Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот ozzy » 27 дек 2013 16:34

Ами лошото е, че тези продажби са за да се закърпи бюджета /така ми каза човека/! Разбирай ме както искаш. Освен това никой нормален отбор не продава най-добрите си футболисти на зимния пазар ;) . Аз лично съм адски притеснен и имам неприятното усещане, че влезем ли в седмицата, за което ни е нужна само една победа от оставащите три мача, ще гледаме едни срамотии на Тича и по остналите терени.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2013 00:45

Слухове,догадки....глупости.Ай да видим колко ще заминат от тези.Ако искаха да кърпят бюджет с трансфери щяха ли да изгонят Росен Колев по взаимно съгласие...мислете малко,Росен се котираше най-малкото.Има млади момчета,които трябва да получат малко повече път за развитие.Например Бекир Расим.Освен Жоро Илиев аз не вярвам да замине друг титуляр.Шерифа никъде няма да ходи,той е другия Капитан на отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 28 дек 2013 01:35

Стрелец, желанията са едно, реалностите съвсем друго. Точно Шерифа днес си е тръгнал от отбора, а Жоро все още е наш играч, ама само докато дръпнатите платят. Зостаналите които споменах има запитвания и при по-сериозен интерес тръгват и те. Факта е че ТИМ са врътнали кранчето! Оня болен мозък може да се пеняви колкото иска за Генев, ама ако вземем някого ще са само такива - без пари и с ниски заплати, всички по-скъпо платени футболисти ще си тръгнат. Помни ми думите! Гонзо е в ситуацията - пари нема, действай и най-много да се върне и той в Левски и без това Борат приритва за него.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 28 дек 2013 01:42

той тоя и за Даниел Димов така се пенеше преди години. Въобще не си играй да го четеш, далеч е от реалността.
Истината е, че даже и да не продават повече от 7 място няма да видим тоя сезон.
По-големият проблем е, че нови играчи няма да се вземат догодина или поне не някакви конкурентни на тези, които ще си тръгнат.
Стадион и ремонт няма да се види. Нито тревата ще се сменя.
Гонзо и да остане, и да не остане, догодина без пари и играчи ще е мъката като миналия сезон.
Реално на шефовете последна грижа от най-последните им е отборът.
Ние да се задържим да не изпадаме в близките 3-4 години пак е файда. Че както е тръгнало "А" група ще намалява още повече, докато не стане 10 отбора и тогава седмицата ще е успех.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 дек 2013 13:45

ozzy написа:Стрелец, желанията са едно, реалностите съвсем друго. Точно Шерифа днес си е тръгнал от отбора, а Жоро все още е наш играч, ама само докато дръпнатите платят. Зостаналите които споменах има запитвания и при по-сериозен интерес тръгват и те. Факта е че ТИМ са врътнали кранчето! Оня болен мозък може да се пеняви колкото иска за Генев, ама ако вземем някого ще са само такива - без пари и с ниски заплати, всички по-скъпо платени футболисти ще си тръгнат. Помни ми думите! Гонзо е в ситуацията - пари нема, действай и най-много да се върне и той в Левски и без това Борат приритва за него.

В този свят, в тая държава, в която живеем всичко е възможно, но... За капитана е ясно, че заминава. Очакваше се и е напълно нормално с оглед годините му. За Шерифа - може би. Щом Гонзо иска да привлече славистчето, явно има нещо. Ще бъде жалко, но пък Живко започва да намира себе си и заедно с Котев ще се справят. Ози, ТИМ може да са всякакви, но са доказали, че никога не вземат решения ден за ден. Ако бяха решили да "врътнат кранчето", както казваш, нямаше да продължат договора на Гонзо. Пък и самия Иванов нямаше да се съгласи да продължи договора си при ситуация "пари няма действайте". Според мен по-вероятно е политиката на отбора да бъде друга: Продавайки 1-2 добри играчи, но които могат да бъдат заменени пълноценно с други достатъчно добри, но с по-ниски финансови претенции играчи, да се събере сносна сума за добра селекция. Разбира се ситуацията с Жоро Илиев е различна. Тук Ръководството просто проявява човещина и уважение към Капитана и неговото желание.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 дек 2013 17:19

ozzy написа:Стрелец, желанията са едно, реалностите съвсем друго. Точно Шерифа днес си е тръгнал от отбора, а Жоро все още е наш играч, ама само докато дръпнатите платят. Зостаналите които споменах има запитвания и при по-сериозен интерес тръгват и те. Факта е че ТИМ са врътнали кранчето! Оня болен мозък може да се пеняви колкото иска за Генев, ама ако вземем някого ще са само такива - без пари и с ниски заплати, всички по-скъпо платени футболисти ще си тръгнат. Помни ми думите! Гонзо е в ситуацията - пари нема, действай и най-много да се върне и той в Левски и без това Борат приритва за него.

Къде отива Шерифа?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 дек 2013 19:02

Жоро Илиев беше ясно,че при първа добра оферта ще го пуснат.За Китанов също беше ясно,дори реално му закъсня излизането с 1 година.Шерифа още преди 2-3 години трябваше да е в Шериф :)....какво неочаквано се случва?Да не говорим,че точно за Китана и Шерифа са наистина само слухове?И преди да ме охулят някои,ще кажа,че точно за Жоро Илиев,който кара 33 година е освен човешко да бъде пуснат,е и нормално да му търсим заместник.Трудно може да кажеш,че ще градиш печеливш отбор около играч на христова възраст.Да,много е добър,дори е най-добрия в А група,но истината е,че за нещо сериозно в бъдещето ще са ни нужни съвсем други хора....някои са на пейката - като Расим,други трябва тепърва да се търсят.Аз лично,обаче не бих се разделил с Шерифа в никакъв случай.Той и Дани Г са връзката с онзи голям отбор играл 2-та финала и взел бронза,участвал и 3 пъти в ЕКТ,а Шерифа е и втория капитан и далеч не е на преклонна възраст.Той категорично трябва да остане в отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 28 дек 2013 21:35

Мнениеот ozzy на 27 Дек 2013 11:48

За съжаление това не е най-лошата новина. Мразя да съм вестоносеца с лошите новини, но понякога става така. Преди малко пих кафе с един от играчите и според него освен капитана, на тезгяха са сложени и повечето от титулярите - Китана, Шерифа, Бергонси и Божилов със сигурност! Ако се появят оферти и за други играчи и те ще бъдат продадени. Явно нещата отиват на зле!

Не си пил кафето с когото трябва или играча се е пошегувал, че нещата отиват на зле.

Не съм пил кафе с никого, но чух един основен фактор в отбора да казва:
„Мисля, че ние след нова година ще бъдем по-силен отбор. Всички футболисти ще направят заедно подготовка. Нашият отбор ще бъде много по-силен. Нашата цел е да побеждаваме във всеки мач, и ще видим докъде ще стигнем. Ние ще се опитаме да се борим за трето или четвърто място,“ определи той целите за следващата година.

Весели празбици за всички моряци и много радост + успехи през 2014г.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 дек 2013 11:34

И за Шерифа нещата се изясняват вече.Имах подобни съмнения когато започна да остава на пейката за сметка на Живко.Явно се е шподготвяла безболезнена смяна на титулярите.А глупавият Росен не искаше да дочака момента си...Както и да е,мисля че Живко е една добра алтернатива и се вижда че момчето израстна много откакто е при нас.За Шерифа какво да кажа?Човека тръгнал по стъпките на Тошко Марев,имащ пълният шанс да стане следващата ни легенда,но не би за съжаление.Изключително много съжалявам за това момче,но нека си получи шанса да заиграе в по голям отбор,за повече пари.Дано се сетят да им направят някакво скромно събиране заедно с феновете/преди заминаването/и да им подарят някакви плакети за спомен,те/и Жоро и Шерифа/ го заслужават. Желая им успех и дано някога се върнат отново при нас.Ще бъдат посрещнати с подобаващото им се уважение.Успех МОРЯЦИ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 29 дек 2013 14:48

Черно море са само на 2 точки от зона Европа. И вместо през Новата година да гледаме силен Черно море борещ се за първата четворка,то отборът се разпродава. :twisted: Явно за това драпаха за 7-цата за да разсипят отбора.Но докато Варна няма стадион, няма да има и силен отбор :!: Нека Новата година донесе на Черно море нов спонсор, които да върне старата слава на футболна Варна :idea:

Върни се в “Черно море”