Защо половината ми пост е изтрит ?!
Бях написал как освобождават Нуно Пинто от левски, и е перфектен за нас. Като за без пари и вече привикнал с БГ футбола, янам да му е нужна адаптация и ще пасне като дялан камък!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kev1n написа:мхм.. и на 4-те ни настоящи защитници могат да им се вземат добри париособенно Барт и Мантула..
Но според мен един бек(ляв) би бил много по-полезен! Все пак ако вдигнем нивото на защитата още малко, ще станем още по-трудни да ни отбележе някой
То сега е трудно, па представете си ако станем още по-добри :Р
Parmalat написа:Преговаряте за футболист на 21 години младежки национал на Холандия и собственост на Аякс до 2015 играе под наем в Камбур.Играе като крило
Трудно обаче ще го вземете,защото Аякс продава скъпо.Този е един от най-бързите футболисти които съм виждал.

D.Georgiev написа:Parmalat написа:Преговаряте за футболист на 21 години младежки национал на Холандия и собственост на Аякс до 2015 играе под наем в Камбур.Играе като крило
Трудно обаче ще го вземете,защото Аякс продава скъпо.Този е един от най-бързите футболисти които съм виждал.
А тази информация надежна ли е? Ние ако тепърва преговаряме, значи всички набелязани трансфери са пропаднали. Надявях се на 6-ти да има поне един нов, които да изкара цялата подготовка.
Parmalat написа:Полският национал Доминик Фурман е следващото голямо име, с което преговаря българският шампион Лудогорец, научи BGsport.bg.
21-годишният опорен халф е собственост на Легия Варшава и изобщо един от най-ценните футболисти в тима. В последния месец интересът към него обаче е огромен. Първи бяха предложенията на Катания и Хамбургер, поне така смятат английските медии.
Дори грандовете Арсенал и Челси следят ситуацията около играча, което само вдигна още повече цената му. Щутгарт е предложил за Фурман 3.5 милиона евро, но от Легия са ги отказали, искайки 6, твърди „futbolnews.pl“. Тулуза, Нанси и Уест Бромич са други отбори, които са готови да дадат поне 3 милиона евро за дефанзивния халф.
Лудогорец също се е намесил в голямата борба и явно има шансове да отмъкне таланта, тъй като вече има и разговори.
В същото време днес директорът в Легия Михал Зевлаков призна днес, че интересът към Фурман е огромен. През тази година Фурман е изиграл цели 37 мача във всички турнири за клуб и държава, в които е вкарал 1 гол и е направил 3 асистенции.
Фурман, който е висок 181 сантиметра, дебютира за мъжете на Полша през 2012 година на едва 20 години. Юношата на Легия има 2 срещи за представителния тим на родината си.
Шампионите вече действа и по трансфера на бранителя Алваро от Сарагоса.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта