистите кви мегатъпи въпроси задават ми става ясно!

Любимият им въпрос е защо, колкото и саморазбиращо да е изречението, което казва интервюираният... :) Най-вероятно е както написаха Гонг. Няколко шамара и до там...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”