Челси - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00
Абе аз направо не можах да ви се начудя на вас олигофрени дето искахте Джерард да се контузи... 

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:Абе аз направо не можах да ви се начудя на вас олигофрени дето искахте Джерард да се контузи...
Искаха на негово място да играе исполина Джо Алън.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
kadett1 написа:Айде стига с тези съдии - днес съдиите ли ни спряха или играхме ганкиното. Просто Мауриньо изнесе лекция на своя ученик как се играе при различни ситуации. Нистина трябва да си отворим очите и ако влезем в четворката ще си е супер успех, но досега паднахме от всички отбори над нас, с изключение на Евертън, където ни върза накрая.Преди се противопоставяхме на силните, а се дънехме при слабите.Ситуацията беше друга - бяхме извън сметките и ни подценяваха. Сега ни вземат по насериозно и се вижда, че ни надиграват или тактически или технически. Единствено в мача със Сити съдиите им помогнаха, така че стига сте ги плюли , а вижте в нашата градина.
А ти вземи и гледай малко по внимателно ситуации и ще видиш , че нямаше да загубим ако съдиите и в двата мача не подпряха Сити и Челси ! Дори тъпаците от Диема го констатираха !
Явно ти трябва да си смениш възгледи за футбола явно ! А Мауриньо днес го видяхме колко струва - особено 2 полувреме ! Без съдии едва ли щеше да вземе и точка !
От тези 2 мача може и с 6 точки да си тръгнем ако съдии си гледаха рабата или ако се гледаха повторения при спорни ситуации

И за пореден път се убедих колко не са калпави нашите съдии като ги сравня с английските им колеги които уж са били световна класа

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
И днес не заслужавахме да загубим но отново тотално се провалихме в защита , особено първото полувреме играхме много неориентирано отзад.Отново имаше спорни моменти които и да коментирам няма смисъл , мача вече е приключил.Второто полувреме определено по-добре играхме но не успяхме да вкараме гол и 3-те точки отидоха при чел$и ...
Има още мачове до края на сезона , със силните отбори играме на Анфийлд с изключение на мю така , че да не се отчайваме.
Y.N.W.A
Има още мачове до края на сезона , със силните отбори играме на Анфийлд с изключение на мю така , че да не се отчайваме.
Y.N.W.A

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- messi7
- Контакти:
Да, не трябва да се отчайваме. Това е много важно. Просто отново Съдбата не беше на наша страна. И Сако можеше да се реваншира с колебливите си намеси, една идейка по-ниско да беше пратил топката и всичко се променяше. Макар че като гледах как ни натискаха.
Искам да ги видя суарезшампион и другите, дето искаха Джерад да е контузен, дали сега са доволни???!!!
Предстои една по-лека серия и просто трябва да гледаме напред!
YNWA!
Искам да ги видя суарезшампион и другите, дето искаха Джерад да е контузен, дали сега са доволни???!!!

Предстои една по-лека серия и просто трябва да гледаме напред!
YNWA!

iliyan написа:kadett1 написа:Айде стига с тези съдии - днес съдиите ли ни спряха или играхме ганкиното. Просто Мауриньо изнесе лекция на своя ученик как се играе при различни ситуации. Нистина трябва да си отворим очите и ако влезем в четворката ще си е супер успех, но досега паднахме от всички отбори над нас, с изключение на Евертън, където ни върза накрая.Преди се противопоставяхме на силните, а се дънехме при слабите.Ситуацията беше друга - бяхме извън сметките и ни подценяваха. Сега ни вземат по насериозно и се вижда, че ни надиграват или тактически или технически. Единствено в мача със Сити съдиите им помогнаха, така че стига сте ги плюли , а вижте в нашата градина.
А ти вземи и гледай малко по внимателно ситуации и ще видиш , че нямаше да загубим ако съдиите и в двата мача не подпряха Сити и Челси ! Дори тъпаците от Диема го констатираха !
Явно ти трябва да си смениш възгледи за футбола явно ! А Мауриньо днес го видяхме колко струва - особено 2 полувреме ! Без съдии едва ли щеше да вземе и точка !
От тези 2 мача може и с 6 точки да си тръгнем ако съдии си гледаха рабата или ако се гледаха повторения при спорни ситуации
И за пореден път се убедих колко не са калпави нашите съдии като ги сравня с английските им колеги които уж са били световна класа![]()
![]()
Не искам да поучавам никого, съжалявам ако е прозвучало така - просто изказвам мнение.Пак си мисля, че докато със Сити имаше някаква игра и съдиите ни порязаха, сега просто нищо не играхме и не съдиите са ни виновни - второто полувреме имахме 1 положение и то от свободен удар. Ако си спомните - при Бенитес играта ни щеше да е като на Челси - второто полувреме и сигурността отзад щеше да е водеща.Не напразно писах по нагоре, че този мач е едно дежавю от мача със Сити - не може да поведеш и след това да те скъсват на контри и да сме така оголени отзад. БР има още много да учи - това минаваше при по слабите отбори и биехме с много,но не минава при силните - и в двата мача ни изравниха много бързо и то не случайно, а след няколко пропуска преди това. Оказва се ,че нямаме дълбочина в състава, а БР се кълнеше след 5 - тия трансфер лятото, че е изградил дълбочина на състава и вече ще взема качество - дрън,дрън - ни дълбочина, ни качество. Трябват ни класни: ляво крило,креативен халф и поне един бек, но не виждам зимата кого ще вземем.
- slash1912
- Контакти:

Малко спорни положения от мача,всеки сам може да си направи изводите за съдийството на амебата уеб.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
HoUs4oOL написа:kadett1 написа:Айде стига с тези съдии - днес съдиите ли ни спряха или играхме ганкиното. Просто Мауриньо изнесе лекция на своя ученик как се играе при различни ситуации. Нистина трябва да си отворим очите и ако влезем в четворката ще си е супер успех, но досега паднахме от всички отбори над нас, с изключение на Евертън, където ни върза накрая.Преди се противопоставяхме на силните, а се дънехме при слабите.Ситуацията беше друга - бяхме извън сметките и ни подценяваха. Сега ни вземат по насериозно и се вижда, че ни надиграват или тактически или технически. Единствено в мача със Сити съдиите им помогнаха, така че стига сте ги плюли , а вижте в нашата градина.
Паднахме,защото състава ни не е пълен.
Няма го Капитана,няма го Енрике,който се оказа едва ли не незаменим и естествено липсва СТЪРИДЖ!
На противниците ни им е ясно,че трябва да внимават най вече за Суарес,но е много различно когато в наказателното поле има два хищника като Дани и Луис.![]()
Трансферния прозорец скоро отваря,Дани и Капитана скоро се връщат,абе,все позитивни неща.
За Стъридж съм съгласен ,но за Енрике и Джерард не ! Джерард в тая си форма ,която беше последните месеци ,с нищо нямаше да ни помогне в тия два мача ! Видяхме го Джерард кво играе ,осоебно срещу подобни отбори ,като Арсенал и Евъртън ..ай моля ви се .
Имахме заместник на Енрике на пейката ,но Роджърс предпочете централния защитник Агер да играе вместо него. Смях .
Енрике с нищо не превъзхожда Сисоко .
Дани Стъридж е класа. Но Дани Стъридж е чуплив .Половината година е извън строя .Дани Стъридж определено ни липсваше . Но Роджърс след ,като разбра ,че Дани Стърдиж ще е извън строя за 12 мача ,трябваше да подготвя Аспас . Ок ,пуска Стърлинг ,но резултата е 3-0 на полувремето ...е какво му пречеше да пусне Аспас на полувремето и Алберто да сменя Хендерсън ? А той не само ,че не ги пускаше на полувремето ,ами не ги пусна и изобщо .Смях . Да не говорим за титуляри . Какво щеше да му стане ,да пусне отпред Суарес и Аспас в схема 4-4-2 или 3-5-2 ?
Какво щеше да му стане да пробва ,поне при 3-0 ,да извади Хендерсън за Алберто ? Нали ,щото явно ,изобщо не иска да разчита на АЛберто ,тъй като явно го е страх ,че Алберто няма да се справи .Но поне да пробва при 3-0 бееее ?
Какво щеше да му стане да пуска Коутиньо на силната му позиция в средата а Моузес на лявото крило ? Защо поне един мач не започна така ? Примерно срещу УХ у дома ? Еййййййййй вижда ,че на Коутиньо му куца играта на крилото ,но продължава да пуска бразилеца тем ,само и само сина му Хендерсън да играе .И после да не искам Хендерсън да се контузва ? Не само ще искам, ами ,ако го вида тоя пред очите ми ,ще го смачкам ,дето ми вдига кръвното 3 години ,тоя палячо.
Не ми пуска Сисоко в лесните мачове ,момчето да влезе в ритъм и да е готов за Сити и Челси ...ами ми го държи ИЗВЪН ГРУПАТА ЦЯЛ МЕСЕЦ и после ми го хвърля във най важния мач ,срещу най силния съперник ? Ебати методите ? Кви са тия методи бе ,колега ????
Да ми пускаш Шкъртел всеки мач и да си позволиш да държиш на пейката играч ,като Туре ? Ами Шкъртел няма мач без грешка бе колега Роджърс ???????? Няма такъв мач . Който играч играе слабо в няколко поредни мача ,всеки един уважаващ се мениджър веднага го вади за известно време от състава . По този начин ,играчът осъзнава грешките си и започва да работи по усилено на тренировки ,за да ги изчисти .И се връща по добър на терена след това .Ако не се върне по добър ,значи е менте и трябва да се продаде . Толкова ли не го разбраха тоя Щъркел ,че е менте вече 6та година бе ??? И в същото време ,конкурента му ще види едно нормално отношение и ще влезе да играе .А когато ,конкурента вижда ,че Шкъртел дори и да играе слабо ,пак играе ,той се обезсърчава и губи желание за игра. Това важи не само за Шкъртел,а за Хендерсън ,за Джонсон,за Миноле ,за Джерард и за Коутиньо ако щеш .
Ами на Ибе защо не дава шанс ? Ибе прави страхотни мачове при резервите . Постояно подобрява играта си ,но не му се дава шанс ,но за сметка на това ,се дава на Брад Смит ,който показа психика на мишка. И тук пак обвинявам колегата а не малкия .Как може да ми го пуснеш в такъв тежък мач ,на непривичен за него пост ? Ми пусни го вдруги ден срещу Олдъм бе ,като искаш толкова да го пускаш. Да поиграе първо срещу по лек противник,да бием евентуално и да натрупа самочуствие . Той ся му еба майката на психиката . Ся утре ще ми го пусне титуляр и срещу Хъл и с тия контузии и с тия неподготвени играчи ,поради липса на игрова практика ,ако не спечелим ,още повече ще му ебе майката на това младо момче .Не се прави така .
И доскоро Сако беше резерва .Идва момчето от важна квалификация със самочуствие ,вкра два гола ,класира отбора си на световно и нашия го забива на пейката .
Дава се прекалено много шанс на играчи ,които не го заслужават а на някои играчи ,изобщо не се дава такъв .Аз го казах ,още преди време ..Роджърс не може да управлява ПЕЙКАТА . Фъргюсън ,в това отношение го признавам.Това е една от основните причини ,които му донесоха успехи.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ ТОЯ УМЕН МЕНИДЖЪР ,ТОЛКОВА РЯЗКО ИЗПУШИ И СИ ИЗБЯГА ОТ ПРИНЦИПИТЕ.
Последна промяна от suareshampion на 30 дек 2013 10:49, променено общо 7 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- messi7
- Контакти:
Стиви Джи е Капитан и Душата на Ливърпул, в каквато и да е форма винаги ще помага. А точно в мачове срещу Челси, най-опитните са най-необходими. А и задържа топката. Определено щеше да е друго, но като не взехме дефенс мидфилдър, така ще е.
С другото неща съм съгласен с теб, суарез. Пълна простотия е да се мъчи Коу там. А за отношението към Туре да не говорим... и аз не можах да схвана това....

С другото неща съм съгласен с теб, суарез. Пълна простотия е да се мъчи Коу там. А за отношението към Туре да не говорим... и аз не можах да схвана това....

Само да вметна, че и Ибе се е контузил на тренировката преди мача и затова не е бил в групата.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.