LIMASSOL написа:Каква алтернатива предлагаш, не сме клуб който може да извади 30 млн и да купи десен бек. 30 млн ни е целия бюджет за селекция. Бековете не са ни основния проблем, един разиграващ халф е къде къде по-належащ. Това е положението, и аз искам да гледам Дани Алвеш и Лам по крилата, ама не става. Флано почна да израства, сега ще се смееш ама защо не пробваме догодина Робинсън от ляво. Ако дойде някой арабин с торбата с пари добре, но дереджето ни е такова че не може да купуваме супер класни играчи. Луис подписа, но ако не влезем в топ 4 лятото пак ще има драми. Не само ти береш срамотии толкова години. От нас какво зависи, нищо, чешим си езиците и това. Поне не сме като Нотингам да скитаме по селата. Голям отбор се прави с много пари, това е реалноста. Не искам всяка година да сме първи, ама ей така на 3-4 год и ние да се записваме. Това е какво да ти кажа, ако не са Агер и Щъркела, ще е някой друг докато някой наистина запален по футбола милиардер не ни вземе.
Е има много по евтини бекове от 30 млн ,с по добри качества от нашите. За мен бековете ни са проблем .Робинсън не искам и на снимка да го вида.
Разиграващи халфове нали имаме според теб -Хендерсън и Джерард.Защо искаш още ?
Имаме и Алън и Коутиньо ,който обаче е забит на крилото . И като добавим Алберто ,това са цели 5 халфа .Гледам го поглежда и към Розитър от школата ,който аз много харесвам ,но той е прекалено малак.Може и Бранаган да пробва. Незнам дали ще купи още халфове . Според мен най много да купи Хюз ,който също харесвам ,но също е сравнително малък и може би от лятото ще се включи в отбора .
И ако не купи халфове ,ще е ,заради Джерард и Хендерсън ,защото им има прекалено голямо доверие а те с нищо не го оправдават.Съдя по важните мачове ,като изключвам проблясъците на Хендерсън срещу Тотнъм.
И без араби ще стане ,той беше тръгнал в правилната посока ,но нещо му стана. И пак казвам,нещата ми намирисват на лоши съвети от легендарния ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.