Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
viali69 написа:А, случайно да си спомняте колко пъти руснаците ни легнаха на волейбол, за да се класираме за следваща фаза на Световна лига или Световно/Европейско първенство ?
Какво показвате и какво доказвате с този мач ?![]()
Бихме руснаците с един гол разлика, на собствен терен и то с гол на Трифон Иванов. Измъчена работа, при положение, че очаквахме убедителна победа. Тогава те нямаха силен национален отбор, а нашите бяха в най-добрите си години ....
И съдията наистина подмина две дузпи в нашето наказателно поле ...
Безкомпромисен написа:България от Русия и СССР не е видяла нищо добро!Само разруха , кръв , убийства , концлагери и още много други ужасяващи неща сме видяли от белокамена и червенотухлена Москва!
Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:България от Русия и СССР не е видяла нищо добро!Само разруха , кръв , убийства , концлагери и още много други ужасяващи неща сме видяли от белокамена и червенотухлена Москва!
Другарю, отидете да се накъркате някъде. Ако имаме късмет ще злоупотребите фатално с алкохола и цяла България ще се изсипе на погребението ви (в някоя канавка) за да се увери, че сте ни отървали от себе си.
Betchualeng Arnaikem написа:viali69 написа:А, случайно да си спомняте колко пъти руснаците ни легнаха на волейбол, за да се класираме за следваща фаза на Световна лига или Световно/Европейско първенство ?
Бихме руснаците с един гол разлика, на собствен терен и то с гол на Трифон Иванов. Измъчена работа, при положение, че очаквахме убедителна победа. Тогава те нямаха силен национален отбор, а нашите бяха в най-добрите си години ....
Ти освен да възхваляваш всичко руско друго можеш ли да правиш? И аз лично не мисля, че този мач доказва нещо, освен ако не броим факта, че глупака, за който се сетих беше същия като теб: руско ли е, ако ще ла*но да е ще го изяде и ще вика: вкусно вкусно.
И въобще участието ти в темата е смехотворно, защото стане ли дума за Русия ти можеш да минеш за обективен дори на тъмно.
Alexx написа:Betchualeng Arnaikem написа:viali69 написа:А, случайно да си спомняте колко пъти руснаците ни легнаха на волейбол, за да се класираме за следваща фаза на Световна лига или Световно/Европейско първенство ?
Ти освен да възхваляваш всичко руско друго можеш ли да правиш? И аз лично не мисля, че този мач доказва нещо, освен ако не броим факта, че глупака, за който се сетих беше същия като теб: руско ли е, ако ще ла*но да е ще го изяде и ще вика: вкусно вкусно.
И въобще участието ти в темата е смехотворно, защото стане ли дума за Русия ти можеш да минеш за обективен дори на тъмно.
Та пак питам какво харесва на Русия?
DANS написа:Русия е последната колниална империя в света!
grasiani написа:Aко,слушате тъпанара Игра ли е THE GAME ли е ,трябва да се обесите на първото дърво,човека е толкова спрял и със сбъркана мисловна дейност, че чак не ми се коментира напъните му да да се прави на анализатор на различни теми ,както и при тази не вижда повече от носа си и никога без капка обективност в мнението си ,затова GAME OVER.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 3 госта