THE G.A.M.E написа:Lyubooo написа:ама какво означава да оставят Мъри един цикъл, да му дадяли шанс, то или можеш или неможеш, а с Мъри се видя че неможе! какво означава, повечето да са против Мъри и все пак той да остане!
Шуробаджанащина!
То резултата от квалификациите още сега могат да ви го кажат - 3-4-то място, ама поне от БФС да покажат малко желание че искат да класират отбора за Европейското, да сложат качествен треньор, а не сегашната дупка Мъри-Тигана - уж широк от към самочувствие, ама плитък от към качества!
Още от първия мач ще трябва да викаме и Чудото и Шанса и да си чупим палците от стискане, че демек по тоя начин успеем нещо да постигнем, че то се е видяло че с футболни аргументи няма да стане!
И как така "доказа" че не може ? След като води националите, в едва половината мачове ?
Айде да сравним, колко точки спечели Марков и колко Мъри ?
Но по важното е да сравним играта на отбора, като почнем още от Стойчо Младенов......та минем през Херо......че и Стоичков.....та дори и при големият Пенев.....и завършим с ужасяващата защитна игра при Марков !
Аз виждам, че сега при Стоилов има израстване в тактически план, има идея в играта.....вярно - има и много грешки......нещо напълно нормално междудругото, при рязка смяна на стила на игра и работа с един отбор !
Аз от два месеца вече, все питам: ' Освен мача с Кипър, в кой друг мач националите са играли слабо, под ръководството на Стоилов.......КОЙ ?
Значи мача с Кипър е инцидент....тоест случва се......и при това положение да кажем, че Мъри не с справя......е аз лично не мога ! Щото помня какво играхме при предишните селекционери![]()
Та конкретно по темата: Ако изпълкома действително оставят Стоилов за следващите квалификаций......но да го оставят на спокойствие при пълен картбланш ( така както го имаше Стоичков )..... това ще е едно добро решение, за българският футбол !
Напълно съм съгласен