black sea написа:mirodes написа:Всичко зависи от това как се е устроил човек и какви са потребностите му.Аз лично не бих емигрирал-но живея в собствено жилище/не панелка,а семейна къща на три етажа заедно с родителите ми/.Заплатата общо на мен и жена ми е 2000 лева на месец-наистина не е кой знае какво,но не плащам наем и тези пари ни стигат за един сравнително приличен живот.Редовно излизам по заведения,ходя на почивка два пъти в годината.Карам кола на 15 години и не мисля скоро да я сменям,но това е положението.Докато имам приятел в Англия,който получава заедно с жена си по 3500 паунда на месец.Но живеят на квартира,за детска градина на детето си плаща по 1000 паунда.Пътува до работа по 2 часа и рядко си позволява да ходи по заведения.Наистина е спестил пари,но аз такъв живот не бих живял.
Тия легенди, т.е. лъжи за високи заплати сме ги слушали хиляди пъти, ве4е. Не ви ли омръзна, бе ма...ма му стара![]()
![]()
Кво искаш да кажеш, 4е двамата вземате по около 1000лв., грубо казано. И най-интересното е да кажеш като се събуди, какво стана
Може да живее в голям град, човекът. Не го наричай лъжец, а го питай дали не е от София и после му кажи за малките населени места. По-спокойно го раздавай.