Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Re: Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи

Мнениеот blue SASHO1977 » 03 ное 2009 15:46

Курвенска е постъпката която се готви в цска!!! Вчера се биеха в гърдите ОТСТРАНИХМЕ ГИ, а днес ПРОСТИХМЕ ИМ! Е тва ако не е чорбарска работа, здраве му кажи!!!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 03 ное 2009 15:46

Какво му обръщате внимание на тоя див селяк Делянски? Нормално, нервно е пуберчето... По темата: Цска всяка година ни предлага театри достойни за оскари! :lol: :lol: :lol:
П.С. Абе, вярната публика, паднахте от Миньор и навсякъде почнахте да говорите какви ***** бил Любо Пенев, играчите и ръководството :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Sofiaatowern на 03 ное 2009 15:47, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 ное 2009 15:47

:mrgreen: :mrgreen:

Пуканке
1 Няма какво да си проверявам инфото - *** е на ГА, нямам никакви съмнения в това. Кой му се води за управител ми е все тая.
2. Кво съм виновен, че те дразнят факти? Да, дразня. Обикновенно го правя с конкретни случки, снимки, линкове и факти, не с псувни.
3. Не съм виждал случай да ви ревем на вас, че някой ни е бил. Разликата да можеш да губиш и да не можеш е няколко еволюционни стъпала.

Масонче, ае да не ми говориш за битки между фенове, че на мача с Литекс бяхте 300 човека, ма се изпобихте.

Делянски, само да ти отбележа, че вие сте виновни да са такива футболистчетата ви. АЗ ли ги превърнах в звезди? Аз ли след един мач с два умрели отбора - Динамо и ние реших, че сме хванали Моисейза онова там?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 15:47

koi4i написа:
delqnski47 написа:
koi4i написа:Хахахаха.След отрязаните греди,курви сте и още тем подобни изцепки на "най-вярната публика" :lol: :lol: в списъка вече може да се добави и бой над играчи на собствения отбор.Големи сте :lol: :lol: :lol:

Кои са к*рви бе златен? Ние,за разлика от вас,не търпиме к*рви в отбора за това ги биеме!Вие щот сте много ''големи'' и не ги биете,а ги е*ете(или те вас)!

Що го редактира бе хубавец?Само тва с е*ането ли можа да измислиш?Като неможеш да кажеш нещо,по-добре си трай ... Работата на публиката е да подкрепя отбора си докрай и в загуби и в победи.А не да бие играчите си,да реже гредите на стадиона си и още доста други ... Пуканке да ръкопляскахме на играчите след Тампере.Не ме е срам от това.Ако един ден можеше да изживееш това,което и ние и ти би ръкопляскал на отбора си дори след загуба.И не ми излизайте с теорията,че вие сте свикнали само да побеждавате и затова не търпите да губите ... Смешно е.

Ние подкрепяме и сме зад ЕМБЛЕМАТА И ИМЕТО,а не срещу тия които разнасят ЕМБЛЕМАТА на фланелката и след това свършват в кръчмите!Чаткаш ли???И много неща мога да измисля,но не заслужаваш дори една хубава тлъста псувня!Чисто и просто педерасите сред вас не са 90%,а в много малко като количество!Те са навсякъде за съжаление не само при вас!Малко се издразних след поредното ти глупаво мнение и сгреших това е!
Последна промяна от delqnski47 на 03 ное 2009 15:51, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 15:47

Rivaldo10 написа:Eй опукан те Миньор са световна класа , эа това е оправдано това 0:3. А и не им пляскахте на тях :!:

бате след тия 8 мача 7 загуби 1 равен нямате право да говорите, кой кого бил и така нататака.ти ка то си голям бияч ходи се бии и не влизай по форумите по твоята логика
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Мнениеот Korsata » 03 ное 2009 15:48

Разликата е, че ние можем да носим загуби, вие не. Ти си отговори сам на въпроса защо. И защо все на вас ще ви се случва...

БАТЕ, не става въпрос за това как се приемат загубите. Въпроса е принципен, и се свежда до уважение! Няма проблеми че сме загубили, става въпрос за подигравка с труда на спортното ръководство и техните колеги, собствениците на клуба, всички феновете на ЦСКА, подигравка с името и харизмата на ЦСКА градена години на ред. Предават отбора точно в най-важния момент! Ще се оправят само с БОИ И СРЪБСКА МУЗИКА!

ЦСКА над всички!
ЦСКА Завинаги!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 03 ное 2009 15:49

POPCORN написа:
Rivaldo10 написа:Eй опукан те Миньор са световна класа , эа това е оправдано това 0:3. А и не им пляскахте на тях :!:

бате след тия 8 мача 7 загуби 1 равен нямате право да говорите, кой кого бил и така нататака.ти ка то си голям бияч ходи се бии и не влизай по форумите по твоята логика

Вие имате 4-5 (Вече не ги броя), скоро ще подобрите рекорда не се безпокой, вярната публика :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 15:49

tprodanov написа::mrgreen: :mrgreen:

Пуканке
1 Няма какво да си проверявам инфото - *** е на ГА, нямам никакви съмнения в това. Кой му се води за управител ми е все тая.
2. Кво съм виновен, че те дразнят факти? Да, дразня. Обикновенно го правя с конкретни случки, снимки, линкове и факти, не с псувни.
3. Не съм виждал случай да ви ревем на вас, че някой ни е бил. Разликата да можеш да губиш и да не можеш е няколко еволюционни стъпала.

Масонче, ае да не ми говориш за битки между фенове, че на мача с Литекс бяхте 300 човека, ма се изпобихте.

Делянски, само да ти отбележа, че вие сте виновни да са такива футболистчетата ви. АЗ ли ги превърнах в звезди? Аз ли след един мач с два умрели отбора - Динамо и ние реших, че сме хванали Моисейза онова там?

еми ето чист факт.ти не си запзнат говориш, както винаги.а това дразни хората.вземи прочети и се върни и коментирай.Собстявеника на *** въобще не е ГА !А ГА е на спорт1!фактите ти ме дразнят , защото не са верни понякога и така направени откъм синята ти идея!еми да това е разликата вие сте свикнали да губите ние не!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2009 15:50

tprodanov написа::mrgreen: :mrgreen:

Пуканке

Мене това ме притесни!Че някои много мъдри фенове на ЦСКА,ей сега ще се съберат пред летището след мача с Динамо,ще ги изпопрегръщат все едно са направили нещо велико,ония нехрани майковци ще се помислят за мноооого велики и не следващия ден ще си правят каквото си искат!Еми не става така!
И така е!Ние сме виновни в този случай!Ние ги пратихме в небето,но сега ги върнахме много бързо на Земята!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 ное 2009 15:50

Sofiaatowern написа:
POPCORN написа:

Вие имате 4-5 (Вече не ги броя), скоро ще подобрите рекорда не се безпокой, вярната публика :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4-5 имаме когато февуари има 30 дни!имаме 3 загубуи професоре!и ние не сме Левски да чупиме антирекорди!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”