Ливърпул - Хъл Сити 01.01.2014 | 17:00 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Хъл Сити 01.01.2014 | 17:00

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 13:52

iliyan написа:В кофти мач го пусна , но нека не бързаме с оценки за този младеж ! След време ще разберем дали наистина си заслужава ;)

Аз го наблюдавам отдавна. В началото при 18 годишните беше много колеблив. Правеше много елементарни грешки в защита.
Но сега при резервите показа добри игри . Много деен по целия фланг. Много бърз ,но му трябва психика.Повече минутки и най вече победите ще му помогнат. Но с това пускане ,да ми обръща мача срещу Челси като гости ,Роджърс му еба майката.
Сега очаквам да го пусне титуляр срещу Хъл ,като ляв бек ,но и тоя мач нещо ми мирише .Ако и там паднем ,ще му се отрази много зле на психиката.
Най подходящия момент за него беше ,да играе срещу Олдъм на 5 януари. Но Роджърс мрази Сисоко и видяхме кво стана.
Много е лошо ,когато един треньор ,сложи личните си емоции ,пред клубния успех. В повечето случаи ,това му носи черни точки .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 13:57

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:
LIMASSOL написа:Ако и утре Луис Алберто не играе, значи наистина има нещо. Или БР не го е искал, или има конфликт м/у двамата.
Все пак смятам че ще играе, хубаво е Щъркела и Глен да починат малко, Стиви ако е 100% фит нека играе, иначе на пейката.
Миньоле - Кели(ако е здрав, ако не Джонсън), Агер, Коло, Сисоко - Хендо, Лукас, Луис Алберто, Моузес( Коу малко да почине), Рахийм, Суарес
При добър резултат, Аспас да влезе за 30-тина митутки.

Не не .Айре абсурд да му прави селекцията .Той си няма хал хабер от футбол . Другаде е проблема. Нещо ,което се случва зад кулисите . Аз мога да ти кажа сумати предположения .Всеки ,който е играл футбол ,знае за какво става въпрос .Говоря за отношения, треньор-играч.

Искаш дебелия и щъркела да починат ,защо ? Нека чуя аргументите ти ,ако може.

За щъркела ми е все тая, но съм фен на Глен, но този Глен който е във форма. Вижда се че го няма никакъв напоследък. Пък и 3 мача за 6 дни идват множко. Една почивка ще му се отрази добре, знаем ти мнението за него, то е футболист с качества.

Е как може да ти е все тая ? Не те ебе ,че прави грешки всеки мач и губим ли ? Браво.
Дебелия имаше известни проблясъци през годините ,но няма манталитет .И той и Агер и щъркела .Това са защитници без манталитет. Съдя по изявите им на терена и по медиите.
Искам да оставиш качествата на страна и да помислиш просто статистически .Защо не си зададеш ,така въпроса ...какво сме постигнали с тия играчи ,от както са в клуба вече 6та година ??? И дали изобщо ще постигнем нещо с тях ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Botev1912Forever
Контакти:

Мнениеот Botev1912Forever » 31 дек 2013 14:00

LIMASSOL написа:
Botev1912Forever написа:Хъл вкараха 6 на мега-гига-супер-ултра-мулти гранда Фулъм,ама те бяха без Бербатката така че няма страшно ;) - 4:0.
Онзи младеж дето влезе срещу Челси,Брандън Смит или както там се казва,от къде го домъкнаха-наше производство ли е?

Наше момче е, австралиец, от 14 годишен е в академията. Беше контузен 10 месеца и октомври се завърна. Не е лош, но лош момент за дебют, гипса го беше хванал яко.

Не казвам че е лош,нищо против момчето.Като е бил контузен сто години не е справедливо да го плюя,предвид че има спадове във формата на който и да е играч след дълга контузия/отсъствие.Може би единствено Суарес е някакво изключение-не беше играл официален мач от май месец,а къса мрежи наред.Дано Брад(не Брандън :) )Смит влезе в добра форма и да гледаме много шампионски сезони с него.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 31 дек 2013 14:09

Каква алтернатива предлагаш, не сме клуб който може да извади 30 млн и да купи десен бек. 30 млн ни е целия бюджет за селекция. Бековете не са ни основния проблем, един разиграващ халф е къде къде по-належащ. Това е положението, и аз искам да гледам Дани Алвеш и Лам по крилата, ама не става. Флано почна да израства, сега ще се смееш ама защо не пробваме догодина Робинсън от ляво. Ако дойде някой арабин с торбата с пари добре, но дереджето ни е такова че не може да купуваме супер класни играчи. Луис подписа, но ако не влезем в топ 4 лятото пак ще има драми. Не само ти береш срамотии толкова години. От нас какво зависи, нищо, чешим си езиците и това. Поне не сме като Нотингам да скитаме по селата. Голям отбор се прави с много пари, това е реалноста. Не искам всяка година да сме първи, ама ей така на 3-4 год и ние да се записваме. Това е какво да ти кажа, ако не са Агер и Щъркела, ще е някой друг докато някой наистина запален по футбола милиардер не ни вземе.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 31 дек 2013 14:25

То това е големият въпрос - като имаме 30 милиона защо ги даваме за Алберто, Аспас и Илори, на които треньора очевидно не иска да разчита а предпочита да налага юношки, контузени до преди няколко седмици. Ако собственик ни е някой арабски шейх нека купуваме играчи за бъдещето, струващи 7 милиона паунда, но с толкова много пробойни в състава?! Това наистина не мога да го разбера колкото и да разсъждавам.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2013 15:55

LIMASSOL написа:Каква алтернатива предлагаш, не сме клуб който може да извади 30 млн и да купи десен бек. 30 млн ни е целия бюджет за селекция. Бековете не са ни основния проблем, един разиграващ халф е къде къде по-належащ. Това е положението, и аз искам да гледам Дани Алвеш и Лам по крилата, ама не става. Флано почна да израства, сега ще се смееш ама защо не пробваме догодина Робинсън от ляво. Ако дойде някой арабин с торбата с пари добре, но дереджето ни е такова че не може да купуваме супер класни играчи. Луис подписа, но ако не влезем в топ 4 лятото пак ще има драми. Не само ти береш срамотии толкова години. От нас какво зависи, нищо, чешим си езиците и това. Поне не сме като Нотингам да скитаме по селата. Голям отбор се прави с много пари, това е реалноста. Не искам всяка година да сме първи, ама ей така на 3-4 год и ние да се записваме. Това е какво да ти кажа, ако не са Агер и Щъркела, ще е някой друг докато някой наистина запален по футбола милиардер не ни вземе.

Е има много по евтини бекове от 30 млн ,с по добри качества от нашите. За мен бековете ни са проблем .Робинсън не искам и на снимка да го вида.
Разиграващи халфове нали имаме според теб -Хендерсън и Джерард.Защо искаш още ?
Имаме и Алън и Коутиньо ,който обаче е забит на крилото . И като добавим Алберто ,това са цели 5 халфа .Гледам го поглежда и към Розитър от школата ,който аз много харесвам ,но той е прекалено малак.Може и Бранаган да пробва. Незнам дали ще купи още халфове . Според мен най много да купи Хюз ,който също харесвам ,но също е сравнително малък и може би от лятото ще се включи в отбора .
И ако не купи халфове ,ще е ,заради Джерард и Хендерсън ,защото им има прекалено голямо доверие а те с нищо не го оправдават.Съдя по важните мачове ,като изключвам проблясъците на Хендерсън срещу Тотнъм.
И без араби ще стане ,той беше тръгнал в правилната посока ,но нещо му стана. И пак казвам,нещата ми намирисват на лоши съвети от легендарния ..

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 31 дек 2013 16:55

Аз мисля, че Джонсън е добър футболост и това, което му липсва е един качествен десен халф пред него. Ние очакваме от него и да е перфектен в защита и да прави постоянно пробиви и центрирания. Не става така, или ще стане с някой пред него на когото ИМА ДОВЕРИЕ. Стърлинг има още много да учи за играта в защита, за диагонален запас, позициониране, задържане на топката и т.н. Досега от него виждаме само очакване да му се пусне в коридор зад защитата на противника и той да се надбягва. Това стана да, даже няколко пъти в последните мачове, които загубихме, но той не успя да се възползва. Просто е още много малък и трябва да натрупа опит. Аз на това отдавам тези технически грешки на Джонсън, просто няма доверие на човека пред него в разиграването и мисли как да отиграе ситуациите без да го включва и прави глупости. За мен проблемът е, че нямаме качествени крила и то не от сега, а от години наред.
Hala Madrid

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 31 дек 2013 17:06

gogovcite написа:Аз мисля, че Джонсън е добър футболост и това, което му липсва е един качествен десен халф пред него. Ние очакваме от него и да е перфектен в защита и да прави постоянно пробиви и центрирания. Не става така, или ще стане с някой пред него на когото ИМА ДОВЕРИЕ. Стърлинг има още много да учи за играта в защита, за диагонален запас, позициониране, задържане на топката и т.н. Досега от него виждаме само очакване да му се пусне в коридор зад защитата на противника и той да се надбягва. Това стана да, даже няколко пъти в последните мачове, които загубихме, но той не успя да се възползва. Просто е още много малък и трябва да натрупа опит. Аз на това отдавам тези технически грешки на Джонсън, просто няма доверие на човека пред него в разиграването и мисли как да отиграе ситуациите без да го включва и прави глупости. За мен проблемът е, че нямаме качествени крила и то не от сега, а от години наред.

Джонсън, като го видях 1 на 1 срещу Азар, даже не се ядосах, а ми стана тъжно. Нашия докато усети какво става, оня вече го е задминал.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 дек 2013 18:53

superspiro написа:
gogovcite написа:Аз мисля, че Джонсън е добър футболост и това, което му липсва е един качествен десен халф пред него. Ние очакваме от него и да е перфектен в защита и да прави постоянно пробиви и центрирания. Не става така, или ще стане с някой пред него на когото ИМА ДОВЕРИЕ. Стърлинг има още много да учи за играта в защита, за диагонален запас, позициониране, задържане на топката и т.н. Досега от него виждаме само очакване да му се пусне в коридор зад защитата на противника и той да се надбягва. Това стана да, даже няколко пъти в последните мачове, които загубихме, но той не успя да се възползва. Просто е още много малък и трябва да натрупа опит. Аз на това отдавам тези технически грешки на Джонсън, просто няма доверие на човека пред него в разиграването и мисли как да отиграе ситуациите без да го включва и прави глупости. За мен проблемът е, че нямаме качествени крила и то не от сега, а от години наред.

Джонсън, като го видях 1 на 1 срещу Азар, даже не се ядосах, а ми стана тъжно. Нашия докато усети какво става, оня вече го е задминал.

А видяли накрая на мача,Азар с/у Туре,как на Азар му стана тъжно...Хората са го казали,няма млади и стари-има можещи и неможещи.Джонсън винаги си е бил и по-лошото ЩЕ бъде дупка в защита.Той е от ония,където Карата им вика "провалени крила" :lol: Супер зле при центрирания,мнг често си изтърва човека.В нападение му е силата,има супер финт и скорост,не лош удар,но мнг куца в завършващото подаване,а центрирането му обикновено прехвърля целия пеналт...Аз също съм му се нагледал,беше страшен в Портсмут и мнг се кефих,като го взехме ама после...нищо.
Нямам против вече да се пробва някой друг там,щото Глен достатъчно шансове е имал.Чисто и просто един много НЕПОСТОЯНЕН играч,а с такива успехи не можеш да имаш.Отдавна съм писъл,че ако не е Шкъртел,ще е Рейна,ако не е Рейна,ще е Джонсън и така през кръг губим точки.Заради едни и същи герои вече години наред :!:
П.П. Майче янките,ще го разкарат лятото,заради заплатката му,а че не е дебел-не е,обаче виж жена му :shock: си еб@ло фара :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 яну 2014 01:35

LIMASSOL написа:Ако и утре Луис Алберто не играе, значи наистина има нещо. Или БР не го е искал, или има конфликт м/у двамата.
Все пак смятам че ще играе, хубаво е Щъркела и Глен да починат малко, Стиви ако е 100% фит нека играе, иначе на пейката.
Миньоле - Кели(ако е здрав, ако не Джонсън), Агер, Коло, Сисоко - Хендо, Лукас, Луис Алберто, Моузес( Коу малко да почине), Рахийм, Суарес
При добър резултат, Аспас да влезе за 30-тина митутки.

Е ти даде почивка на половината отбор все едно, че играем за купата ;) Точно срещу Хъл никаква почивка, че срещу отборите на дебелия шопар май имаме 1 победа от 13 мача :roll: Задължителна победа трябва в този мач, не я ли постигнем ще сме загубили вече прекалено много точки и най-важното - самочувствие, за да се борим за нещо по-сериозно, било то и топ 4. Представи си как Брус има за пореден път късмет срещу нас и измъкне някакво 0:1, мангалите бият Тотнъм и ни задминат ... тогава вече никой няма да може да ни спаси сезона. Така че победа на живот и смърт, пък за Олдъм вече може и тук от форума да ни съберат да поритаме.

Върни се в “Ливърпул”