И тоя се помисли за Серхио Рамос.Колко време ще изкара в Ботев?Ако дойде при нас колко ще изкара?Караш кажи-речи втора футболна младост,върха на кариерата ти е Ботев и си с претенции.Странни хора.Да си седи там на кой му е притрябвал вехт нереализиран македонски защитник.
П.П.Привличането на "старци" е по-скоро кърпене на положението.Трябва да се залага на млади хора и да се мисли тенденциозно.Ама тия да ги разправям на жената нали?:)Боли го Бащицата за дългосрочни планове.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Така е колега напълно си прав да не е марадона за 15 хилки има 3 класи над него играчи и е на години и не кои знаи колко добър.Може да се намери някои по млад и без пари да излезне 
- blue avalanche
- Контакти:
Предлагам да си върнем Матераци!Ми така,де...Момчето до Испанията ходи...Свят видя!
Иначе,чувам,че В.Генев е свободен агент.
Ама едно веселяшко настроение ме е обхванало.а???
- Stahlgewitter
- Контакти:
Веселяшко си е при нас винаги.Бащицата няма да ни остави никога да няма на какво да се смеем.

blue avalanche написа:Предлагам да си върнем Матераци!Ми така,де...Момчето до Испанията ходи...Свят видя!
В. Генев е много стабилен защитник . Дано нашите се усетят .
Росен колев кавдански са свободни
ето ни играчи
без пари без нищо с малка заплата
ЕМИЛ написа:blue avalanche написа:Предлагам да си върнем Матераци!Ми така,де...Момчето до Испанията ходи...Свят видя!
В. Генев е много стабилен защитник . Дано нашите се усетят .
стабилен отзад напред
- santiliana
всички имена дето се въртят по сайтове и вестници са чисти кьорфишеци...И ние като едни лапнишаранковци веднага развиваме темите...А в последствие се оказва, че с въпросните играчи дори не сме и преговаряли с тях... Но лаф да става
В тоя ред на мисли, да изкажа и своето предположение- на мястото на Генков ще правим всичко възможно да си приберем Наско Курдов, който е в пъти по-добър от Цецо и Димитър Макриев... Много по-повратлив и "жилав"...Тези двамата като ги гледах цяла есен, все едно гледам на забавен кадър...Няма такива флегми, братя... А иначе природата ги е надарила с физика, но явно това не е достатъчно...Предполагам Везала ще е част от сделката за Наско, като нищо чудно и Деко или Мишо Иванов да бъдат включени в "пакета"... За защитата почти сигурно ще довлечат поредния иностранец от "пута мадре си", който да ни къса нервите напролет... Ще гледаме какви поредни "мега-хипер-звезди" ще ни докарат Дончо, Кирчо, Николайчо и Петьо...
Нито един измежду Генев, Р. Колев и Кавдански не е с нещо повече от Д. Димов, Перес и Пелето. Ако
ще запълва мястото на Везалов, това е друг въпрос.
ще запълва мястото на Везалов, това е друг въпрос.
blue atak написа:ЩЕ има вече като се продаде генковкасата ще се напълни
Толкова ли е малко прасенцето? Имам предвид касичката.