bigbonusprize написа:POPCORN написа:еми ето чист факт.ти не си запзнат говориш, както винаги.а това дразни хората.вземи прочети и се върни и коментирай.Собстявеника на *** въобще не е ГА !А ГА е на спорт1!фактите ти ме дразнят , защото не са верни понякога и така направени откъм синята ти идея!еми да това е разликата вие сте свикнали да губите ние не!
ЕТО ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ЦСКАРИ!!! Един пич от Ботев обясняваше за някакви трофейни фенове и аз му се смеех. Ама имало и такива!
Да ,пуканке, това е разликата между нас. Аз ще подкрепя отбора и след 10 загуби. А ти след 2 започваш да ревеш и да псуваш футболистите си... Защото си обичаш отбора само когато биете. Когато падате си готов да го разпнеш! Затова след 2 месеца загуби и при 0:4 на Герена хората пееха САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ! Вие в такива ситуации си тръгвате към 70 минутаили се бъркам?
хах ми да бъркаш се бате!ние ги псуваме защото играт симолативно и не правят нищо по терена и не се раздават!а Левски с тия 8 загуби просто толкова си може.имаха желание футоблистие онбаче нямат възможности!Докато в ЦСКА от 3-4 мача спряха да играят нарочно и то се вижда много ясно.Не може за 90 мин да нямаш една атака, да не мжое си подадеш топката 4 пъти по земя и да биеш топката всеки път по въздух с пасове по 40-50 метра!А до преди 20 дни да мачкаш всички!Това не е спадане на формата!Само тъп човек може си помисли, че има нещо общо с форматА!Заради тия си глупости и не раздаване както публиката на ЦСКА се раздава всеки мач, затова заслужават това!