Дебългаризирането на нацията ни - мит или реалност ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дебългаризирането на нацията ни - мит или реалност ?
Чакайте малко ... сопрете се! Какъв Путин ви подгони? Май тия платените драскачи съвсем ви размътиха главиците и се отклонихте от темата, а тя е много, ама много сериозна за хората искащи да живеят тук и милеещи за България. Теми за комунизъм и демократизъм бол, пишете си там с троловете, другарите, соросоидите, ама оставете хората да споделят мнение преди и тази да иде в коша.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

damageplan написа:Тъй като лицето Виали69 всекидневно ни тормози с неговите теми , пък има и претенциите , че ни дава безплатни уроци - та ако може неговите теми да ги направят платени , да видим кой ще прежали поне 1 стотинка за всекидневните му словоизлияния .
На виали му се плаща и със съдействието (бездействието) на модераторите си заработва обещаното. Чудя се дали из други форуми има подобни успехи или там не е така търпян.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
OT18 написа:Абе вие руснаците какво сте се загрижили толкова за нас? Вие започнахте процеса на дебългаризация и сега, когато хората взеха да се усещат, взехте да ни плашите с НСР.
Само един въпрос имам : Каква е далаверата на руснаците от обезбългаряването на България ?
Защото, ако ме попиташ каква е далаверата на американците, евреите и западняците веднага ще ти отговоря.
Българите по традиция са русофили. 70% от българите са русофили ! Когато толкова голям процент от населението обича Русия винаги има "опасност" България да бъде върната при Русия.
Ето защо Световните господари от САЩ, Израел и Брюксел взимат мерки и обезбългаряват държавата ни.
В природата не остава нищо празно. На мястото на изчезналите българи идват други, но вече НЕбългари - цигани, турци, евреи ...
Те обаче вече не са русофили като българите !
Сега разбираш ли ЗАЩО ОБЕЗБЪЛГАРЯВАТ БЪЛГАРИЯ днешните Световни господари ?
Една НЕбългарска България завинаги ще остане далеч от орбитата на Русия.
Една българска България винаги ще се връща при своите руски братя !
А, сега очаквам да ми обясниш каква е далаверата на руснаците от обезбългаряването на България ????
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

viali69 написа:OT18 написа:Абе вие руснаците какво сте се загрижили толкова за нас? Вие започнахте процеса на дебългаризация и сега, когато хората взеха да се усещат, взехте да ни плашите с НСР.
Само един въпрос имам : Каква е далаверата на руснаците от обезбългаряването на България ?
Защото, ако ме попиташ каква е далаверата на американците, евреите и западняците веднага ще ти отговоря.
Българите по традиция са русофили. 70% от българите са русофили ! Когато толкова голям процент от населението обича Русия винаги има "опасност" България да бъде върната при Русия.
Ето защо Световните господари от САЩ, Израел и Брюксел взимат мерки и обезбългаряват държавата ни.
В природата не остава нищо празно. На мястото на изчезналите българи идват други, но вече НЕбългари - цигани, турци, евреи ...
Те обаче вече не са русофили като българите !
Сега разбираш ли ЗАЩО ОБЕЗБЪЛГАРЯВАТ БЪЛГАРИЯ днешните Световни господари ?
Една НЕбългарска България завинаги ще остане далеч от орбитата на Русия.
Една българска България винаги ще се връща при своите руски братя !
А, сега очаквам да ми обясниш каква е далаверата на руснаците от обезбългаряването на България ????
Еми, далаверата е абсолютно същата. Руснаците от 44г. налагат интернационала, мита за панславизма и т.н. Те не искат влияние над "независима" България, те искат още една губерния. Българите преди 44г. са били на първо място патриоти, а чак след това са били признателни на Царска Русия за помощта при Освобождението. За съжаление пропагандата по време на СССР е унищожила патриотизма и са се пръкнали такива дупедавци като тебе, за които първо е Русия, а чак след това "губернията", в която си се родил и живееш.
Аз нямам против едни нормални отношения с Русия, но имам против икономическото "робство" което са ни наложили. Енергетиката ни е изцяло руска, най-големите ни корпорации (ТИМ и КТБ) се контролират от Русия, като при вторите не малка част се контролира и от арабските страни и Турция.
Та да ни плашиш с НСР на евреите, при положение, че живеем донякъде в НСССР на Путин ми се струва смешно. Дано поне ти плащат достатъчно.

-
- Контакти:
Крушката си има опашка.Потребителските племена нямат задръжки и за тях са табу пазене,предпазване.За това не ползват защитни средства и раждат като мравки.,,Асааан детето са сцапа.Ша мием или ша правим друго''.Държавата дава помощи,синовете крадат дъщерите просят и проституират.Трябва твърда ръка която да ограничава тези помощи.Като липсата на образование или посещението на учебни мероприятия.Ако се въведе някакъв ред българите отново ще имат най-малко две деца,а приматите ще се узаптят.В Столипиново въведоха безплатно мляко и кифла преди първият учебен час и беше тъпканак.За вторият час класните стаи бяха празни.Както казват в разширените територии ,со кротце,со благо,ако не,со кютек''
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
viali69 написа:Българите по традиция са русофили. 70% от българите са русофили !
Че русофили в България винаги е имало много. Но не 1 или 2 пъти България и Русия са имали хладни отношения помежду си въпреки това. Дълго време българина е обичал Русия, уважавал е руснаците ... и това не му е пречело честичко да мрази РУСКАТА ПОЛИТИКА. Това последното недей и опитва да го отричаш, вместо това проследи историята на страната още от Освобождението насам.
В тоя ред на мисли дебългаризацията е не толкова дело на външни сили колкото на вътрешни: управници, които имат изгода от това, безхаберие, неподходящи условия за заздравяване на българщината, липса на интерес от страната на самите българи.
Замислете се: когато в самите българи е имало воля да оцелеят като нация то населението е издържало на вековни опити за дебългаризация, при това на опити, придружени с доста жестоки средства. Вярвате ли че просто поради увеличаването на циганите видите ли българина би изчезнал ако го имаше оня дух, онази упоритост, която е карала българина да таи националното си самосъзнание дори когато е бил газен от ботуш а вместо повече цигани сме имали повече турци тук?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- South_Park
Laetitia написа:Дебългаризацията има своето официално начало от 9 септември 1944 г., когато червеният тумор обхваща тялото на България и започва насилствена македонизация на българите в Пиринско и Вардарско.
факт

Декември 1946 г. започва преброяването, от 310 000 души , 277 000 са записани македонци
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- South_Park
viali69 написа:OT18 написа:Абе вие руснаците какво сте се загрижили толкова за нас? Вие започнахте процеса на дебългаризация и сега, когато хората взеха да се усещат, взехте да ни плашите с НСР.
И аз имам само 1 въпрос към теб : Имало ли е насилствено македонизиране на българите в Пиринска Македония по нареждане на СССР и със съгласието на Г.Димитров и само благодарение на спорът между микробите сталин и тито не се е състояло отцепването

[/quote]
Автора на темата е явно силно мотивиран да прави пропаганда в полза на Русия , която е меко казано различна от историческата истина и факти! Най простото нещо е че Русия е империя и имперското мислене изключва абсолютно всякакви сантименти във външната политика. За всяка империя единственото важно нещо са собствените и интереси.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Нико написа:Автора на темата е явно силно мотивиран да прави пропаганда в полза на Русия , която е меко казано различна от историческата истина и факти! Най простото нещо е че Русия е империя и имперското мислене изключва абсолютно всякакви сантименти във външната политика. За всяка империя единственото важно нещо са собствените и интереси.
Абе да ти кажа аз не съм против и България да има външна политика, която изключва всякакви сантименти и гледа само интересите на страната :D
Не са луди те, че го правят, луди сме ние че не караме като тях.
Не ме дразни, че Русия или САЩ или не знам си кой си прави нещо в свой интерес. Всеки си гледа интересите по принцип, такива са реалностите. Дразни ме, че лицемерничат и лъжат по въпроса, макар да става дума за нещо нормално. Дразни ме, че разни катили или не го осъзнават или нарочно го преиначават и им се кланят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein