БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот plovdivram » 03 ное 2009 11:19

silverbg
Ами не съм запознат достатъчно, на пръв поглед ми се вижда нелогично, нп пък тези които го твърдят може да имат свойте доводи. От визитките, които имам за Спартак никъде не се споменава такова нещо.

Защо си толкова ПРЕДПАЗЛИВ бе майна :lol: ?!! Или когато става въпрос за Спартк е ЕДНО, а когато става въпрос за ЛОКОМОТИВ е ДРУГО!!!... Онези "можели да имат свите доводи", ама иначе ти се вижда "нелогично"!!! :lol: Е как може да имаш съмнение като си СИГУРЕН, че с "Шипка" ставате ЕДИН отбор още през 1945-та година бе майна?! Даже известно време носите ОБЩОТО име "БШ45"!!! Та пак те питам ЗАЩО за Спартак се чувстваш толкова НЕСИГУРЕН да кажеш НЕЩО, в което би трябвало ДА СИ СИГУРЕН, ЧЕ Е НЕСПРАВЕДЛИВОСТ защото Е НАМЕСЕН ОТБОР, КОИТО Е СВЪРЗАН С ВАШАТА ИСТОРИЯ и НЯМА КАК ДА БЪДЕ ОБВЪРЗАН С ТЯХНАТА, а за НАС СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН, ЧЕ ЗВУЧИМ НЕСЕРИОЗНО... и то ЗАБЕЛЕЖИ!!!! При ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПРИ НАС НИКОГА НЕ Е ОТРИЧАНА ВРЪЗКАТА СЪС СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ И ВСЯКА ЕДНА ВИЗИТКА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ГОВОРИ ЗАТОВА!!! И сега нека ти ПОКАЖА ОЩЕ НЕЩО, което БИ ТРЯБВАЛО ДА ТЕ НАПРАВИ ПО-СИГУРЕН, че СПАРТАК НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС ШИПКА!!!

Откъса е от книгата "50 години футбол в България" на Климент Симеонов, а страницата е 78-ма!!! Та!!! Нека видим какво са пишели хората за ИСТОРИЯТА на Спартак в КРАЯ НА 50-те!!!
Изображение

Сега искам да те попитам... ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СПАРТАКЛИИ ДА СА "ЗАБРАВИЛИ" ИСТОРИЯТА СИ ТОЧНО КАКТО НИЕ /според вас/?!!! Питам те защото ПОСТОЯННО ми го ЗАДАВАШ този ВЪПРОС!!!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 03 ное 2009 11:45

Предпазлив съм, защото нямам самочувствието да знам всичко. Не мога категорично да заявя нещо без да съм разгледал всичките гледни точки. И по вашия случай нищо категорично не съм казал, имете си право за някои неща, но има и други които не са изяснени. Неща за които не ми е нуждно да съм прегледал всичките вестници и архиви от онова време. И за това питам за тях.

Връзката на Спартак с Левски е пише на доста места, така както на същите места пише че са основани 1947г. Незнам дали са я забравили или просто тези, които са писали историята са сметнали, че споменаването на Левски като предщественик е съвсем достатъчно. И тук ако задълбаем пак ще навлезнем в старата тема - при сливанията кое трябва да се счита за рожденна дата на клуба? :)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 ное 2009 12:59

silverbg
Предпазлив съм, защото нямам самочувствието да знам всичко.

Ами и аз това казвам де... Имате САМОЧУВСТВИЕ да ОБЯВЯВАТЕ н@шите :) ТВЪРДЕНИЯ, за НЕСЕРИОЗНИ!!! А, когато те попитах за твърдения, КОИТО СА ОЧЕВАДНО НЕСРИОЗНИ изведнъж се оказа, че "нямаш самочувствието да знаеш всичко"!!! Ами то тогава изниква въпроса КАКВО ЗНАЕТЕ ЗА НАС, че имате САМОЧУВСТВИЕТО НЕ САМО ДА ГОВОРИТЕ, НО И ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ!!!

silverbg
Връзката на Спартак с Левски е пише на доста места, така както на същите места пише че са основани 1947г. Незнам дали са я забравили или просто тези, които са писали историята са сметнали, че споменаването на Левски като предщественик е съвсем достатъчно. И тук ако задълбаем пак ще навлезнем в старата тема - при сливанията кое трябва да се счита за рожденна дата на клуба? :)

Ами КАТО Я ПИШЕ НА ДОСТА МЕСТА!!! А само да ти кажа, че НАШАТА СЪС СПОРТКЛУБ Я ПИШЕ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ и ТО НА ВИЗИТКИТЕ НИ... МОГА ЛИ ДА ТЕ ПИТАМ ПАК?!!! :) КАКВО ВИ ПРИТЕСНЯВА ДА ГОВОРИТЕ ЗА СПАРТАК и ШИПКА и дори да ПРЕДПОЛАГАТЕ, че тези 'дето го говорили "можели да имат някакви основания", а ПРИ НАС ДА ТВЪРДИТЕ, ЧЕ "НЯМА ТАКАВА ВРЪЗКА СПОРТКЛУБ-ЛОКОМОТИВ" и твърденията ни били "АБСОЛЮТНО НЕСЕРИОЗНИ"?!!

Много странно майна!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 03 ное 2009 13:09

Ами по-горе съм ти го казал, не ми е нуждно да знам всичко за да се съмнявам. Задал съм ти конкретен въпрос на който ти не си ми отговорил все още, тва ако не е несериозност?!

ЗАЩО ПЛОВДИЧАНИ ЗАБРАВИХА ИСТОРИЯТА НА "ЛЮБИМИЦА" СИ?!!!

За да го задам това не ми трябва да съм се ровил в библиотеките и архивите, щото е очебиен ФАКТ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 ное 2009 13:21

silverbg

ха-ха...
Силвър, защо си толкова УБЕДЕН, че е ТАКА?!!! т.е. ЗАЩО си МИСЛИШ, ЧЕ "ЛОКОМОТИВЦИ" ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА "ЗАБРАВИЛИ" ЗА СПОРТКЛУБ?!! :lol: Ама ти НАИСТИНА МНОГО МАЛКО ЗНАЕШ!!! Лошото е ЧЕ НЕ СЕ И ИНТЕРЕСУВАШ!!! :lol: Разбира се НЕ Е НУЖНО!!! Но тогава ОТКЪДЕ САМОЧУВСТИЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ЛОКОМОТИВ И СПОРТКЛУБ?!! И тук идва отново въпроса ми СПАРТАК също ли са забравили историята?!!!

И да ти кажа... Мога да ти говоря доста неща по отношение на ВЪПРОСА ТИ .... ЗАБЕЛЕЖИ!!! ПРИ ТОВА С КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ!!!! ... и ако смяташ, че съм ДОСТАТЪЧНО НЕСЕРИОЗЕН да го НАПРАВЯ искам да те попитам ГОТОВ ли си да ми /ни/ го ЗАДАДЕШ пред ПО-ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ, С ИМЕТО И ЛИЦЕТО СИ?!!!... Защото НИЕ ще сме ТАМ за да ти ОТГОВОРИМ по този НАЧИН!!!

Та ти неможеш /или не искаш/ ДА ДАДЕШ ОТГОВОР НА ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС - ГЛУПАВО ЛИ Е ДА СЕ ТЪРСИ ВРЪЗКА МЕЖДУ ШИПКА И СПАРТАК, а си СЕДНАЛ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ ЗА ЛОКОМОТИВ И СПОРТКЛУБ, че ЧАК И "НЕУДОБНИ" /според теб/ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАВАШ!!! :lol:
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 ное 2009 13:27

И аз този въпрос съм го задавал много пъти ама никой не се нае да отговори.
И сега съвсем логично си мисля, че те историята си я знаят много добре просто сега си измислят нова.Или пък остава един друг вариянт който обаче е още по невероятен, просто тогава отбора на Локомотив не е имал фенове които да запомнят неговата история и сега се налага да събират информация от интернет за да научат историята на отбора си.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 03 ное 2009 13:33

Аз нямам притенциите да пиша историята, затова няма и пред кой да ся явявам. Аз си изразявам моето лично мнение тук във форумите и ми е напълно достатъчно. Нуждно ли е за да промениш МОЙТО ЛИЧНО МНЕНИЕ да заставаме пред по-сериозна аудитория? Не смятям, може да ми отговориш и тук.

Тези притенции са ваши, и се надявам, че ти наистина ще отговориш на този въпрос някога пред вашата аудитория. Макар, че се съмнявам, че ще ти бъде зададен.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 ное 2009 13:34

ха-ха...
Силвър, защо си толкова УБЕДЕН, че е ТАКА?!!! т.е. ЗАЩО си МИСЛИШ, ЧЕ "ЛОКОМОТИВЦИ" ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СА "ЗАБРАВИЛИ" ЗА СПОРТКЛУБ?!! Ама ти НАИСТИНА МНОГО МАЛКО ЗНАЕШ!!! Лошото е ЧЕ НЕ СЕ И ИНТЕРЕСУВАШ!!! Разбира се НЕ Е НУЖНО!!! Но тогава ОТКЪДЕ САМОЧУВСТИЕ ДА ГОВОРИШ ЗА ЛОКОМОТИВ И СПОРТКЛУБ?!! И тук идва отново въпроса ми СПАРТАК също ли са забравили историята?!!!

И да ти кажа... Мога да ти говоря доста неща по отношение на ВЪПРОСА ТИ .... ЗАБЕЛЕЖИ!!! ПРИ ТОВА С КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ!!!! ... и ако смяташ, че съм ДОСТАТЪЧНО НЕСЕРИОЗЕН да го НАПРАВЯ искам да те попитам ГОТОВ ли си да ми /ни/ го ЗАДАДЕШ пред ПО-ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ, С ИМЕТО И ЛИЦЕТО СИ?!!!... Защото НИЕ ще сме ТАМ за да ти ОТГОВОРИМ по този НАЧИН!!!

Та ти неможеш /или не искаш/ ДА ДАДЕШ ОТГОВОР НА ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС - ГЛУПАВО ЛИ Е ДА СЕ ТЪРСИ ВРЪЗКА МЕЖДУ ШИПКА И СПАРТАК, а си СЕДНАЛ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ ЗА ЛОКОМОТИВ И СПОРТКЛУБ, че ЧАК И "НЕУДОБНИ" /според теб/ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАВАШ!!!

Ставаш смешен понякога с тъпотиите които пишеш.
Аз познавам доста локомотивци и мога да ти кажа само едно до преди 5-6 месеца никой от тях не беше чувал за Спорт Клуб, някои от тях са деца на хора играли във волейболния и футболния отбор на Локомотив и това не преди 15-20 години, а преди повече от 30 годинки и нито един от тях не е чувал за това дето ти и още няколко като тебе го разправят.
Между другото този от който го научиха бях аз, тогава бях любопитен дали наистина не сте наследници на този Спорт клуб, хората ме гледаха като извънземен и си мислеха, че ги бъзикам нещо чак неудоно ми стана все пак двама от тях са над 60 години

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 ное 2009 13:42

samobotev

Ами 'начи не четеш ВНИМАТЕЛНО!!! :lol: Ето ти ре-пост на ЧАСТТА, В КОЯТО Е ТРЯБВАЛО ДА ВНИМАВАШ!!! :lol:
Мога да ти говоря доста неща по отношение на ВЪПРОСА ТИ .... ЗАБЕЛЕЖИ!!! ПРИ ТОВА С КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ!!!! ... и ако смяташ, че съм ДОСТАТЪЧНО НЕСЕРИОЗЕН да го НАПРАВЯ искам да те попитам ГОТОВ ли си да ми /ни/ го ЗАДАДЕШ пред ПО-ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ, С ИМЕТО И ЛИЦЕТО СИ?!!!... Защото НИЕ ще сме ТАМ за да ти ОТГОВОРИМ по този НАЧИН!!!

Та!!! samobotev,
ако и ти си сред тези, които смятат, че сме "ПРАЗНОДУМКОВЦИ" можете да се СЪБЕРЕТЕ и да "РАЗКРИЕТЕ", само, че нека БЪДЕ СЕРИОЗНО майна... Неможе ТИ ДА ЗНАЕШ КОЙ СТОИ СРЕЩУ ТЕБ, а срещу мен да има някакви АНОНИМНИ хора, които ИМАТ ПРИТЕНЦИИ ДА СА МНОГО ЗАПОЗНАТИ, А ВСЪЩНОСТ ДА НЕ КАЗВАТ АБСОЛЮТНО НИЩО!!! Да... в случая ПРИЗНАВАМ и аз НЕ СЪМ КОНКРЕТЕН /много случаи съм БИЛ/, но ако ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ТОЗИ ВЪПРОС ПРИТЕСНЯВА МЕН И АНГЕЛ :lol: ... Можете да ПРОБВАТЕ да ни "РАЗКРИЕТЕ", но така както ТРЯБВА И ЗАЛУЖАВА ЕДНА ТАКАВА ТЕМА КАТО ТАЗИ ЗА ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!!!

silverbg
Тези притенции са ваши, и се надявам, че ти наистина ще отговориш на този въпрос някога пред вашата аудитория. Макар, че се съмнявам, че ще ти бъде зададен.

Ха-ха... :)
Сигурен ли си, че са наши?!! :lol: И ако толкова се СЪМНЯВАШ, че някой ще ни го зададе, ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИШ ТИ?!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 03 ное 2009 13:55

Защото моя интерес почва от това, което пишете в сайта ви и форумите и свършва до там. Ако те нямаше из форумите нямаше да те питам. Да не съм тръгнал да пиша статии за "митичното зачатие" или пък нещо друго конспиративно? Сякаш аз съм виновен, че ми/ни обръщаш внимание по форумите?! Съгласен съм, че не сме ти на нивото на знание, кажи си "ни въ бива" и да приключваме. :)

Върни се в “Локо Пловдив”