За Русия обективно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: За Русия обективно

Мнениеот sandi74 » 29 дек 2013 17:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2013 20:23

viali69 написа:А, случайно да си спомняте колко пъти руснаците ни легнаха на волейбол, за да се класираме за следваща фаза на Световна лига или Световно/Европейско първенство ?
Какво показвате и какво доказвате с този мач ? :roll:
Бихме руснаците с един гол разлика, на собствен терен и то с гол на Трифон Иванов. Измъчена работа, при положение, че очаквахме убедителна победа. Тогава те нямаха силен национален отбор, а нашите бяха в най-добрите си години ....
И съдията наистина подмина две дузпи в нашето наказателно поле ...

Ти освен да възхваляваш всичко руско друго можеш ли да правиш? И аз лично не мисля, че този мач доказва нещо, освен ако не броим факта, че глупака, за който се сетих беше същия като теб: руско ли е, ако ще ла*но да е ще го изяде и ще вика: вкусно вкусно.

И въобще участието ти в темата е смехотворно, защото стане ли дума за Русия ти можеш да минеш за обективен дори на тъмно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2013 20:27

Безкомпромисен написа:България от Русия и СССР не е видяла нищо добро!Само разруха , кръв , убийства , концлагери и още много други ужасяващи неща сме видяли от белокамена и червенотухлена Москва!

Другарю, отидете да се накъркате някъде. Ако имаме късмет ще злоупотребите фатално с алкохола и цяла България ще се изсипе на погребението ви (в някоя канавка) за да се увери, че сте ни отървали от себе си.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 дек 2013 01:01

Betchualeng Arnaikem написа:
Безкомпромисен написа:България от Русия и СССР не е видяла нищо добро!Само разруха , кръв , убийства , концлагери и още много други ужасяващи неща сме видяли от белокамена и червенотухлена Москва!

Другарю, отидете да се накъркате някъде. Ако имаме късмет ще злоупотребите фатално с алкохола и цяла България ще се изсипе на погребението ви (в някоя канавка) за да се увери, че сте ни отървали от себе си.

Аз за разлика от комунистическите престъпници не употребявам алкохол!А и знам , че вие комунягите си мечтаете да дойде деня , когато почина, защото аз съм единствен , който разкрива кървавите комунистически престъпления на съветско-болшевишката сган!Пожелавате ми постоянно смърт за мен по телефона, а като чуете за БАП се стряскате , защото знаете много добре, че ако БАП дойде на власт нито един комунистически престъпник няма да се измъкне от правосъдието и ще бъде съден за извършени престъпления срещу човечеството!И не съм гругар, а господин!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 дек 2013 01:37

viali69 написа:А, случайно да си спомняте колко пъти руснаците ни легнаха на волейбол, за да се класираме за следваща фаза на Световна лига или Световно/Европейско първенство ?
Бихме руснаците с един гол разлика, на собствен терен и то с гол на Трифон Иванов. Измъчена работа, при положение, че очаквахме убедителна победа. Тогава те нямаха силен национален отбор, а нашите бяха в най-добрите си години ....

Ти освен да възхваляваш всичко руско друго можеш ли да правиш? И аз лично не мисля, че този мач доказва нещо, освен ако не броим факта, че глупака, за който се сетих беше същия като теб: руско ли е, ако ще ла*но да е ще го изяде и ще вика: вкусно вкусно.

И въобще участието ти в темата е смехотворно, защото стане ли дума за Русия ти можеш да минеш за обективен дори на тъмно.

Аз даже него не мога да го разбере! Значи пише се за ляв и за човек който харесвал времената преди 89 година,а сега харесва Русия и се прехласва по всичко руско! Русия днес няма нищо общо с това което е било преди 89 и няма нищо общо с лявото! Путин капиталист! Русия е капиталистическа страна от примитивен вид с много мутри и много голяма разлика между бедни и богати. Тогава за какво харесва Русия? Самата Русия дори въобще не е анти- НСР! Русия е в момента изкупена от западняци които движат така наречения НСР! Дори да са анти-САЩ, тези големи играчи на пазара това боричкане не ги вълнува, защото Русия както и Китай играят с тях и правят бизнес. Те дори от това боричкане печелят дивиденти! Та пак питам какво харесва на Русия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2013 03:47

Alexx написа:

Та пак питам какво харесва на Русия?

Името? Факта, че все пак се водят опозиция на САЩ? Кой знае..

То няма лошо да има симпатии към Русия, всеки с избора си. Но той просто все търси да ни засипе с някакви проруски писаници, а ако му посочиш недостатък на Русия вместо да го признае посочва недостатък на Запада. Как беше.. "Вие що биете негрите?"....

Тука е пълно и с такива на обратния полюс, русофобите повечето не са по-добре от него.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 дек 2013 09:57

Истина за Русия,обективно.В исторически план.Освободила България от османско робство,за да наложи свое.Една от малкото държави която е против Съединението.Съветски съюз освободил ни от царско-фашиският режим,макар в Отечеството никога да не е имало фашизъм,а маловръстният Симеон е пионка в ръцете на регенството.Позволили му да напусне със всичките си скъпоценности България,а някои от комуноидите дори са помагали при товаренето.Твърдо против празнуването на 1300годишнината на Родината.Русия-световна империя с цялата си Менделеева таблица в пределите си.Как ли живеят там татари,украинци,българи и прочие.И не сравнявайте Москва с другите столици,а селата в Кавказ със селата в Алпите.Както каза бившият президент П.Стоянов ,,обичам Русия,но по-вече обичам България''.И престанете със това славянство,ниое сме българи,а слав на латински значи роб.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 дек 2013 10:08

Русия е последната колниална империя в света!

Рано или късно процесите на разпад и деление ще продължат, Путин ще падне от власт и ще бъде съден, като диктатор и кръволок! За съжаление пасивите на тази политика ги понасят обикновенните граждани, вчера имаше атентат, днес също :( явно така ще продължи до игрите в Сочи, много жалко!

За икономиката, тя е предимно ресурсно ориентирана(срамно е, да има милиони бедни в най богатата на природни ресурси страна в света), ако някой смята да ми опонира нека ми изброи 10 руски промишлени продукта, които масово присъстват в нашите магазини, ако десет са много поне един да посочи!

За външната политика, Русия се вживява в ролята на "велика" сила, проблема е, че СССР умря и няма връщане назад. Путин се опитва чрез мръсни номера да притиска васалните на Русия периферни държави, за да създаде вампирясало квазимодо наречено "Евразийски съюз", опитва се да всява раздор и напрежение в Европейския съюз, чрез свои марионетни политици и партии!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ko9k5w8AyIY[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2013 10:23

DANS написа:Русия е последната колниална империя в света!

Глупости. Бившите колониални сили и САЩ също поддържат нещо като неоколониализъм, макар и теоретически държавите, в които го правят да се водят независими и т.н. Където има ресурси там те прокарват каквито са им удобни закони, ако се налага сменят и управлението на страната както с натиск така и с оръжие. Това, че жертвите им имат проформа статут на независими държави не променя реалното положение на нещата.

Пример: Либия беше ЗАВЛАДЯНА, Ирак беше ЗАВЛАДЯН, Франция се намеси във вътрешните работи на Кот д'Ивоар с френски войници. В тези страни (особено първите 2) беше наложено управление, което да позволи износ на ресурси (в случая с Либия и Ирак - петрол) за завоевателите им на удобни за тях условия.

Завоюването на 1 държава с цел налагането на послушно местно управление и използването на страната като източник на ресурси, ограничаването на местните сили, всичко това си е форма на колониализъм. Дали "държавния глава" ще се нарича губернатор или президент.. са подробности в случая.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2013 10:59

grasiani написа:Aко,слушате тъпанара Игра ли е THE GAME ли е ,трябва да се обесите на първото дърво,човека е толкова спрял и със сбъркана мисловна дейност, че чак не ми се коментира напъните му да да се прави на анализатор на различни теми ,както и при тази не вижда повече от носа си и никога без капка обективност в мнението си ,затова GAME OVER.

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Бъркам ли ти отзад, а измекяр ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”